Jakou protisměrnou sedačku do auta?

817
4.7.14 11:20

Jakou protisměrnou sedačku do auta?

Ahoj, prosím o radu. Dcera bude za chvilku mít rok a začínám řešit autosedačku, zatím je ve vajíčku. Ještě nesedí a ani se jí nijak nechce, takže ji rozhodně nehodlám dávat do posměrné sedačky. Ráda bych ji co nejdéle nechala v protisměru. Sedaček je spousta, ale já s malou nemám moc času to všechno studovat. Prosím poradíte, které sedačky jdou i do protisměru? Bohužel jsme limitovaní financema, ale pokud mi sem hodíte název, tak už si to nastuduju:-)Jo, nemáme isofix. Řeším dilema, jestli koupit 0-18kg, který nejsou tak bezpečný jako 9-18kg, ale zase cenově přijatelnější :nevim: BeSafe vypadají super, ale ty ceny :zed: Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
4.7.14 11:27

Protisměrné jsou 0-18. Ty 9-18 jsou už posměrné. V typu neporadím, my máme 9-18.

• Citovat
  • Upravit
2562
4.7.14 11:31

A do vajíčka už se nevejde? Drobnější děti v ní jezdí i déle, než do roka věku.
Jinak máme BeSafe, sice na isofix, ale dělá se i na pás, Izi Kid se myslím jmenuje. Levnější varianty 0-18 neznám, všichni v okolí kdo mají i jinou značku protisměrky ji mají snad ještě dražší, než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
4.7.14 11:32

Máme Brio Zento je do 25 KG a jde používat v protisměru do cca 15 KG a potom po směru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
4.7.14 11:36

Máme Britax First Class..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
4.7.14 12:26

Mám tu BeSafe a ceny nelituju, fakt je bezvadná, pohodlná a jsme s ní moc spokojení ;) Máme izi Combi x3, je na isofix ale dělá se i s pásy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
4.7.14 12:51

Máme Chicco Eletta, cena je příznivá, sedačka polohovatelná a myslím i pohodlná, v pohodě zvládneme 3 hodiny cesty, což ve vajičku nešlo. Sice nemá kdoví jaké umístění v testech, ale všechny autosedačky musí splňovat normy a umístění proti směru jízdy je nejbezpečnější. Pak se dá sedačka otočit po směru. https://www.mall.cz/…-eletta-2014?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
4.7.14 13:35

My jsme měli Britax first class

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
4.7.14 15:57

Díky všem za tipy, zas mám co studovat. S tím Britax First class, byly jste spokojené? Do kolika měsíců vám děti vydržely v protisměru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
4.7.14 15:59

@Mandarinka01 já jsem naprosto spokojená..vozila jsem ho v protisměru ještě nedávno, ale přestalo se mu tak líbit..chtěl vidět na mě..takže jsem ji otočila..je spokojenej..když usne v pohodě mu to napolohuju na lehnutí..přijde mi, že to jde víc jak vajíčko.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9770
4.7.14 16:02

Taky máme BeSafe. Syn v ní jezdil v protisměru do 3 let, pak ji podědila dcera a ta bude jezdit v protisměru ještě tak rok cca (do 4 let). Byla sice drahá, ale nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
4.8.16 11:41

Ahojky, začínám se poohlížet po autosedačce pro malého. Chtěla bych protisměrnou od 9kg. Máte prosím nějaké tipy? Nemůžeme s dovolit nic extra drahého. Hledám něco cenově přijatelného. Děkuju za případné tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
4.8.16 12:09

Mam Romer 9-18kg protismeru i po smeru, no cena mi prijde fine za tu kvalitu. Ale poridila jsem ji z duvodu supr recenzi vsude i tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
4.8.16 12:14

@AndelaCerna mohla by jste prosím poslat odkaz na konkrétní zboží? Zatím se v tom vubec neorinetuju. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.8.16 12:17

Cenově přijatelnou v protisměru asi neznám. My jezdíme s besafe bez isofixu, má ji už druhá dcera. https://www.feedo.cz/…cka-cerna-25?…
Možná protisněrnou vyrábí i romer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario