CŽV
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
CŽV
Ahojky,máte někdo zkušenost s celoživoním vzděláváním? Na VŠ jsem se nedostala
a teď fakulta otevírá CŽV v tom oboru, platí se 2 roky studia, což je 33 tis.
A pak se musí udělat přijímačky a přejít do 3.ročníku neplaceného studia…mám obavy, že to třeba zaplatím a pak mě nevezmou do 3.r. a škoda vyhozených peněz…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dokud jsou VŠ „zadara“, zkusila bych znova přijímačky. Dva roky ti opravdu budou samotné jen k tomu, že budeš vědět víc k přijímačkám do třeťáku. Pokud škola negarantuje postup do řádného studia je to risk.
A co to chceš vlastně studovat?
Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš pravdu, taky jsem si spočítala, kolik bych projela… ![]()
No, budu se věnovat malému a připravovat se na přijímačky..Chci zkusit sociologii…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je náhodička, taky jsem studovala socku, 3 roky na UK, dostala jsem se na podruhé, ale po třech letech jsem dala přednost chemii (a nelituju). Sociologie je pro mně stále nejempiričtější a nejpřitažlivější humanitní obor, ale živit bych se jí nechtěla. Hlavně u přijímaček zachovej „cynický odstup“, nechtěj zachraňovat svět, přečti si něco i od „pošuka“ Kellera, ale drž se pozitivismu a empirie. A procvič se v logice (včetně formální) a středoškolské matice. Tak hodně zdaru!
Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bebet : FSS je snad jediná škola, na kterou si netroufám ![]()
Jsem několik let ze školy pryč a myslím, že při tom šíleném návalu a připravených lidí z gymplu to nedám..je tam myslím jen SCIO, ne?
Ja matiku měla snad jen v prváku a to už si ani nepamatuju.. ![]()
A ty to studuješ s nějakým oborem? Jsi tam spokojená?
Baraf : Nad UK jsem přemýšlela..no uvidím..Chemie? Mazec…to jsi dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bebet : no tak to jsi fakt dobrá
máš vystudovaný supr obor..mě mrzí to, že jsem nešla studovat hned po škole
A není ta škola težká? Prý je tam hrozný jazyk…
Zkusím FSS..za to nic nedám..a co máš v plánu dělat za práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosím o radu
Ahoj Bebet, psala jsem Ti soukromou zprávu, ale nedošla bohužel žádná odpověď, tak nevím jestli se to vůbec odeslalo.
chtěla jsem Tě moc poprosit, jestli bych se Tě mohla soukromě přes mail pozeptat na pár informací ohledně studia..chtěla bych totiž studovat psychologii ještě s něčím v Brně.. ale nevím nevím co by bylo nejlepší.. plánujeme s manželem miminko, ale já bych si letos chtěla dát přihlášku, no a teď řeším dilema- jelikož bych přitom všem ještě potřebovala trochu pracovat- jak to všechno skloubit.. můj mail gabriela.jakubu@seznam.cz díky Gabča
- Citovat
- Upravit