Výtok v těhotenství

36
17.5.10 09:11

Výtok v těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat je normální slabší bílý výtok v těhotenství. Jsem 9tt. Bylo vám někomu taky celý den zle.. sice najíst se můžu ale stejně je mi pořád zle, sice nezvracím ale je mi hrozně těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
17.5.10 10:07

Ahoj,já mám výtok taky,a prý je to v pořádku.Jinak jsem na tom stejně.Já jsem 11.týden a špatně mi je hrozně.Nejhorší je odpoledne a večer.A když se nenajím,bolí mě břicho,a když se najím,tak je to ještě horší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.5.10 14:44

Ahoj, můžu vás ujsitit, že je to úplně normální když je vám špatně. Jsem teď ve 23+5 a už je mi fajn ale hodně dlouho mi bylo špatně, jediný co jsem dlouhou dobu pozřela byl suchý rohlíka čaj, prostě žaludek nic jinýho neunesl a ani nechtěl. Na této dietě jsem byla skoro dva měsíce a přesto jsem přibrala. Teď už je paráda. Věřte že to přejde samo někoho dřív, někoho později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.5.10 14:45

Ještě k výtoku, pokud nezapácha tak je v těhu normální ale až půjdeš a ko tak se pro jistotu zeptej svého gyndr on ti popřípadě udělá stěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.5.10 19:19

Ahoj! Já už mám za 2 dny termín a výtok mám celý těhotenství a měla jsem ho i u prvního. Takže neboj,je to opravdu v pořádku. S těma nevolnostma to budeš muset vydržet. Určitě přejdou,ale kdy to je individuální. U prvního jsem nevěděla co nevolnost je a teď jsem taky trpěla. Musíš pořád něco baštit abys neměla prázdnej žaludek. Já mohla jen suchary. Drž se. Pa Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
17.5.10 20:11

Taky mi bylo pořád nevolno, ikdyž jsem nezvracela. Pomohl mi zázvorový čaj od Apotheke. Moc jsem tomu nevěřila, ale švagrová mi ho koupila a byla jsem příjemně překvapená, tak můžeš zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí