Vagína - jenom 4 cm? To fakt?

Anonymní
22.6.18 10:38

vagína - jenom 4 cm? to fakt?

Možná mám sprostou otázku, ale neni to fake, prosím o reakci.
Dost se obávám, co mám ve vagíně.
Chci se zeptat, může mít vagína v klidovém stavu pouze 4 cm na délku? pak je něco / nahmatám to prstem /, něco strašně tvrdé, takového jako nádor spíše na levé straně, a dále se nedostanu. Je to normální? Vždyť Normální vagína má mít min. 7 cm a děložního čípek má být dál, ne? :nevim: :nevim:
Není to panen. blána pořád?
Nebyla jsem zatím u gynekologa, bojím se takových vyšetření. Děkuji předem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
22.6.18 10:40

přestaň si tam strkat prsty proboha a zajdi si k doktorovi, vůbec si tam nemáš co hrabat, akorát si tam zaneseš infekci

• Citovat
  • Upravit
10007
22.6.18 10:44
@Doe_Jane píše:
přestaň si tam strkat prsty proboha a zajdi si k doktorovi, vůbec si tam nemáš co hrabat, akorát si tam zaneseš infekci

Neblbni, chlap jí tam taky strká prsty, žádnou infekci si tam nezanese ;) Má normální vaginu s normálním čípkem, ale i tak by už měla jít na vyšetření, když má sex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
22.6.18 10:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.6.18 10:46
@Paoloska píše:
Neblbni, chlap jí tam taky strká prsty, žádnou infekci si tam nezanese ;) Má normální vaginu s normálním čípkem, ale i tak by už měla jít na vyšetření, když má sex..

blbnu, pokud je panna tak si tam nemá takhle co hrabat a zjišťovat „nádory“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36009
22.6.18 10:47

Nikdy mě nenapadlo si tam strkat metr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24529
22.6.18 10:48
@Anonymní píše:
Možná mám sprostou otázku, ale neni to fake, prosím o reakci.
Dost se obávám, co mám ve vagíně.
Chci se zeptat, může mít vagína v klidovém stavu pouze 4 cm na délku? pak je něco / nahmatám to prstem /, něco strašně tvrdé, takového jako nádor spíše na levé straně, a dále se nedostanu. Je to normální? Vždyť Normální vagína má mít min. 7 cm a děložního čípek má být dál, ne? :nevim: :nevim:
Není to panen. blána pořád?
Nebyla jsem zatím u gynekologa, bojím se takových vyšetření. Děkuji předem

Určitě si zajdi na gyndu :) není se čeho bát, my ti takto neřekneme jistě co hmatáš :)

Ale to co tam hmatáš bude nejspíš čípek, ono záleží v jaké poloze ho hmatáš a mění se to i během cyklu. čípek poznáš po hmatu, má oválný tvar a uvnitř dírku- koukni na obrázek ať víš co hledáš :) Já třeba v leže na zádech čípek nahmatám taky takto snadno, ve stoje už mám co dělat abych na něj dosáhla. Ono je ta pochva fakt krátká, při sexu se vzruší a dost zvětší. Prostě se přizpůsobí :) klidně to vyzkoušej, když dodržíš hygienické podmínky tak to vůbec nevadí, aspoň poznáš své tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
22.6.18 10:49

To jako fakt? 8o 8o :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: Lidi hloupnou čím dál víc … Bojíš se vyšetření, tak tam radši nejdeš jo ? :roll: To už fakt není možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
22.6.18 10:50

Já myslela, že prázdniny začínají až za týden :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 10:53

no v leže na zádech jsem to nahmatala, velmi snadno, a je to 4 cm na levé straně, jak jsem psala. Jinak jsem to nenahmatala. To fakt má moje vagína pouze 4 cm? Vždyť to je neuvěřitelné! Všude na netu píšou vagína má 8 cm průměrně. Jsem nějaká krátká:(
Když nevím, jak takový čípek vypadá a jak se to hmatá, zda to dělám správně. ja tam nestrkám metr, jeminku.
ten čípek by nemel být dál??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 10:54

to není legrace! a žáadne prázdniny, mám 20 let. Fakt se bojím, co to je. Nejak se mi to nezdá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 10:55

vždyť se normálne ptám, co to tam je, zda to i ženy jiné maji

• Citovat
  • Upravit
24529
22.6.18 10:56
@Anonymní píše:
no v leže na zádech jsem to nahmatala, velmi snadno, a je to 4 cm na levé straně, jak jsem psala. Jinak jsem to nenahmatala. To fakt má moje vagína pouze 4 cm? Vždyť to je neuvěřitelné! Všude na netu píšou vagína má 8 cm průměrně. Jsem nějaká krátká:(
Když nevím, jak takový čípek vypadá a jak se to hmatá, zda to dělám správně. ja tam nestrkám metr, jeminku.
ten čípek by nemel být dál??

nn fakt to můžeš hmatat takto blízko a vidíš, že jinak ho nenahmatáš, protože se oddálí, je to normální. Doporučuji ti zajít i tak na gyndu. Jsi vyplašená a je to nejlepší řešení :) a sex jsi už měla? jestli měla a nebyl to problém, tak to vůbec neřeš :) a jestli ten sex byl tak to vyšetření na gyndě je opravdu nutné, abys věděla, že jsi zdravá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24529
22.6.18 10:58

Nenech se rozhodit, těmi ostatními komentáři…Nevím co ty ženy budou povídat svým dcerám, až jim položí stejnou otázku…je to normální dotaz. Koukni na obrázky, něco si přečti ať víš co tam dole máš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
22.6.18 10:59
@Doe_Jane píše:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria