Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@juka jee mame uplne to same 14 vetsi vsude na me koukaji divne ze pry mam velky bricho. Ja sem silna od prirody sice sem pribrala jen 8 kg ale kazdy mi rika ze je velky tak doufam ze je to prcek a ne moje spicky ![]()
@lipovka jj to mas pravdu cloveka to nuti delat. Ja mam prcka uz tyden u babicky ale zitra mi to zacina ![]()
Ahoj holky teďka začínám 38tt a každý večer toho malého lumpa přemlouvám aby už šel ven.
do minulého týdne jsem normálně fungovala, ale tedka mi dělá cokoliv problém
nevyspím se, nateklé nohy ruce, bolest zad, sotva se vleču
všem přeju pohodový zbytek těhotenství ![]()
@tatranka1 píše:
@lipovka je,tak já mám termín 26.6. a doma taky triletaka, tedy triletacku.
Ohledně vybavicky mám snad vše, rozhodne míň než u prvního mimca.
A já mám zase pocit, že toho mám víc
Kupovala jsem sem tam i nějaký „zbytečnosti“, jen i pro to, že jsem si chtěla užít své poslední těhotenství…vím, blbost, ale nedalo mi to ![]()
Já funím pořád
A úklid už skoro nezvládám, ale snažím se, za mě to nikdo neudělá ![]()
Já mám termín 25.6, ale první porod byl o 11 dní dřív, tak doufám, že podruhé to bude podobné.
@Lucka1111
Abys nakonec neprenasela
znas to zakon schvalnosti ![]()
Tak ja mám termín 21.6 a obcas už si rikam, ze by mohla za námi..Naštěstí nás nejake umorne vedro nepotkalo, ale me je vlastně horko furt
..A dneska me teda odrovnal tlak ![]()
Ahojte holky
. Přidám se, ju
? Taky začínám 38. tt, termín mám 19.6. a doma dvouletou holčičku. Je už mi dost šíleně…všechno bolí, dneska v noci jsem se ani nevyspala, protože mi bylo blbě od žaludku a navíc teď mívám často průjem. A taky nespím už kvůli nervům z porodu. Těším se až to bude za náma a budeme doma z porodnice ![]()
@tatranka1 Prý se tělo čistí před porodem, ale může to čištění trvat taky dlouho
. Ale po měsících zácpy mi to tak moc nevadí
.
@Kačka1212
Joo nerviky
ty udelaji sve. jinak mame termin uplne na den stejne ![]()
@NikkyCoockie První porod byl celkem děs tak ty nervou jsou
. A jsem taky nervozní z toho, že budu tak dlouho bez první princezny…ale každý mi říká, že to bude v pohodě ![]()
@Kačka1212
Treba to ted bude mnohem lepsi ja se nebala a skoncilo to akut. cisarem ty se bojis tak to bude ok
a bez princezny to zvladnes pak nebudes mit noc casu na to premyslet tolik nad tim co se doma deje ![]()
Pocity? Dnes jsem 37+3. Nohy včera oteklé, žáhá pálí kontinuálně, chodím jak kačer nebo jako lachtan, všechno mně bolí. Když už si najdu nějakou polohu, tak moje malá začne kopat a kopat. Přemlouvám ji, že už může vyjít ven, ale nezájem. Ani podle lékaře to tak nevypadá. Do termínu mám 18 dní a rozhodla jsem se, že to prostě zvládnu. Musím, co jiného zbývá. Je pravda, že bříško trochu kleslo, tak už tolik nefuním. A včera jsem si dokázala udělat pedikúru a i jsem si namalovala nehty na nohou. Ale u toho jsem teda funěla. Těším se už na ní ale vím, že má ještě čas. Až bude chtít přijít k nám, tak přijde. Ona bude vědět kdy.
Termín máme 19.6. a klidně by teda mohla přijít 23.6. - to máme s manželem 8.výročí svatby. To by byl nádherný dárek.
@KatkaGK Palec nahoru za tu pedikůru
!!! Mám pocity úplně stejné…taky chodím jak kačer, všechno bolí, malá strašně kope a mám nervy. A strašně moc se těším až na nás vykoukne
. Jsme už tu 3 se stejným termínem na den
.