Krvácení při sexu - prosím o radu

Anonymní
31.10.16 19:24

Krvácení při sexu - prosím o radu

Dobrý večer,
stalo se to před pár minutama. Měli jsme s přítelem pohlavní styk, ze začátku jsme na to šli jemně, protože jsem lehce krvácela už včera, ale měli jsme za to, že šlo o nedostatečnou lubrikaci. Potom jsme pokračovali trošku tvrdším sexem, kdy mě to občas trošku i zabolelo v podbřišku a měla jsem i pocit, že potřebuji čůrat. A pak jsem začala docela silně krvácet, skoro jako při menstruaci, přítel se docela lekl. Před déle než půl rokem jsem měla antibiotika na zánět močáku a od té doby trpím na výtok, což je mi docela nepříjemné. Byla jsem asi před třemi měsíci na kontrole na gynekologii a doktorka mi dělala klasické stěry, žádné zvláštní vyšetření, které byly v pořádku. Prosím, stalo se některé z vás něco podobného? Co by to mohlo být? Mám to dál řešit, nebo se nemám znepokojovat? Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
31.10.16 19:35

No pokud jsi krvácela už včera…mě by to dos znervóznělo, určitě bych si zavolala k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.10.16 19:40

Pokud se nejdná o menstruaci, určitě si zajdi na gyndu. Tohle není normální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.10.16 20:08

Já jsem to měla také a docela dlouhodobě a po návštěvě gynekologa mě léčil na zánět děložního čípku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.10.16 20:18

K doktoru. Nemusí to nic znamenat, ale taky může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.16 20:19

Me se to obcas taky stane pri hlubokem a intenzivnim sexu-ale mam trosku nizsi krevni srazlivost, takze asi staci lehke poraneni cipku ci sliznice a je to hned :oops:

• Citovat
  • Upravit
253
31.10.16 20:38

No nevím teda… normální mi to nepřijde.
Už když včera jsi po sexu mírně krvácela, měla ses mít na pozoru a pro jistotu zajít k lékaři. Takže bych si na tvém místě došla na pohotovost, radši zbytečně než něco zanedbat, teda alespoň Já bych to udělala, protože jak píšeš, že si dost krvácela a bolelo v podbřišku. :think: Tak ať to dopadne dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.16 05:47

@Samantha25 No v podbřišku mě to zabolleo při tvrdším nárazu. A potom začalo to krvácení.
Děkuji, dnes se objednám k mojí gynekoložce. :kytka:
 zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria