ČZU IVP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ČZU IVP
Ahoj holky, nestudovala jste některá na IVP ČZU obor Poradenství v odborném vzdělávání nebo i jiný? Chtěla bych si příští rok podat přihlášku, ale nemám moc informací. Jak často probíhá výuka při kombinovaném studiu? Kolik lidí přijmou? Budu vděčná za každou maličkost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj já jsem teda ČZU ale TF. A teď jsem nastoupila do prváku, tak jsem taky nováček.
A výuku máme jednou za měsíc o víkendu (teda pátek, sobota). Teď v pátek jedu prvně, tak jsem na to zvědavá. Tak si taky ráda poslechnu někoho zkušenějšího. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cetrina Na TF jsem studovala, ale bohužel jsem kvůli práci musela studium ukončit… jenže už se k technice nechci vracet. I když jsem se informovala, jestli by mi uznali předměty a vypadá to, že ano…ale jsem pořád na vážkách…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já to zkusila „jen tak“. Přijímačky nebyli, tak jsem si říkala, že kdo nic nezkusí, nic nemá.
Je mi jasný, že zadara to nebude, no ale zkusím to a uvidíme.
A v kolikátém semestru jsi skončila, jestli by to nebylo lepší se vrátit, než začínat od znova. Teda taky podle práce, co je pro Tebe výhodnější.
Já jsem teda zdravotní sestra, takže úplně mimo obor.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cetrina tak já nemám hotovej prvák, takže bych musela začít od začátku. Chybí mi 4 zkoušky. Kdybych znovu nastoupila, tak bych si mohla vzít předměty už z druháku…možná si TF nechám jako pojistku. A jaký obor studuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak pořád toho máš víc jak já.
Já mám zatím akorát index.
Přihlásila jsem se na Informační a řídicí technika v agropotravinářském komplexu, tak jsem na sebe zvědavá. A jaký obor jsi měla ty? Že bych tě případně „obrala“ o materiály ke studiu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Materiály už ani nemám
Silniční a městská automobilová doprava…předměty v prváku jsou stejně společné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A studovala jsi denní nebo dálkově? Já jsem teda myslela že tam budu celej den a ono to podle rozvrhu, co jsem si teď zapsala vypadá, že tam budu jen asi 4 hodky. Tak to jsem ráda, děcka by tu mámu snědli. ![]()
A byl ten prvák hodně těžkej, nebo se to dalo, když se na to člověk vyloženě nevybodl? Jsem nervák, tak už plaším dopředu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dálkově. Tak dost těžká je zkouška z informatiky… tu jsme dělali vesměs všichni na 3×. Jinak mi to přišlo dost v pohodě… kromě matiky tu jsem neměla ani jednu, ale já na zkoušce ani nebyla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ty bys to teda chtěla zkusit až od příštího roku? Koukala jsem, že „prcek“ je ještě malinkej.
To já mám už 10 a 3, tak už je to dobrý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj. Ale prave uz se mi nejak nechce do technickeho zamereni. Asi bych si dala prihlasku jako rezervu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě.
Taky, kdyby ti teda uznali ty předměty, tak bys to měla dobrý. To IVP vypadá taky pěkně, koukala jsem na stránky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
letos se hlásím IVP (ČZU) a v červnu se píší přijímačky ze všeobecného přehledu. Na webu školy jsem si zakoupila učebnice, které jsou k učení se na zkoušku potřeba, ale musím říct, že je to tolik nic neříkajících informací, že nevím co v přijímacích zkouškách opravdu bude. Chci se zeptat, zda někdo také nepsal tyto zkoušky a nepověděl by mi alespoň velmi okrajově jaké byly otázky a jaká byla náročnost.
Moc díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit