Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To asi bohužel ne, protože minulý cyklus byl anovulační a před tím jsem byla na IUI, které bohužel nebylo úspěšné. Jen doufám, že ta cysta zmizí sama a nebudu muset podstupovat nějaké odstraňování.
Ale asi se mrcha pěkně brání, když pořát nedorazila ms.
To je. Nevím, jak dlouho mám ještě čekat. Zítra to bude týden po injekci. Někde jsem četla že má dorazit do 14 dnů. Ale většinou do týdne. Tak nevím, mám zavolat do cenra?
Jaké máte zkušenosti s vyvolávačkou? Za jak dlouho od ní dorazila ms?
Tak zkus zavolat a zeptat se já jsem četla že po vyvolávačce by měla dorazit
do 5 -10 dnů.Tak nevím…
lenula x píše:
To je. Nevím, jak dlouho mám ještě čekat. Zítra to bude týden po injekci. Někde jsem četla že má dorazit do 14 dnů. Ale většinou do týdne. Tak nevím, mám zavolat do cenra?Jaké máte zkušenosti s vyvolávačkou? Za jak dlouho od ní dorazila ms?
Ahoj holky, prosím o radu… minulý týden ve středu mi gyndr zjistil folikulární cystu a jelikož mi už meškala delší dobu ms, dostala jsem vyvolávačku Agolutin.. dnes je to již osmý den a stále nic… Mám ještě čekat nebo to již nějak řešit? Jaké máte zkušenosti s cystami? Děkuji
Ahoj holky, mám už několik měsíců cystu a bylo mi divné, že s tím dr nic nedělá. Teď mi napsal Agolutin, ten ale prý není iu několik měsíců k sehnání a vypadá to, že ani nebude. Zkoušela jsem X lékáren, nemají jej ani u žádného dodavatele skladem a nikdo není schopný říct, kdy ho dodají. Doktor mi tvrdí, že nic jiného dělat nemůže. To se mi ale nezdá. Není žádný jiný podobný lék? Chceme se začít snažit o mimco a bojím se, že skrz cystu budu mít problémy. Cysta má 3.5 cm. Nemáte někdo radu, co s tím? Přece nebudu dalších X měsíců jen čekat? Díky
Ahoj holky,
Před rokem a půl jsem si nechala dát mirenu. Menstruace mi nezmizela. Mám ji slabší, ale dlouhou. Chodí pravidelně. Několikrát mě byla zjištěna cysta, která, ale zmizela. Nyní jsem byla před dvěma dny na vyšetření jelikož opět slabě krvácím již asi 20 den. Pani doktorka mi udělala uzv. A nakonec zjistila, že mám něco na vaječníku. Nejdříve říkala, že by to mohl být zánět a potom, že cysta. Bojím se, aby to nebyl třeba nádor
. Většinou jsem četla, že menstruace při cystě spíše nepřijde, než ze by byla delší. Má s tím někdo prosím zkušenosti, že by se při cystě naopak menstruace prodloužila? Jinak mě bolí v právem podbrisku a mám nutkání na malou. Děkuji za Vaše reakce. Na kontrolu mám jít za měsíc.