D3 od Terezia – prdy a bolest bříška

Anonymní
13.9.25 15:59

D3 od Terezia a prdy

Zdravim, nema někdo zkušenost s tím, ze by miminko mělo po Terezii boleni a prdy? Pediatr nam predepsal Vigantol ale cetla jsem na nej spatne recenze tak jsem nasadila Terezii. Mala teda na prdy trochu trpela, ale stacilo procvicit a byl klid. Ted je to katastrofa. Procviceni nestaci, pomuze jen rourka a tak na max 2h. Krouti se a brečí. Vcera jsem ji déčko zapomněla dát a byl klid. Nevim z ceho jiného by to bylo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
13.9.25 16:43

Tak to vyzkoušej pár dní vysadit a uvidíš, jestli je to lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
13.9.25 16:52

Dcera měla Vigantol a vpohode..ne že by na bříško netrpěla vůbec ale nic hrozného. Stačilo nahrát bříško a ulevilo se jí. Zato unsyna bylo jedno jestli Vigantol, Terézia nebo Jamieson. U něj pomohlo až když se začal ve 4m přetáčet a více hýbat. Jak pak trávil většinu času na břiše tak už ho to tolik netrápilo. A taky asi příkrmy…možná mu nedělala dobře čistě mléčná strava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
13.9.25 18:54

@smile_xxx říká se to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 21:31

Moje malá má Vigantol a není to s ním horší než bez něj. Dávám si pozor, aby ho dostala těsně před kojením. Navíc i sama sobě dávám zvýšené dávky vitamínu D, takže nevadí, když jí občas nedám: má ho i z mléka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure