Cysta a bolest prsou

6
8.2.11 14:59

cysta

Ahoj holky,
chci se zeptat, i kdyz beru antikoncepci, menstruace se nedostavila, navstivila jsem dnes doktorku a ata mi rekla, ze je to cysta, napsala mi injekce na 10 dni, procitala jsem vase diskuze, ale nikde jsem nenasla toto - hrozne me boli prsa, ale vazne moc…myslite, ze to muze souviset take s tim? dekuji za odpoved!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
8.2.11 15:06

cysta se tvori vetsinou hormnalni nerovnovahou,ja na to hodne trpela,ale nikdy me prsa nebolala,spis bricho…mivala jsem velke i 5,nebo 6cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.2.11 15:10

dekuju za odpoved, ja ji mam pomerne malou, co jsem si to tu procitala…jen 3cm*3cm…doktorka byla optimisticka, tak snad se to rozezene, ale ty bolesti prsou me matou, v podbrisku citim spis tlak nez bolest…a taky jsi nemela menstruaci diky tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.2.11 15:10

ano, takmer urcite to suvisi. cysta moze sposobovat priznaky podobne tehotenskym. okrem toho injekcie ktore dostavas su pravdepodobne progesteronove- ten tiez moze sposobovat bolest prs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.2.11 15:16

ja menstruaci vzdycky dostala,ale opozdenou a nebo se cysta udelala po ms a pak treba s dalsi ms praskala a vyloucila se…ale ver,kdyz se splasi hormony,tak cysta je uplne normalni a myslim,ze i ty prsa muzou bolet,ale jak rikam,me jen bolelo bricho…nikdy jsem nedostavala injekce,2× rostly dal a nebo se nezdaly a tak jsem sla na laparoskopii,at si me uvnitr zkouknou…ty mas malickou,tak se niceho nebooooj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.2.11 15:16

injekce zacnu dostavat az od zitra…hledala jsem to a nikdo o tom nidke nepsal, proto jsme se radeji ptala, uz takhle jsme byla vyplasena, nemam s tim zadne zkusenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.2.11 15:18
Gabiiisek píše:
injekce zacnu dostavat az od zitra…hledala jsem to a nikdo o tom nidke nepsal, proto jsme se radeji ptala, uz takhle jsme byla vyplasena, nemam s tim zadne zkusenosti…

v pohode,ja si uzila horsi veci…ale zas kdyz mas neco porve,tak nevis co a jak a mas strach,to je normalni,takze te chapu,ale s tema injekcema neporadim,nedostavala jsem je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.2.11 15:18

RadanaH: kdysi jsem mela neprijemnou zkusenost s antikoncepci a od ty doby jsme v tom desny srab, a tak se radsi hlidam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.2.11 15:20

gabisek, tiez som mala cystu, ktora sa urobila z neprasknuteho folikulu- boleli ma prsia, oneskorila sa ms plus dalsie tehotenske priznaky k tomu.
praskla sama.

kedysi predtym som mala vodovu, 2,5 cm x 2,5 cm, vtedy mi davali aj infuzie na zmensenie ale nezabrali, museli mi ju prepichnut laparoskopicky. ale to len preto, ze bola na blbom mieste, otacala mi vajecnik a hovadsky to bolelo :roll:

nemas dovod plasit, cysta sa z casu na cas urobi kazdej zene, vacsinou praskne s prichadzajucou ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.2.11 15:21
Gabiiisek píše:
RadanaH: kdysi jsem mela neprijemnou zkusenost s antikoncepci a od ty doby jsme v tom desny srab, a tak se radsi hlidam :-D

mivala jsem silene silnou a bolestivou ms,takze pro me bylo antiko spasa,ja s antikem nemela problemy,vse bylo jak hodinky,akorat po par letech,treba blbla ms-ze byla treba slabsi a nebo silnejsi a s mojim jsme schteli mimnko,tak jsem si rekla,ze prdim na ni :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.2.11 15:29
soldi píše:
gabisek, tiez som mala cystu, ktora sa urobila z neprasknuteho folikulu- boleli ma prsia, oneskorila sa ms plus dalsie tehotenske priznaky k tomu.
praskla sama.

kedysi predtym som mala vodovu, 2,5 cm x 2,5 cm, vtedy mi davali aj infuzie na zmensenie ale nezabrali, museli mi ju prepichnut laparoskopicky. ale to len preto, ze bola na blbom mieste, otacala mi vajecnik a hovadsky to bolelo :roll:

nemas dovod plasit, cysta sa z casu na cas urobi kazdej zene, vacsinou praskne s prichadzajucou ms.

no tak uvidime, ms ma prijit cca za dva tydny, deset dni maji byt ty injekce, snad to zabere, dekuju za dodany optimismus a uklidneni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.2.11 15:31
RadanaH píše:
mivala jsem silene silnou a bolestivou ms,takze pro me bylo antiko spasa,ja s antikem nemela problemy,vse bylo jak hodinky,akorat po par letech,treba blbla ms-ze byla treba slabsi a nebo silnejsi a s mojim jsme schteli mimnko,tak jsem si rekla,ze prdim na ni :-P

pred dvema lety jsme i pres antiko otehotnela, bohuzel to nevyslo, samovolne jsem potratila, ale ted pri kazdem sebemensim zpozdeni silim, i kdyz antiko mam jinou…natoz vynechani menstruace…to je silenstvi na entou…i kdyz to mimi by asi spatne nebylo :lol: jen pritel jeste nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.2.11 15:35

ty joooo,tak to je neprijemne pak pro ty zenske co te antice veri a ocekavaji spolehlivost,ale nic neni 100%…bohuzel…a neboj se,bude po cyste,injekce a nasledna ms ji :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí