Cysta na pysku

Anibas55
18.2.13 20:10

Cysta na pysku

Zdravím všechny, potřebovala bych poradit. V těhotentství cca v 16. tt se mi udelala boule na pysku. Jak bych popsala přesně místo…Je to přímo u vstupu do pochvy. Bylo mi řečeno že to porodem třeba zmizí. Měli pravdu, ale postupně se boule začala znovu vracet. Boule nebolí, neřeže nic necítím kdybych ji nenahmatala ani nevím že tam je. Jen při pohlavním styku když už to trvá dlouho poté začnu bouli cítit a je to nepříjemné. Je velká asi jako vlašský ořech a když bouli nahmatám ujede o kousek dál, čili je pohyblivá. Já mam gyndaře hrozného vola, mám s ním špatně zkušenosti a ten mi řekl že mi to vyříznou ať příjdu po menstruaci a on mi napíše žádanku. Teď jsem si četla jak je operace bolestivá, náročná a já nevím co všechno, zalekla jsem se. Přitom ten doktor to řekl jako bych měla jít ke kadeřnici. Nic mi k tomu neřekl, jak se operace bude dělat, jestli to vyříznou nebo jen napíchnou a odstraní tekutinu. Přemýšlela jsem jestli to nejde nějak jinak třeba chladit nebo naopak zahřívat, jestli je nějaká mast či něco. Ač mi to nepřekáží tak to dělá ujmu na mém sebevědomí pokaždé když se mi přítel má dívat dolů stydím se a hned hmatám jestli je boule dnes veliká. Poraďte prosím každá rada drahá nebo jestli jste někdo byl na té operaci popište mi prosím jak to probíhá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
18.2.13 20:21

Ja jsem to mela po porodu, ale cca za 3 tydny sama zmizela.Yak jsem to prikladala poporodnim poranenim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
18.2.13 20:21

Asi jsem neporadila, ze? Promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
18.2.13 20:22

Myslíš že to můžu třeba chladit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.13 21:29

Ahojky. A to ti potvrdili ultrazvukem že je to opravdu cysta?
Já jen že mám to samé (mám výbornou doktorku na gyndě a hned jsem jí to řekla jak jsem to objevila). Udělala mi na tom ultrazvuk a zjistila, že to je tuková boulička. Dá se samozřejmě odstranit operativně (ale není to nutnost ničemu nevadí). Říkala, že to mám občas promasírovat jen tak na kůži (na sucho-bez oleje či krému). Tak jsem to občas promasírovala a přijde mi že se zmenšila :palec:
Ještě jsem u doktorky nebyla tak až tam půjdu určitě si nechám udělat ultrazvuk ať to přeměří.
Jinak je to cca tři měsíce zpět co mi přijde že je to menší. Takže nemůže se čekat zázrak za týden :)
Snad jsem trošku poradila :)

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
18.2.13 22:06

Děkuji za radu, to je další důvod proč si o svém doktorovi myslet že je to k. k.t protože žádný UTZ mi nedělal. Podíval, řekl hm to je cysta jestli chcete tak to jde vyříznout. Asi hodně vzdělanej že si to nemusel ani ničím potvrdit a hned věděl :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa