Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky pojdte si popovidat o pocitech ktere ted mate okolo 38 tydne ![]()
@NikkyCoockie jsem ve 37 týdnu a už se nemůžu dočkat až porodím ![]()
No zrovna nad tim take premyslim ze uz by se malemu treba dneska mohlo chtit ven
. Jak se citis fyzicky? Ja uz moc nejsem schopna i kdyz bych rada neco delala jeste pred 14 dni sem litala venku se synem uklizela a ted nic ![]()
@NikkyCoockie no taky nic moc, úklid a vaření ještě zvládám, ale mám 20 měsíční dceru a s tou už moc blbnout nezvládám. A ona má zrovna období, kdy chce po všem lézt ![]()
a holcicka nebo kluk to bude? Joo to obdobi znam. Malemu je ted 5 let a az posledni dobou se trosku uklidnil. nevim zda zkoncilo obdobi ci dostal rozum nebo jestli to po porodu bude dvakray takove ![]()
@NikkyCoockie nevíme co to bude, necháváme se překvapit.
Co ty?
Dalsi kluk
Ale obdivuji trpelivost nejdrive sme s pritelem take chtely prekvapko ale na genetice mi to nedalo a zeptala jsem se ![]()
@lipovka
Jj pro mimi uz jo. Aspon tedy doufam mam porad pocit ze neci chybi ale to poznan asi az se vratim z porodnice
V dnesni dobe je toho tolik ze clovek nevi ci drive kupovat ![]()
Já mám pořád pocit, že mi něco chybí, že jsem něco nenachystala, nenakoupila, přitom mám opravdu vše. To jsou jen takový paranoidní představy…
Ahoj, taky me přijde ze ještě chybi, ale snad to máme všechno a když tak se to prikoupi ![]()
Jasně, ale já si zase říkám, že potom nebudu mít už čas lítat po obchodech, a nechávat to na chlapovi..to by neklaplo ![]()
Uz sme stoho zblbnute zeny
kdy mate termin? Ja mam vymodleneho cisare 12.6. Ale tucha ze to bude drive ![]()
Ahoj, tak já jsem taky 37. týden a už toho mám fakt plné kecky. Bojuji se šílenou únavou. Podle ultrazvuku je prckek o 2 týdny starší, tak už by mohl vykouknout.
Jinak výbavičku moc ještě připravenou nemám, musím teď o víkendu.
Já mám termín 27.6., ale jinak se cítím docela dobře, no jak kdy, večer jsem zpravidla už hotová, ale přes den fungovat musím, s tříletým prckem to stejně jinak nejde.