Bulka v ochlupení

139
16.8.06 20:37

"bulka" v ochlupení

Ahojte maminky,mám takový dotaz,než zajdu k lékaři,tak jestli jste se náhodou některá nesetkala s tím co mě trápí.Před dvěma dny se mi v klíně v místě ochlupení udělala bulka,je dobře hmatatelná tvrdá..teď když jsem se dívala,tak mám to místo začervenalé..manžel mi říkal, že už to tam taky měl,ale že to zmizelo, že je to v poho,nevíte co to je?Může to být uzlinka?Ať nejdu k lékaři s nějakou pitominou :oops: ..naposled když se mi objevila v podpaží,tak jsem ji ukazovala ségře (lékařce dětské) a ta se mi smála jestli to myslím vážně,taková „bulička malinká“,tak aby to nebylo něco podobného..to v podpaží mi samozřejmě zmizlo.ale tak na jednu stranu se říká,jak se nemáme hlídat a kontrolovat a když na něco náhodou narazím,tak pak je to zase nějaká banalita,tak se raději ptám tady nejdříve :wink: Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
16.8.06 20:40

Marinko, tohle jsem měla taky, přímo jsem to měla na stydkém pysku a bála se, co to je. Asi to byl ale podebraný chlup, protože potom, co jsem se tam oholila a zkusila to jako vymáčknout ( samo, že nic ven nešlo ), tak to do týdne zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.8.06 20:41

:D :D ahojky :D :D tak já kdysi s tou podpažní minibulkou zašla k lékářce, a ona mi poradila ať se vyholuji a omezím deodoranty a antiperspiranty, že to mám reakci na nadměrné pocení a použítí kosmetiky. Tak si myslím, pokud máš pocit strachu a stresu je lepší to nechat prohlídnout Dr. :D :D A není ta bulka jen zanícená cibulka chloupku a nebo vřídek? Měj se ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
139
16.8.06 20:46

No popravdě já si taky myslím ,jestli to nemůže být něco s chloupkem, (asi 3 týdny jsem se neholila :oops: )ale vytlačit to nejde..mám to teprv dva dny,tak asi ještě týden počkám a když se to nezmění,tak si s tím zajdu,ale fakt to asi bude něco takového,díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.8.06 20:48

:D :D a právě, že takové zanícené bulky „zrají“ nejdéle, takže asi víc než 2 dny to nechej … :D :D

• Citovat
  • Upravit
139
16.8.06 20:51

Hele Ivik,ty se mi normálně směješ :twisted: :D :D …já teda strachy zrovna neumírám,ale teda takovéhle vetřelce fakt nemusím ve svém těle :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.8.06 21:01

:D :D no teda!!!! já se Ti nesměju, ale předávám optimismus, přece Ti tam nebudu psát smutné smajly, ne???? Tak jeden pro Tebe :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
2857
16.8.06 21:16

ahoj

já to měla taky .. byla jsem tenkrát zrovna u gynekologa tak jsem se ho na to zeptatla a byl to ten chloupek:o))) no co když už jsem na té koze ležela že:o) za pár dní to zmizlo… já bych počkala a když by to nemizelo, tak zašla k dr… jo ta bulka byla velmi malá:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.8.06 01:20

Ahoj,

hlasuji pro zanícený chloupek nebo vřídek. :( -pro Marinku a pro Ivika :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.8.06 13:22

Zdravím, já jsem měla asi před 3 lety takovou tvrdou bulku v podpaží. A celkem mě to místo bolelo. Šla jsem k lékařce a ta mi řekla, že je to pravděpodobně ucpaná potní žláza. Pro jistotu mě poslala na chirurgii. Doktor tam potvrdil, že je to ta žláza a souvisí to s vyholováním. Od té doby se mi sem tam bulka udělá a vždy tak do tří dnů po holení. Bylo mi řečeno, že se to dá operativně naříznout a vyčistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.13 16:04

Ahoj holky, v ochlupení se mi také udělal vřídek. Tak jsem ho vymáčkla a dělá se tam neustále cca 3 týdny. Na dotek je někdy lehce bolestivý, někdy o něm nevím. Asi1 cm v průměru. Stalo se vám to i u toho zarostlého chloupku, že jste to měly tak dlouho? Na gyndu se dostanu nejdřív za týden. Mám stále jednoho partnera, tak doufám, že to není nic vážného :(

• Citovat
  • Upravit
4087
16.2.13 16:43

Ahojik-.. jj mela jsem to taky,,ta boulicka byla celkem velka..a kdyz jsem ji poradne zmackla tak mi tekla i krev :oops: pak to chvilu trvalo nez se zahojila ale pak to bylo v poho tak jsem se dr. neptala :nevim: -ty chlupy su svinstvo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.2.13 16:51

Muze to byt zarostly chloupek, bedar… no vyckej, ono se to na 99% nejak poresi samo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.13 17:22
@MaDoRaBe píše:
Muze to byt zarostly chloupek, bedar… no vyckej, ono se to na 99% nejak poresi samo. :D

Tuto metodu jsem právě zahájila před třemi týdny :) Tak ještě vyčkám :)

• Citovat
  • Upravit
Hanyg
5.6.13 11:50

Ahoj…tento problém mám taky a nejde se toho zbavit. Už začínám mít obavy aby to nebylo něco vážnějšího. :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí