Cysta a otěhotnění ihned

85
1.6.15 00:14

cysta a otěhotnění ihned

Ahoj holky, tak jdu po dlouhé době s dotazem. Už rok a 3/4 neberu HA. Měla jsem problémy s cyklem proto mi na každý měsíc byla nasazena Provera. Pokaždé sem to dostala, dalo by se říct i pravidelně plus minus 1 den. Někdy v březnu jsme se s doktorkou rozhodli snížit alespoň dávkování na 1 prášek denně. Jenže se mi objevil hnědý zapáchající výtok a menstruace skoro 14dní. 1.dubna jsem tedy letěla na gynekologii a byla mi zjištěna cysta. Opět jsme nasadily dva prášky denně. Ještě jednou jsem si je vzala, dostala sem to normálně, cyklus v pořádku. Další menstruace mi ale vycházela na 15.května kdy jsem měla ale svatbu, takže jsem si řekla ze se nebudu se svůj svatební den honit na wc a prostě sem si prášky nevzala s tím, že to sama od sebe stejně nedostanu. Takže 8.května sem si prášky nevzala. Nic mi nebylo, prášky jsem si nevzala a stále čekala zda to dostabu sama od sebe. Jenže je to už 3týdny co mě pobolívá v podbříšku, natekli mi a zcitlivěli prsa, náladová sem každých 5min jinak a o jídle ani nemluvím připadám si bezedná. Takže sem si teď v pátek udělala test a vyšel mi pozitivní s čárkama jak koleje. V sobotu večír jsem si udělala ještě jeden a opět. Nemůže mi to ta cysta nějak zkamuflovar? je to pravda můžu být těhotna? :D k doktorovi jdu 8.června

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2128
1.6.15 02:04

Cysta by pravděpodobně nedělala čárku jak koleje. myslím, že jsi opravdu těhotná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
1.6.15 05:11

@Werca.t Taky si myslím, že jsi těhulka ;) tiše gratuluju a dej pak vědět, jak jsi dopadla, zajíma Mě to, protože cystu mám taky… V Březnu jsem měla zamlklé těhotenství v 10+5 a cysta se mi udělala díky předchozímu těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.6.15 09:31

Moc dekuji holky za zpravy, pondeli se blizi a zacinam bejt trochu nervozni. Hlavne posledni dva dny se citim uplne,,normalne,,jakoby mi vubec nic nebylo tak to me znervoznuje jeste vic :( jinak mam tak o cislo vetsi prsa :D naladova sem behem peti minut pokazde jinak a zeru jak zjednana :D no uvidime v pondeli na gynde, drzte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
5.6.15 18:11

@Werca.t Moc Ti drzim palce a doufam, ze to pomuze, protoze jsme dneska v 8 rano prilitly na Djerbu, takze Ti drzim pesticky az ze 2000tis. kilometru :mrgreen: dej v Pondeli vedet, Ja juknu, jak jsi dopadla, ale myslim, ze je to jasne tehulko ;) nestresuj se, ted musis byt v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.6.15 16:17

Ahojky holky, tak pisu jak jsem dopadla u doktora. Opravdu tam mala fazolka je. Ma 7tydnu a je 8mm velky:-D tak doufam ze cse bude v poradku a bude hladky prubeh ja si jdu dat poradnyho hambace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
8.6.15 17:35

@Werca.t Ahojky, tak konecne muzu pogratulovat taaakze velka GRATULACE MAMINO :hug: A tise zavidím ;) mam z Tebe obrovskou radost, pohlad za Me tu fazolku malinkou ;) a dej si dvojityho hamburgra, protoze prcek si to zaslouzi ;) Moc Ti preju, at vse je tak jak ma byt a rostete jen do krasy a jste hlavne zdravy :srdce:
OPATRUJTE SE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.6.15 04:59

Ahoj dekuju moc, zatim se zda byt vse ok. Nemam zadne ranni nevolnosti takze zatim v poradku:-D jsem objednana uz na prvotrimestralni screening nebo jak se to pise:-D tak jsem zvedava jak dopadnem. Jime porad a hodne mamka uz ma nahore dve kila :( :D. Ted uz jen vyresit praci a budem si uzivat tehotenstvi plnymi dousky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
11.6.15 07:55

@Werca.t Ahojky uz na screening? 8o No to koukam :D tak at hlavne dopadne vsechno v poradku ;)
Jen hezky jes aby i prcek krasne pribiral ;) to je potreba ;)
A co ta cysta? Porad ji mas?
Co delas za praci?
Mam strasnou radost, ze Ti to tak vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.6.15 14:28

Jojo chodi se ted pry nove v 10 a 13 tydnu, tak snad vse dobre dopadne. Praci mam naprd delam na montazni lince :( takze same drepy, ohybani, tahani a kdyz to uselam za celiu smenu 450× tak toho mam odpoledne plby kecky :? Ale vypada to ze do dcou mesicu bych mela byt uz doma na rizikovem. Tak snad mi to vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
11.6.15 14:43

@Werca.t no tak to potom drzim pesti, aby jsi co nevidet byla doma a uzivala si tehu maximalne ;) tak doufam, ze se pak pochlubis s vysledkama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.6.15 17:28

Jasny, ze ss hned ozvu. Toho 29.6 bude rozhodujici, tam uvidime uz srdicko a zda je vse v poradku…uz aby to bylo to cekani je hrozne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
11.6.15 20:17

@Werca.t tak to verim, ze je to hrozne :( sama moc dobre vim, jaky to je, takze Ti moc dobre rozumim :( ale urcite to bude v poradku, musi ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.6.15 21:42

Musi…verim tomu..takovou dobu jsme se snazily tak snad bude ta mala fazolka silna a vydrzi tam u me:-D
Jinak cysta v poradku krasne se mi po lekach rozpustila a hned prislo mimi:-)
Jak je/bylo na dovolene???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
11.6.15 21:55

@Werca.t Jak dlouho jste se snazily?
Me ta cysta mela prasknout a odejit z MS tak nevim jestli se tak stalo.
Na dovolene je krasne, ale bohuzel zítra uz odletame zpet :( nejak to uteklo. Hotel opoustime v 19:20 a ve 22:40 odletame do Čech a prilitat bychom meli do Prahy ve 2:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí