Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj všichni. Mam problém se kterým si už sama nevim rady.
Menstruaci sem mela dostat 6.6. 1.6 jsem vsak zacala predcasne krvacet. Sla jsem proto na gynekologii kde mi zjistili 3 cm velkou cystu na vaječníku. S tim ze to není nic vážného a mam přijít na kontrolu na za pár měsíců. Menstruace se pry může o par dní spozdit.. No od nalezeni cysty me boli břicho. Krvácení po par dnech přešlo, nejednalo se o menstruaci. Picha me v místě cysty, mam pocit jak kdybych tam citila neco cizího. Největší problem je ze se mi do dnesniho dne (od 6.6 do 23.6) nedostavila menstruace. Bolest břicha se zhorsuje, hlavne v pobrisku ale obcas se mi i nafukuje cele břicho. PMS stále nemám.
Zažila to některá z vas? Těhotná byt nemůžu.. Děkuji
Zajela bych do nemocnice a zadala duadnejsk prohlidku a nenechala se odbyt!
Ta bolest k tomu asi bohužel patri
Ale spíš me zaskočil ten cyklus, jestli to je takhle dlouho ještě normalni.
(Jsem autorka omylem sem poslala neanonyme)
@Iriina píše:
Ta bolest k tomu asi bohužel patriAle spíš me zaskočil ten cyklus, jestli to je takhle dlouho ještě normalni.
(Jsem autorka omylem sem poslala neanonyme)
Bolest k tomu patří,já to měla před 5 lety,celkem mě to omezovalo,ale nakonec sama praskla a byl klid.S tím cyklusem nevím,u mě s tím problém nebyl,tohle jsem nemusela naštěstí řešit.Být tebou,tak si asi raději dojdu znovu k doktorovi.
Právě na internetu je toho o cystach hodne a o tom že nekomu dlouho nepřišla nikde ani slovo, tak vůbec nevin ![]()
@Anonymní píše:
Právě na internetu je toho o cystach hodne a o tom že nekomu dlouho nepřišla nikde ani slovo, tak vůbec nevin
Nečekej a zajdi v pondělí k doktorovi,bude to nejlepší.
Bolest k tomu patří. Na cysty trpím už roky. I to krvácení mimo cyklus. Různě dlouhé cykly. Mně tedy cysty samy nepraskly nikdy a jen rostly.
@lachtanice86 píše:
Bolest k tomu patří. Na cysty trpím už roky. I to krvácení mimo cyklus. Různě dlouhé cykly. Mně tedy cysty samy nepraskly nikdy a jen rostly.
Tak třeba me ta cysta prave roste a nepraskne
No v pondělí tam minimalne zavolam a zeptam se a kdyz, tak tam zajedu.
@Anonymní píše:
Tak třeba me ta cysta prave roste a nepraskneNo v pondělí tam minimalne zavolam a zeptam se a kdyz, tak tam zajedu.
Mně cysty rostly jen v době ms. Plnily se krví. A nebylo to tak rychlé. Když jsem šla na první laparo cysta měla cca 10cm a trvalo to xmesicu
Cysta mě nebolela, ale cykly mi haprovaly solidně, jednou MS po 14 dnech, apk 14 dní zpoždění…
Ahoj všichni. Mam problém se kterým si už sama nevim rady.
Menstruaci sem mela dostat 6.6. 1.6 jsem vsak zacala predcasne krvacet. Sla jsem proto na gynekologii kde mi zjistili 3 cm velkou cystu na vaječníku. S tim ze to není nic vážného a mam přijít na kontrolu na za pár měsíců. Menstruace se pry může o par dní spozdit.. No od nalezeni cysty me boli břicho. Krvácení po par dnech přešlo, nejednalo se o menstruaci. Picha me v místě cysty, mam pocit jak kdybych tam citila neco cizího. Největší problem je ze se mi do dnesniho dne (od 6.6 do 23.6) nedostavila menstruace. Bolest břicha se zhorsuje, hlavne v pobrisku ale obcas se mi i nafukuje cele břicho. PMS stále nemám.
Zažila to některá z vas? Těhotná byt nemůžu.. Děkuji