CŽV

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
26.8.08 09:11

CŽV

Ahojky,máte někdo zkušenost s celoživoním vzděláváním? Na VŠ jsem se nedostala :cry: a teď fakulta otevírá CŽV v tom oboru, platí se 2 roky studia, což je 33 tis. :? A pak se musí udělat přijímačky a přejít do 3.ročníku neplaceného studia…mám obavy, že to třeba zaplatím a pak mě nevezmou do 3.r. a škoda vyhozených peněz… :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2724
26.8.08 11:12

Dokud jsou VŠ „zadara“, zkusila bych znova přijímačky. Dva roky ti opravdu budou samotné jen k tomu, že budeš vědět víc k přijímačkám do třeťáku. Pokud škola negarantuje postup do řádného studia je to risk.
A co to chceš vlastně studovat?
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.8.08 11:14

Máš pravdu, taky jsem si spočítala, kolik bych projela… 8O
No, budu se věnovat malému a připravovat se na přijímačky..Chci zkusit sociologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.8.08 12:43

To je náhodička, taky jsem studovala socku, 3 roky na UK, dostala jsem se na podruhé, ale po třech letech jsem dala přednost chemii (a nelituju). Sociologie je pro mně stále nejempiričtější a nejpřitažlivější humanitní obor, ale živit bych se jí nechtěla. Hlavně u přijímaček zachovej „cynický odstup“, nechtěj zachraňovat svět, přečti si něco i od „pošuka“ Kellera, ale drž se pozitivismu a empirie. A procvič se v logice (včetně formální) a středoškolské matice. Tak hodně zdaru!
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
26.8.08 13:01
:)

Příspěvek upraven 14.12.11 v 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.8.08 08:56

Bebet : FSS je snad jediná škola, na kterou si netroufám :lol:
Jsem několik let ze školy pryč a myslím, že při tom šíleném návalu a připravených lidí z gymplu to nedám..je tam myslím jen SCIO, ne?
Ja matiku měla snad jen v prváku a to už si ani nepamatuju.. :roll:
A ty to studuješ s nějakým oborem? Jsi tam spokojená?

Baraf : Nad UK jsem přemýšlela..no uvidím..Chemie? Mazec…to jsi dobrá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
28.8.08 23:30

edit

Příspěvek upraven 14.12.11 v 22:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
28.8.08 23:38

edit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.8.08 11:23

bebet : no tak to jsi fakt dobrá :wink: máš vystudovaný supr obor..mě mrzí to, že jsem nešla studovat hned po škole :( A není ta škola težká? Prý je tam hrozný jazyk…
Zkusím FSS..za to nic nedám..a co máš v plánu dělat za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
31.8.08 21:17

edit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.10.08 12:08

prosím o radu

Ahoj Bebet, psala jsem Ti soukromou zprávu, ale nedošla bohužel žádná odpověď, tak nevím jestli se to vůbec odeslalo. :( chtěla jsem Tě moc poprosit, jestli bych se Tě mohla soukromě přes mail pozeptat na pár informací ohledně studia..chtěla bych totiž studovat psychologii ještě s něčím v Brně.. ale nevím nevím co by bylo nejlepší.. plánujeme s manželem miminko, ale já bych si letos chtěla dát přihlášku, no a teď řeším dilema- jelikož bych přitom všem ještě potřebovala trochu pracovat- jak to všechno skloubit.. můj mail gabriela.jakubu@seznam.cz díky Gabča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze