Cysta v dásni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.6.16 14:17

cysta v dásni

Dnes mi při prohlídce rengenem našla zubařka cystu v dásni. Mám se urychleně objednat na zubní na karlák a všechno mi budou řezat. Mám z toho veliký strach a doma kojeného malého chlapečka. Máte někdo s cystou v dásni zkušenost? Jak vypadá ošetření? Je nutná hospitalizace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
23.6.16 14:47

Neviděla jsem Váš rentgen, ale co mám zkušenost, tak pokud cysta ohrožuje zuby, tak se musí nejdříve udělat endodoncie, abyste o zuby, pod kterými je cysta, nepřišla. Jinak to není zákrok nikterak hrozný. Asi něco jako trhání osmiček. Ani se to nedělá při celkové anestezii, pouze v lokální :) Držím palce ať to máte rychle za sebou. Zubařka je super, že Vám udělala snímek! Někde na to dr. kašlou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
23.6.16 14:48

A je to samozřejmě bez hospitalizace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
24.6.16 14:07

Ahoj, byla jsem v březnu na operaci, měla jsem cystu v dásni přimo někde v kostní dřeni. hospitalizovaná jsem byla, první den nástup, druhý operace a tuším že třetí jsem šla domu.byla jsem v celkové narkoze, po operaci žádné velké bolesti, jako když vám vytrhnou zub, dásen jsem měla rozřízlou od konce do půlky. jediný co je nepříjemný že oteče cela pusa na té straně kde ti to budou dělat a modřina taky slušná ale do týdne je to pryč a po 14dnech jsem šla do práce. přeji at to máš rychle za sebou, vážně se neboj. a bud ráda že ti na to přišla hned, já trpěla asi 2 měsíce posílalli mě od čerta k dáblu a nevěděli co se mnou proč mě pusa bolí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.