Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky a jak zvládáte teď na konci těhu chod domácnosti? Já mám strach, že jak mě chytne porod tak tu nebudu mít uklizené a že tu bude prostě bordel
. A absolutně se mi nechce vařit
@Kačka1212 kaci a to ti zabral???
to je jediný prášek, co se smí, ale me na nic nezabral
…úklid? Věčný boj…dělám to brzy po ránu, PAC pak už nemám energii, a po porodu spoleham na tu smečku doma..
![]()
Ahoj holky, mužů se k vám přidat? Dnes jsem 37+3 a tp mám 23.6. Cely tehu jsem měla úplně v pohodě, teď už mě boli cely spodek, ze ani nemůžu spát. porad se budím. Včera na ozvach říkal doktor, ze se prcek nikam nechystá..
Mate váhové odhady? Ten nás bojovník měl včera 2,5 Kg..není to málo?
@Kyty Ahoj nas vahovy odhad pred 12 dni byl 2650g a dnes jsem 37+5 a termin 21.6…uff jsem zvedava kolik bude mit az na nas vykoukne ![]()
@Kyty Tak kdyz to bude drobek tak to potom spolu dozenete
A aby si jeste nebyla prekvapena jak velkej drobek vyleze ![]()
@Kyty ahoj…tak to máme o týden…já tedy déle…me to bolí i při chuzi pres den, jsem jak duchodkyne už
![]()
@Či bi tak přes den mě to boli taky…hlavně fakt při chůzi… Ale přes noc, když chci spát je to víc nepříjemný, asi je to tím, ze jsem dost unavená, chce se mi spát a kvůli bolesti to nejde ![]()
@Či bi píše:
My měli v 34+4 2400…tak nevím? Asi také min?![]()
no já jsem si pravě myslela, ze bude mít teď tak 2,8… Jsem v 38 tt muže se vlastně narodit už kdykoli a ma jen 2,5 Kg… Zase ale je fakt, ze je to jen odhad..
Váhový odhad nemám
. Jdu ve středu k dr tak snad mi řekne
. Ale první dcerka měl 3,87 kg tak počítám i teď s podobnou váhou ![]()
@Kyty přesně…a do toho me šílené bolí klouby na rukou…v noci mi upadl hrnek na hlavu, takže ke všemu boule
![]()