38. týden pocity a myšlenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.5.15 20:14

@juka jee mame uplne to same 14 vetsi vsude na me koukaji divne ze pry mam velky bricho. Ja sem silna od prirody sice sem pribrala jen 8 kg ale kazdy mi rika ze je velky tak doufam ze je to prcek a ne moje spicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 20:17

@lipovka jj to mas pravdu cloveka to nuti delat. Ja mam prcka uz tyden u babicky ale zitra mi to zacina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 20:29

Ahoj holky teďka začínám 38tt a každý večer toho malého lumpa přemlouvám aby už šel ven. :D do minulého týdne jsem normálně fungovala, ale tedka mi dělá cokoliv problém :) nevyspím se, nateklé nohy ruce, bolest zad, sotva se vleču :D všem přeju pohodový zbytek těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
29.5.15 20:31
@tatranka1 píše:
@lipovka je,tak já mám termín 26.6. a doma taky triletaka, tedy triletacku.
Ohledně vybavicky mám snad vše, rozhodne míň než u prvního mimca. :mrgreen:

A já mám zase pocit, že toho mám víc :? Kupovala jsem sem tam i nějaký „zbytečnosti“, jen i pro to, že jsem si chtěla užít své poslední těhotenství…vím, blbost, ale nedalo mi to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
29.5.15 20:41

Já funím pořád :lol: A úklid už skoro nezvládám, ale snažím se, za mě to nikdo neudělá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7966
29.5.15 20:53

Já mám termín 25.6, ale první porod byl o 11 dní dřív, tak doufám, že podruhé to bude podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 20:57

@Lucka1111
Abys nakonec neprenasela :D znas to zakon schvalnosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.5.15 21:43

Tak ja mám termín 21.6 a obcas už si rikam, ze by mohla za námi..Naštěstí nás nejake umorne vedro nepotkalo, ale me je vlastně horko furt :lol:..A dneska me teda odrovnal tlak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
30.5.15 10:51

Ahojte holky :). Přidám se, ju :kytka:? Taky začínám 38. tt, termín mám 19.6. a doma dvouletou holčičku. Je už mi dost šíleně…všechno bolí, dneska v noci jsem se ani nevyspala, protože mi bylo blbě od žaludku a navíc teď mívám často průjem. A taky nespím už kvůli nervům z porodu. Těším se až to bude za náma a budeme doma z porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
30.5.15 11:02

@tatranka1 Prý se tělo čistí před porodem, ale může to čištění trvat taky dlouho :D. Ale po měsících zácpy mi to tak moc nevadí :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.15 19:27

@Kačka1212
Joo nerviky :( ty udelaji sve. jinak mame termin uplne na den stejne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
30.5.15 21:22

@NikkyCoockie První porod byl celkem děs tak ty nervou jsou :(. A jsem taky nervozní z toho, že budu tak dlouho bez první princezny…ale každý mi říká, že to bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.15 22:35

@Kačka1212
Treba to ted bude mnohem lepsi ja se nebala a skoncilo to akut. cisarem ty se bojis tak to bude ok :) a bez princezny to zvladnes pak nebudes mit noc casu na to premyslet tolik nad tim co se doma deje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.6.15 13:33

Pocity? Dnes jsem 37+3. Nohy včera oteklé, žáhá pálí kontinuálně, chodím jak kačer nebo jako lachtan, všechno mně bolí. Když už si najdu nějakou polohu, tak moje malá začne kopat a kopat. Přemlouvám ji, že už může vyjít ven, ale nezájem. Ani podle lékaře to tak nevypadá. Do termínu mám 18 dní a rozhodla jsem se, že to prostě zvládnu. Musím, co jiného zbývá. Je pravda, že bříško trochu kleslo, tak už tolik nefuním. A včera jsem si dokázala udělat pedikúru a i jsem si namalovala nehty na nohou. Ale u toho jsem teda funěla. Těším se už na ní ale vím, že má ještě čas. Až bude chtít přijít k nám, tak přijde. Ona bude vědět kdy. :-) Termín máme 19.6. a klidně by teda mohla přijít 23.6. - to máme s manželem 8.výročí svatby. To by byl nádherný dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.6.15 19:58

@KatkaGK Palec nahoru za tu pedikůru :D!!! Mám pocity úplně stejné…taky chodím jak kačer, všechno bolí, malá strašně kope a mám nervy. A strašně moc se těším až na nás vykoukne :). Jsme už tu 3 se stejným termínem na den :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí