Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No pokud jsi krvácela už včera…mě by to dos znervóznělo, určitě bych si zavolala k dr.
Pokud se nejdná o menstruaci, určitě si zajdi na gyndu. Tohle není normální!
Já jsem to měla také a docela dlouhodobě a po návštěvě gynekologa mě léčil na zánět děložního čípku
Me se to obcas taky stane pri hlubokem a intenzivnim sexu-ale mam trosku nizsi krevni srazlivost, takze asi staci lehke poraneni cipku ci sliznice a je to hned ![]()
No nevím teda… normální mi to nepřijde.
Už když včera jsi po sexu mírně krvácela, měla ses mít na pozoru a pro jistotu zajít k lékaři. Takže bych si na tvém místě došla na pohotovost, radši zbytečně než něco zanedbat, teda alespoň Já bych to udělala, protože jak píšeš, že si dost krvácela a bolelo v podbřišku.
Tak ať to dopadne dobře. ![]()
@Samantha25 No v podbřišku mě to zabolleo při tvrdším nárazu. A potom začalo to krvácení.
Děkuji, dnes se objednám k mojí gynekoložce. ![]()
zakl.
Dobrý večer,
stalo se to před pár minutama. Měli jsme s přítelem pohlavní styk, ze začátku jsme na to šli jemně, protože jsem lehce krvácela už včera, ale měli jsme za to, že šlo o nedostatečnou lubrikaci. Potom jsme pokračovali trošku tvrdším sexem, kdy mě to občas trošku i zabolelo v podbřišku a měla jsem i pocit, že potřebuji čůrat. A pak jsem začala docela silně krvácet, skoro jako při menstruaci, přítel se docela lekl. Před déle než půl rokem jsem měla antibiotika na zánět močáku a od té doby trpím na výtok, což je mi docela nepříjemné. Byla jsem asi před třemi měsíci na kontrole na gynekologii a doktorka mi dělala klasické stěry, žádné zvláštní vyšetření, které byly v pořádku. Prosím, stalo se některé z vás něco podobného? Co by to mohlo být? Mám to dál řešit, nebo se nemám znepokojovat? Předem děkuji.