Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, mám dvou měsíčního syna a na špičce jazyka se mu udělal malý bílý pupínek. Doktorka se koukla a prý je to cystička, ale nic víc mi k tomu neřekla!Pak jsme očkovali a byl frmol, tak jsem se na to znovu zapomněla zeptat
Nemáte s tím někdo zkušenost? Co s tím máme dělat? Moc Děkuji! ![]()
něco podobnýho máme od narození, v nemocnici si s tím nevědí rady, chodíme akorát pravidelně na kontroly ![]()
Holky máme na jazyku už od narození tři bílé puchýřky, dva na špičce jeden zespoda jazyka. Nerostou ani se nezmenšují. Chodíme pravidelně na ORL na kontroly, ale ani tam nevědí co to je. Bojím se abychom něco nezanedbali. Nesetkala jste se s tím některá z vás?
To je děs, že ani na ORL neví o co jde!
tak snad to nebude nic závažného. Našemu Matýskovi se ta cystička naštěstí vstřebala. Držim palce, aby ty vaše puchýřky nic neznamenaly! ![]()
@iiiv píše:
Holky máme na jazyku už od narození tři bílé puchýřky, dva na špičce jeden zespoda jazyka. Nerostou ani se nezmenšují. Chodíme pravidelně na ORL na kontroly, ale ani tam nevědí co to je. Bojím se abychom něco nezanedbali. Nesetkala jste se s tím některá z vás?
@iiiv mozem sa spýtať viem ze to uz bolo davno ale ako ste dopadli s tymi cystami na jazyku? Moja mala ma 2 tyzdne a jednu taku ma na jazyku. Dakujem