Může být falešný alarm u monitoru dechu?

334
10.9.25 12:13

Monitor dechu vada?

Maminky už se vám stalo, že začal monitor dechu falešně řvát? Mě teda u dcery 1× a spinkala ale víckrát nic, ale teď mám 5ti týdenního chlapečka a dneska o pul 6 (chvíli předtím sem ho ulozila) začal „ťukat“ hned sem vyskočila a maly spokojeně spinkal, za 5 minut opět, ale porad spinkal, no a par minut nato zas ale to už byl rovnou ten alarm, bez ťukání což sem nevedela že může byt, samozřejmě uz sem nespala a porad malého kontroluju, myslíte ale že fakt nedýchal, nebo to blbne? Mame půjčeny z porodnice babysense, nevim jestli plašit s doktorkou nebo ne, zkusila sem koupit nové a pořádně baterky teda, ale od te doby uz to nedělalo ani s těmi starými 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
600
10.9.25 13:02

To bude baterkama, když dochází, tak to takhle řve
My měli falešný poplach u prvního jen jednou.
U druhého asi 20×, až nás doktorka hnala na neurologii. Tam nám řekli, že do 4 měsíců věku se dítě ještě vyvíjí a nějaké spánkové aponoe být mohou. Jakmile měl 4 měsíce, tak to skutečně přestalo, takže tam byly ty alarmy asi skutečné.
A teď u třetího už jsme měli taky asi 2 nebo 3 noční budicky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14702
10.9.25 14:14

U našich 4 dětí byl alarm jednou a věřím, že nebyl falešný. A když dochází baterie, tak ten monitor přesně takto upozorňuje. Aby se nestalo, že si nevšimneš, že baterie jsou totálně vybité a monitor tak miminko nekontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
10.9.25 18:30

@Lucicek1988 to je sileny :( a řešili jste taky nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
10.9.25 18:30

@Janča6 jak myslíte, že upozorňuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14702
10.9.25 18:31
@Natali1996 píše: Více

Tím ťukáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
10.9.25 18:35
@Janča6 píše: Více

Mame Babysense, tukani neni kvůli baterce, to je predzvest alarmu.
Slabe baterky se projevuji, ze to zelene světýlko blika i s cervenym. Jinak je jen ciste zelene.
A tedy pokud baterky nevymenis, tka spusti alarm. Neni to tak, ze by chcipnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14702
10.9.25 18:44
@Tarena píše: Více

Aha, díky za komentář. Už dlouho jsme monitor nepoužívala. Měla jsem za to, že při slabých baterkách ťuká. Ale to by asi bylo zbytečně rušivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
11.9.25 08:51

Ano, zažila jsem falešné poplachy. Ono je i důležité, jaké máš povlečení, jak moc je malý „navlečený“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí