Jaká jsme byli miminka, taková budou ta naše?

718
26.11.10 20:07

dá se to přisuzovat?

Jaký jsme byli my miminka-vzhledově takový budou i naše?Platí to tak nebo ne?Já byla světlý, blondatý,krásný miminko a hrozně nerada bych náký tmavý:-DUpřímně řečeno ty tmavý se mi nelíbí:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9053
26.11.10 20:09

Tak řekla bych že náš malej je fakt celej já jako miminko..jakoby mi ze zadku vypadl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.11.10 20:11

Proboha, to je zase otázka!!!
Jestli jsi blondýna (jako že asi jseš :lol: ), tak černovlasé miminko mít s blonďákem asi nebudeš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
26.11.10 20:13

No tak taky záleží jaký je tvůj manžel zda blonďák a nebo tmavší typ. Myslím si, že tvá otázka je poněkud zvláštní, nebo´t až mít mimi budeš, bude se ti líbit i tmavé. Já si teda spíš říkala, aby děti byli zdraví, ale nepřemýšlela jsem nad tím zda se mi bude líbit takové nebo makové. Prostě jsou moje.

• Citovat
  • Upravit
718
26.11.10 20:16

tatínek je právě že hnědovlasý a prej děti můžou být i po našich předcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
26.11.10 20:26

Genetika je velice složitá věda a nikdy nevíš, co se z toho vyvine :D.. Jako třeba ty případy, když světlí rodiče měli někde 5 generací nazpět jednoho černocha a nejednou se jim narodilo úplně černé dítě :D.. Každopádně tohle bych fakt neřešila, panebože, je to tvé dítě, tak neřeš, jestli bude tmavé nebo světlé… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.11.10 20:32

A tvuj chlap se ti libi tmavovlasej? Jestli se ti libi tvuj chlap a otec ditete, tak se ti bude libit i miminko. Ve vlastnim miminku totiz vidi clovek sebe, svoje rodice, svyho chlapa a tyhle lidi ma prece nejradsi, takze miminko je to nejkrasnejsi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
26.11.10 20:46

Tak každý má o svém miminku nějakou představu, dokud je ještě v bříšku, to je jasné..

Hele, já jsem se taky bála jak bude vypadat, a vzhledem k tomu, že mě pořád pálila žáha, jsem se bála, že bude vlasaté (což se třeba zase nelíbí moc mě)
vlasatý nebyl a byl nádherný.

Ovšem já si myslím, že byl nádherný jen proto, že byl můj a i kdyby nakonec vlasatý byl, stejně by se mi zdál nejkrásnější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.11.10 20:47

A když se ti narodí tmavší, budeš ho ještě chtít? :roll: Ještě by mohlo být zrzavé, jestli jsi blondýna a otec tmavý, přežiješ to vůbec? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
26.11.10 20:48

Holky, já myslím, že ty rýpavé poznámky jsou mimo mísu :pocitac:

Třeba má prostě anonymní jen strach…obavy, jak bude mimi vypadat..

vy jste to žádná tak neměly…jasně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
26.11.10 20:57

Každá ženská má nějaký představy,samozřejmě že budu chtít své geny,protože pro mě budou ty nejkrásnější,jen mě tato otázka zajímala,to je vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.11.10 21:00

Jasně, já to beru. Jen jsi to zvláštně podala víš - „hrozně nerada bych náký tmavý“ :nevim: Ty tmavý jsou taky krásný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.11.10 21:01

No já mám jedno tmavý hnědooký po mě a jedno úplně blondatý modrooký po manželovi. Jsou to kluci a liběj se mi oba a miluju je oba stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.11.10 21:05
Anonymní píše:
Každá ženská má nějaký představy,samozřejmě že budu chtít své geny,protože pro mě budou ty nejkrásnější,jen mě tato otázka zajímala,to je vše!

To tedy čekáš dítě s chlapem, který se Ti nelíbí?  :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.11.10 21:07

Ja sem si nedokazala predstavit, ze bude druhy mimco vypadat jinak nez to prvni, ze proste stejne hezky uz bejt zadny nemuze. Muze!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí