cysta a tehotenstvi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4631
17.5.10 09:37

cysta a tehotenstvi

ahoj holky
mam na vas dotaz, moje kamaradka je 7.tyden tehotenstvi a minuly tydne ji dr zjistil cystu. strasne ji tim vydesil ze ji moc nadeji nedava.slysela jsem ze v tehotenstvi je cysta docela casta, a dnes ji rekl ze ma cysta 3 cm.

ty co jste to zazily, jak to dopadlo u vas? mate doma ditko nebo se neco spatne prihodilo, a jak velkou cystu jste mely?
predem diky za odpovedi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
17.5.10 09:48

Já jsem měla cystu u prvního těhotenství, měla 5cm, doktor mě s ní dokonce poslal do nemocnice na odstranění a tam teprve z krve zjistili, že jsem těhotná. Takže se s ní samozřejmě pak už nic nedělalo, jak píšeš tak v těhotenství je častá a nijak se neřeší. Myslím, že tak kolem 12tt byla pryč.

Nechápu, proč dr. kamarádku tak děsil, četla jsem, že se vyskytuje u velkého procenta počínajících těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.5.10 09:49

kamaradku muzes uklidnit,cysty tehotenstvi nevadi,ja otehotnela s cystou v 35 letech ani nevim jak a syn se narodil bez problemu v terminu ,cysta stale na svem miste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.5.10 09:53

ted jsem si po sobe tu blbinu precetla a samozrejme jsem otehotnela s manzelem,jen ta cysta nam u toho asistovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
17.5.10 09:58

holky diky vse ji vyridim, mela smutny pribeh a tezke otehotneni, a ke vsemu ji dr strasne vydesil ze to nevypada, i kdyz dnes ji trochu uklidnil ale stejne nervy pro mimi neni nic dobreho.

iliami: ok, s manzelem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
17.5.10 10:02

Já měla 3 cysty, už nevím jak byly velké, ale na utz vypadaly přes celý vaječník a vůbec nic se nestalo, ani mě dr nijak nestrašil. Myslím, že mimi to neohrozí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
17.5.10 10:47

Mi doktorka taky zjistila cystu po otehotneni, byla velka 4 nebo 5 cm myslim. Rikala, ze to je normalni, casty, vubec to nevadi a nejspis do 12 tt zmizi. A taky ze zmizela.

Mozna zalezi na typu cysty? Jinak nechapu, proc ji tak desil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
17.5.10 12:07

tez nechapu proc ji desil, prave ze jsem vedela ze je to docela casty. aspon ji uklidnim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
17.5.10 13:09

Já měla cystu (cca 6 cm) už při prvním těhu, které zkončilo ZT. Ale v nemocnici mi řekli, že na „neúspěšné“ těhu cysta vliv nemá - spíš na „schopnost/neschopnost“ otěhotnět. Cystu na levém vaječníku mi nakonec vyoperovali, ale vpravo jen udělali punkci. Tu tam mám dodnes - podle posledního měření měla cca 3,5 cm. Myslím, že kamarádka může být naprosto v klidu…doktor ji zbytečně děsí :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky