D-dimery v pohodě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.11.23 17:49

D-dimery v pohodě?

Zdravím, byl jsem na odběru krve pro podezření na trombózu a vyšly mi D-dimery 0,35 mg/l. Je tím trombóza vyloučena? Díky

Příspěvek upraven 29.11.23 v 23:55

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
29.11.23 19:16
@Anonymní píše:
Zdravím, byla jsem na odběru krve pro podezření na trombózu a vyšly mi D-dimery 0,35 mg/l. Je tím trombóza vyloučena? Díky

Jak se to vezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.23 19:38

@Lama Lama což znamená?

• Citovat
  • Upravit
81477
29.11.23 19:57
@Anonymní píše:
@Lama Lama což znamená?

Což znamená, že hodnotit jednorázovou laboratorn hodnotu bez jakéhokoli dalšího kontextu, po internetu, nemá žádný smysl.
Měřím 163 cm, mám krásnou postavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.23 20:11

@Lama Lama Jo takhle, chápu. No byl jsem na UZ, tam mi bylo řečeno že vše v pořádku a teď na tý krvi a tam ty výsledky 0,35. Noha ani nijak nebolí jen pne, v podstatě po celé délce a nejvíc v lýtku. V klidu i při pohybu je to stejný.

• Citovat
  • Upravit
81477
29.11.23 20:59
@Anonymní píše:
@Lama Lama Jo takhle, chápu. No byl jsem na UZ, tam mi bylo řečeno že vše v pořádku a teď na tý krvi a tam ty výsledky 0,35. Noha ani nijak nebolí jen pne, v podstatě po celé délce a nejvíc v lýtku. V klidu i při pohybu je to stejný.

A co na to řiká tvůj doktor, na ten výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.23 21:08

@Lama Lama Doktor mě po UZ už na krevní testy poslat nechtěl, že není důvod. Tak jsem si došel soukromě.

• Citovat
  • Upravit
81477
29.11.23 21:18
@Anonymní píše:
@Lama Lama Doktor mě po UZ už na krevní testy poslat nechtěl, že není důvod. Tak jsem si došel soukromě.

A k čemu ti to bylo? K ničemu. Nervní jsi dál a budeš, dokud nezačneš pořádně léčit svůj úzkostný stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.23 23:46

@Lama Lama Milá paní/slečno, děkuju za odpovědi a názory. Úzkostmi netrpím, jen jsem nechtěl otravovat už doktora, proto hledám odpovědi a pohledy na věc zde.

• Citovat
  • Upravit
21497
30.11.23 11:48
@Anonymní píše:
@Lama Lama Milá paní/slečno, děkuju za odpovědi a názory. Úzkostmi netrpím, jen jsem nechtěl otravovat už doktora, proto hledám odpovědi a pohledy na věc zde.

No ale ty odpovědi tu hledáš už aspoň týden nebo dva. Nedávno jsem tady tyto dotazy zaznamenala. Asi by bylo nejlepší konzultovat to s lékařem, který má k dispozici všechny výsledky z proběhlých vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
30.11.23 12:27
@nozu píše:
No ale ty odpovědi tu hledáš už aspoň týden nebo dva. Nedávno jsem tady tyto dotazy zaznamenala. Asi by bylo nejlepší konzultovat to s lékařem, který má k dispozici všechny výsledky z proběhlých vyšetření…

On to s lékařem konzultoval, ten mu řekl, že trombozu vyloučil na UZ a další krevní testy nejsou třeba. Ale on mu nevěří, tak si dělá testy jako samoplátce. Samo ho to zase neuklidní a tak pátrá a vyšetřuje dál. Ještě si může zopakovat ten ultrazvuk jako samoplátce. Věřím, že v nějakých soukromých klinikách by udělili jako samoplátci i angioCT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí