D test 2014 autosedaček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
13.7.14 13:46
@quinny píše:
Concordy tam jsou dva, ale oba isofixove. Casual obecne si myslim neni extra nejaka znacka pro autosedacky. Vysledky jejich testu jsou vcelku hodne ruznorode, nektere jejich sedacky nedopadly moc dobre.Naopak dobra znacka kterou neuvadis je Romer. Vybirala bych mezi nim a cybexem, idealne zajit do obchodu a vyzkouset co se bude libit ditku, predpokladam ze uz ma parametry na velkou sedacku ;)

A nevíš jak je to se šířkou sedačky? V prodejně mi tvrdili že Cybex je užší a dítka mívají problém se tam později vejít :( A mě se ten cybex líbil nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.7.14 14:02

Tak jsem vybrala tyhle Romer Kid plus - ale nevim zda ma isofix nebo ne, protoze my ho nemame, Cybex X2,ale tam nevim jak ta šířka a Concord, tam jsou 3 varianty Transformer T, X-Bag, XT - tam nevim jaky je rozdil a zda jsou vsechny s isofixem? Concord ma moje nejvetsi sympatiezatim, ale sedacky chceme kupovat 2. Jezdime docela dalky tak potrebuji aby byli pohodlne a bezpecne… dekuji za jekekoliv rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.7.14 19:42
@žaneta82 píše:
A nevíš jak je to se šířkou sedačky? V prodejně mi tvrdili že Cybex je užší a dítka mívají problém se tam později vejít :( A mě se ten cybex líbil nejvíc.

nerekla bych, mam v aute vedle sebe cybex a romera a rekla bych ze je to nastejno cca, pripadne bych ti to mohla nekdy premerit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.7.14 19:45

@žaneta82 kid plus je bez isofixu, ma roztahovatelne ty podrucky, coz je vcelku k nicemu, uplne staci obyc kid co je ma napevno, pokud nemate isofix (verze na isofix je kidfix) ;)

K tem concordum pise steeve tady https://www.emimino.cz/…ka-15-36-kg/
Ty prvni dva jsou nepolohvatelne, to m tedy moc pohodlne na delsi cěstu neprijde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.7.14 12:56
@quinny píše:
nerekla bych, mam v aute vedle sebe cybex a romera a rekla bych ze je to nastejno cca, pripadne bych ti to mohla nekdy premerit ;)

Děkuji mooooc za zodpovězení všech mých dotazů. Ted uz jen zajít do kramu a vyzkouset, která by byla pro něj ok a ve které se bude nejlépe cítit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 13:34

@žaneta82 urcite, idealne vyzkouset i do auta ;) at dobre vyberete, prijd se pak pochlubit a at se hlavne malemu dobre jezdi :*
A cybex mated nejakou novinku Q kde se ty boky pak rozsiruji tak kdyztak koukni i na ni ale asi je jen isofix verze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí