Koloskopie 15měsíčního syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3683
5.2.12 21:38

Koloskopie

Ahojky holky,prosim o radu,mam 15ti mesicniho syna aceka nas koloskopie,mam z roo sileny strach aby nebyli nejake rizika-kamaradka rikala treba poraneni strev,ma nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3683
5.2.12 22:04
Grejs píše:
Delala jsem zdravotni sestru na detske gastroenterologii a chodili k nam ruzne vekove skupiny deti,denne jsme meli 2-5 vykonu a nikdy se nikomu nic nestalo:)

děkuji za info,a nevis zda je o pod celkovou narkozou?
vaham zda to podstoupit,ale zase si rikam ze bude vedet co to je,trapa nas obcasne hleny ve stolici,nyni zkousime ABKM,ale heln se stejne ukazal :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
6.2.12 09:13

Já vyšetření podstoupila v dospělosti a nedokážu si představit, že by to dítěti dělali jinak než v narkoze.
Mě jen nějak utlumili a ta bolest byla i tak nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.2.12 09:57
ave píše:
Já vyšetření podstoupila v dospělosti a nedokážu si představit, že by to dítěti dělali jinak než v narkoze.
Mě jen nějak utlumili a ta bolest byla i tak nechutná.

Můj tatínek podstoupil dvakrát. Poprvé neměl jediný oblbovák, nic, všechno proběhlo naprosto bezbolestně, doktor byl velmi šetrný, fakt se snažil a cítil jen občas trochu tlaky.
Druhá zkušenost - na jiném pracovistši- byla otřesná. Bez jakékoliv konzultace mu vpíchli oblbovačku, sestra na něj skočila a zalehla, vyšetření bylo šíleně bolestivé.
Nechápu, jak to někde můžou dělat takto a že to jinde jde bez léků a přitom bezbolestně, bez zalehávání, z toho prvního měl táta fakt zážitek :lol: Všude vyprávěl, jak viděl vnitřek svého střeva, teď z toho je úplně vedle, v podstatě se až stydí a nechce ani podávat stížnost, že už tam nikdy nepůjde, tak k čemu by to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.12 12:25

Když už to musí být,tak já bych to určitě dítěti dělala jedině pod narkozou :palec: jinak v žádným případě!!!!!! Je to bolestivý vyšetření pro dospělýho, který spolupracuje, natož pro malé dítě!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
3683
6.2.12 20:55

Děkuji,já myslela že jde jen o tlak…nastupujeme v pondeli,pry tam budeme tyden :(,coz teda nechapu… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara b
18.3.12 17:50

pro LUCII

Zdravim,chci se zeptat jak jste dopadli s rtg strev? Nás to právě čeká.....prosím napište jaké to bylo a co se vyřešilo. Diky moc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA