Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jaký jsme byli my miminka-vzhledově takový budou i naše?Platí to tak nebo ne?Já byla světlý, blondatý,krásný miminko a hrozně nerada bych náký tmavý:-DUpřímně řečeno ty tmavý se mi nelíbí:-D
Tak řekla bych že náš malej je fakt celej já jako miminko..jakoby mi ze zadku vypadl ![]()
Proboha, to je zase otázka!!!
Jestli jsi blondýna (jako že asi jseš
), tak černovlasé miminko mít s blonďákem asi nebudeš ![]()
No tak taky záleží jaký je tvůj manžel zda blonďák a nebo tmavší typ. Myslím si, že tvá otázka je poněkud zvláštní, nebo´t až mít mimi budeš, bude se ti líbit i tmavé. Já si teda spíš říkala, aby děti byli zdraví, ale nepřemýšlela jsem nad tím zda se mi bude líbit takové nebo makové. Prostě jsou moje.
tatínek je právě že hnědovlasý a prej děti můžou být i po našich předcích
Genetika je velice složitá věda a nikdy nevíš, co se z toho vyvine
.. Jako třeba ty případy, když světlí rodiče měli někde 5 generací nazpět jednoho černocha a nejednou se jim narodilo úplně černé dítě
.. Každopádně tohle bych fakt neřešila, panebože, je to tvé dítě, tak neřeš, jestli bude tmavé nebo světlé… ![]()
A tvuj chlap se ti libi tmavovlasej? Jestli se ti libi tvuj chlap a otec ditete, tak se ti bude libit i miminko. Ve vlastnim miminku totiz vidi clovek sebe, svoje rodice, svyho chlapa a tyhle lidi ma prece nejradsi, takze miminko je to nejkrasnejsi. ![]()
Tak každý má o svém miminku nějakou představu, dokud je ještě v bříšku, to je jasné..
Hele, já jsem se taky bála jak bude vypadat, a vzhledem k tomu, že mě pořád pálila žáha, jsem se bála, že bude vlasaté (což se třeba zase nelíbí moc mě)
vlasatý nebyl a byl nádherný.
Ovšem já si myslím, že byl nádherný jen proto, že byl můj a i kdyby nakonec vlasatý byl, stejně by se mi zdál nejkrásnější ![]()
A když se ti narodí tmavší, budeš ho ještě chtít?
Ještě by mohlo být zrzavé, jestli jsi blondýna a otec tmavý, přežiješ to vůbec?
![]()
Holky, já myslím, že ty rýpavé poznámky jsou mimo mísu ![]()
Třeba má prostě anonymní jen strach…obavy, jak bude mimi vypadat..
vy jste to žádná tak neměly…jasně…
Každá ženská má nějaký představy,samozřejmě že budu chtít své geny,protože pro mě budou ty nejkrásnější,jen mě tato otázka zajímala,to je vše!
Jasně, já to beru. Jen jsi to zvláštně podala víš - „hrozně nerada bych náký tmavý“
Ty tmavý jsou taky krásný ![]()
No já mám jedno tmavý hnědooký po mě a jedno úplně blondatý modrooký po manželovi. Jsou to kluci a liběj se mi oba a miluju je oba stejně.
Anonymní píše:
Každá ženská má nějaký představy,samozřejmě že budu chtít své geny,protože pro mě budou ty nejkrásnější,jen mě tato otázka zajímala,to je vše!
To tedy čekáš dítě s chlapem, který se Ti nelíbí? ![]()
Ja sem si nedokazala predstavit, ze bude druhy mimco vypadat jinak nez to prvni, ze proste stejne hezky uz bejt zadny nemuze. Muze!!! ![]()