Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chci se zeptat je normální slabší bílý výtok v těhotenství. Jsem 9tt. Bylo vám někomu taky celý den zle.. sice najíst se můžu ale stejně je mi pořád zle, sice nezvracím ale je mi hrozně těžko.
Ahoj,já mám výtok taky,a prý je to v pořádku.Jinak jsem na tom stejně.Já jsem 11.týden a špatně mi je hrozně.Nejhorší je odpoledne a večer.A když se nenajím,bolí mě břicho,a když se najím,tak je to ještě horší ![]()
Ahoj, můžu vás ujsitit, že je to úplně normální když je vám špatně. Jsem teď ve 23+5 a už je mi fajn ale hodně dlouho mi bylo špatně, jediný co jsem dlouhou dobu pozřela byl suchý rohlíka čaj, prostě žaludek nic jinýho neunesl a ani nechtěl. Na této dietě jsem byla skoro dva měsíce a přesto jsem přibrala. Teď už je paráda. Věřte že to přejde samo někoho dřív, někoho později.
Ještě k výtoku, pokud nezapácha tak je v těhu normální ale až půjdeš a ko tak se pro jistotu zeptej svého gyndr on ti popřípadě udělá stěry.
Ahoj! Já už mám za 2 dny termín a výtok mám celý těhotenství a měla jsem ho i u prvního. Takže neboj,je to opravdu v pořádku. S těma nevolnostma to budeš muset vydržet. Určitě přejdou,ale kdy to je individuální. U prvního jsem nevěděla co nevolnost je a teď jsem taky trpěla. Musíš pořád něco baštit abys neměla prázdnej žaludek. Já mohla jen suchary. Drž se. Pa Markéta
Taky mi bylo pořád nevolno, ikdyž jsem nezvracela. Pomohl mi zázvorový čaj od Apotheke. Moc jsem tomu nevěřila, ale švagrová mi ho koupila a byla jsem příjemně překvapená, tak můžeš zkusit.