Minerva a zpoždění menstruace

1.11.16 20:41

Minerva a zpoždění menstruace

Dobrý den. Už mám 5 den zpoždění menstruace a beru pravidelně antikoncepci (Minerva). Nevíte čím to může být? Je mi 15 let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.11.16 20:59

@NikolaRoudná Zkoušela jsi test?

• Citovat
  • Upravit
951
1.11.16 22:53

Brala jsem ji take a ms se nikdy nezpozdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.16 11:53
@Elvinerha píše:
Brala jsem ji take a ms se nikdy nezpozdila. [/citace
Mě se zpozdi pokaždé ale někdy 4 dny ale teď 6 dní :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
2.11.16 14:08

Tak zkus těhotenský test. Nebrala si třeba něco, co by snížilo účinek antikoncepce? Třeba antibiotika, nebo jestli jsi nezvracela? Ono bohužel ani prášky nejsou stoprocentní. Zkus test a uvidíš, kdyžtak si zavolej na gyndu a poraď se co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.16 18:47
@Elvinerha píše:
Tak zkus těhotenský test. Nebrala si třeba něco, co by snížilo účinek antikoncepce? Třeba antibiotika, nebo jestli jsi nezvracela? Ono bohužel ani prášky nejsou stoprocentní. Zkus test a uvidíš, kdyžtak si zavolej na gyndu a poraď se co dál.

nevím jestli to není tím že jsem trochu nachlazena. :zed: před několika dny jsem byla na gynekologii a dělal mi ultrazvuk (ze zdola) to by mi řekl že jsem těhotná ne? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.16 18:49
@NikolaRoudná píše:
nevím jestli to není tím že jsem trochu nachlazena. :zed: před několika dny jsem byla na gynekologii a dělal mi ultrazvuk (ze zdola) to by mi řekl že jsem těhotná ne? :,(

Ještě me bolí břicho a lehce motá hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
2.11.16 18:54

@NikolaRoudná skoc si do dmka pro twhu test a udelej si ho at to mizes resit co nejdriv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.16 20:33
@Denis11 píše:
@NikolaRoudná skoc si do dmka pro twhu test a udelej si ho at to mizes resit co nejdriv…

Ja kdybych si ten test koupila bála bych se na něj podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
2.11.16 20:35

Pokud by to bylo tehotenstvi na zacatku tak by nic poznat nemusel. Test muze byt pozitivni ale na ultrazvuku to nemusi byt jeste videt. Ze zacatku muze byt videt jen zvysena sliznice coz je ale i pred menstruaci. Zkus udelat test kdyz bude negativni tak zavolej na gyndu co dal jestli daji vyvolavacku nebo jak to resit. Pokud bude pozitivni tak to uz je na tobe jak to budes resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
2.11.16 20:40

Boleni bricha a motani hlavy muze byt jak priznam tehotenstvi tak nadchazeici ms. Seber odvahu a uddlej si test. Kdyz jsi dost „zrala“ na souloz tak si urcite i uvedomujes ze z ni muze vzejit dite i pres ochranu. Tak se k tomu postav celem a udelej si test. A priste pouzijte radeji i kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
2.11.16 21:18

@NikolaRoudná hele me to ceka v pondeli taky. Taky budu mit hruzu se na nej podivat, ale uplne z opacnyho duvodu nez ty. A to je horsi, protoze dalsi sanci uz mit nikdy nebudu. Tak to ber takhle… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí