Jak vyvolat MS?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
293
19.7.06 07:48

Jak vyvolat MS?

Ahoj holky,
možná mi některá poradíte. Ještě minulý rok jsem měla zcela pravidelný menstruační cyklus 28, max. 30 dní. Od ledna jsem prošla několika neúspěšnými pokusy IVF a KET :( vždy po transféru embryjí zhruba 14 dní nato přišla samovolně MS, ale v těch cyklech, kdy žádný tranfér nebyl, MS sama od sebe nepřišla, a to jsem čekala i 50 dní a musela na vyvolávací injekce Agolutinu, někdy dokonce i dvakrát. Nechci každý měsíc chodit na injekce (jak mi poradil můj Dr), máte nějakou radu, jak „podomácku“ vyvolat MS? Třeba horké koupele, červené víno a podobné tipy. Ovulaci prokazatelně mám, sliznice je vysoká, ale prostě bez té vyvolávačky se MS nespustí :twisted:
Tento cyklus beru Sarapis 1-0-1 a zatím mi moc nepomohl.
Děkuji za vaše tipy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4548
19.7.06 07:54

Ahoj, no a jak moc prokazatelne mas ovulaci a kolikaty den cyklu?
ja mela taky dlouhe cykly a mistni doktori mi rekli, ze mam cekat, az MS dorazi, tady se zadny vyvolavacky nepichaji.
K domackym zpusobum - zminovana horka koupel, cervene vino, cesnek, matovy caj, sex… ale podle me to zrovna 2× nefunguje…sice vyvolavaji stahy delohy, ale MS neni jen o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
19.7.06 08:05

Dale prekladam z pregnancy.org byliny ktere vyvolavaji menstruaci:
vanilkovy koren, kontryhel zlutozeleny, lekorice, tymian, pelynek, rebricek, mucenka jedla, rebarbora a dalsi. kompletni vycet najdes v anglictine na http://www.pregnancy.org/article.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
19.7.06 10:20

ahoj, já jsem loni ztratila MS po kyretáži po zamlklém těhu. Nepomáhaly mi ani injekce agolutinu,ani bylinky,prostě nic. MS jsem neměla 5 měsíců. Nejdřív mi Dr. píchl agolutin, nezabral, potom jsem já zkoušela různé bylinky nejvíce kontryhel, zkoušela jsem i sarapis, prostě to u mě nezabralo. Musím říct, že jsem z toho byla docela zoufalá. Ovu u mě dle UVZ probíhala, těhotenství nikde, MS taky nikde. Nakonec mi Dr. napsal Norethisteron (snad je to správně) a ten zabral, prostě jsem měla rozhozené hormony 8O Tablety jsem jedla jen 2 měsíce, namísto 3, a MS chodila pravidelně co 31 dní. Teď jsem těhu a doufám to ťuk ťuk vydrží. Držím palečky,aby se ti cyklus srovnal co nejdříve, vím jak je to nepříjemné, zkus ještě chvíli ty bylinky, nebo se poraď s Dr. na nějakých lécích. Hodně štěstí, Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
19.7.06 11:07

Ahoj holky,
děkuji za odpovědi.

SARAAI
Promiň jestli náhodou zkomolím tvůj nick, píšu rychle..byla jsem na UTZ a folikuly zrály. A minulý rok jsem měla ovulaci každý měsíc právě sledovanou na UTZ :)

PIPIAUTO
Taky jsem měla kyretáž, v roce 2004 :( jo já už si fakt prošla vším, zamlklé těhu, IUI, IVF..ale asi to tak mělo být :D
Já taky po kyretáži neměla MS, musela chodit na injekce, srovnalo se to asi za půl roku. Ten norethisteron jsem ale odmítla, přečetla jsem si nežádoucí účinky :twisted: a rozhodla se věřit přírodě a prostě čekat. No a když rok a půl od potratu nic, tak jsme šli do CARu, kde nám zjistili pomalé spermijky. ˇ

Já právě spíše důvěřuji těm bylinkám a tak. Sarapis možná zabere až po druhém balení, uvidíme. Nestojí zase tak moc peněž a nějaké vitamínky určitě obsahuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
19.7.06 11:36

Ahoj Valci, když jsem si přečetla nežádoucí účinky těch hormonů, taky jsem se děsila, proto jsem před tím zkoušela i ty bylinky. Ale byla jsem vážně docela zoufalá (což teď s odstupem času, vidím jinak :D ) Hodně mě děsila i tchýně, která kolem mě pořád pobíhala s nějakou virgulí a drmolila, že nejsem v pořádku :? . Možná i proto, se MS nedostavovala,prostě psychická nepohoda, proto jsem ty hormony vzala, i když Dr. se trošku ošíval a moc se mu nechtělo mi je předepisovat. Když jsem hned po prvním měsíci užívání MS dostala, 2 měsíc jsem to braní už jen flinkala a pak se na to vykašlala, dostala jsem se asi do pohody, že přece jen jsem ještě k něčemu a cyklus začal chodit pravidelně,dokonce líp než před tím.
Tímto ti nechci nabízet umělé hormony,není to nic slavného, mě tehdy jen moc pomohly k tomu abych byla v pohodě, což zřejmě není tvůj případ :) Je hrozně fajn, že jsi taková statečná holka :D a jestli vydržíš počkat na přírodu,určitě to nebude dlouho trvat, už jen proto, že se zdáš být v pohodě a smířená :D (snad jsem to nenapsala hloupě)
A mmch brala jsem bylinkový sirup dědka kořenáře malinovou směs, myslím, že stránky byly www.dedekkorenar.cz nebo to zkus hodit do vyhledávače, už si to moc nepamatuji. Tip na něj mi dávaly holky z diskuze těhu po potratu. Sirup je to čistě bylinný nejvíc z kontryhele ale i jiné bylinky, a holky si ho moc pochvalovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
19.7.06 21:26

PIPIAUTO
Tak to já jsem asi fakt v pohodě, prostě jestli má MS přijít na dovči, tak prostě přijde a já s tím nic neudělám :twisted: ale přežiju to :D jsou i horší věci 8)
Gratuluji ti k těhu a užívej si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
16.8.11 07:47

Dobré ráno všem :mavam:

Nevíte prosím nějakou „zaručenou“ babskou radu, jak vyvolat MS?

Dobrala jsem HA a MS stále nikde, dnes jsem 35DC a podle grafů (v podpisu) nebyla ani ovulace.. Jsem z toho mírně nervózní :cry: Vím, že to může trvat dlouho, než mi naskočí cyklus, HA jsem brala cca 11 let, ale i tak se ptám..

Pila jsem kontryhel, ale jak jsem si myslela, že přichází ovulace (podle testů, poklesu BT 6.8. - 25DC, hlenu a bolestí), pít jsem ho přestala a nevím, jestli s ním můžu pokračovat až teď - 35DC. Aby mi to třeba nerozhodil ještě víc.. TT byl včera sněhobílý :nevim:
Včera jsem také volala na gyndu, dr. má tenhle týden plno a další dovolenou, takže mám čekat :nevim: Nejspíš mi poradíte to stejné, ale kdyby jste přeci jen měly nějakou radu na uspíšení..? Červeného vína do sebe moc nedostanu, max. tak 1 deci :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 08:01

Maky Horká vana.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
16.8.11 08:10
lyrica píše:
Maky Horká vana.. :palec:

Díky, ozkouším :palec: Jak dlouho být naložená a jak často - každý den? Já se teda jen sprchuji a to dost teplou vodou, ale vyzkouším teda koupel 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.8.11 08:11

No nalož se tam a vydrž :lol: Uvidíš..mě to někdy MS vyvolalo, často se o tom píše..a nebo sex.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
16.8.11 08:14

Sexujeme celkem často, to nějak nezabírá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
16.8.11 11:59

S tím kontryhelem nikdo neporadíte? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.12 21:00

Ahojky dovolím si oživit tuto diskusi ikdyž s trošku jinak myšleným dotazem nebyla jsem těhotná nic takového těd jsem měla mít MS nejpozdějji 9tého (to byl 35 den ciklu) samo o sobě by mě to tak netrápilo a neřešila bych to kdybych ve středu odpoledne neodjížděla na pár dní na Rusavu a nechtělabych se tam ještě zabívat MSporadíte jak ji vyvolat nechci ji tam mít úplně v začátku ty první dva dny potom je mi to už jedno tak mě napadlo se vás zeptat jestli neporadíte jak MS vyvolat díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
15.6.12 21:12

Zajdi si na gyndu, tam ti dají vyvolávací injekci. ale to stejně nic neuspíší, MS po injekci dostaneš nejpozději až do deseti dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí