Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pardon, vypadlo mi jedno slovo. Vyhraje někdy i 2 tis. za 2 dny…
Když tomu rozumíš,a víš na co a kdy vsadit,tak se mu to může pěkně vrátit…i několikanásobně…
No tak to kolik vyhraje se samozřejmě odvíjí od toho, kolik si vsadí
Každopádně tohle není dobrá cesta k vydělávání peněz…
xangel87 píše:
No tak to kolik vyhraje se samozřejmě odvíjí od toho, kolik si vsadíKaždopádně tohle není dobrá cesta k vydělávání peněz…
Já vím, taky z toho nejsem nadšená. Ale nedá si říct. A když, tak naoko a dělá to tajně, takže se pak kvůli tomu hádáme…
No jo,závislost je závislost…s tím asi moc nenaděláš…jedině ho někam zavřít do věže a bez internetu…
dobrý způsob výdělku to sice není,ale každý umíme něco a zákon to umožnuje…mám známého,co ani nechodí do práce,ale je ponořen do sportu a živí se sázkami,dny a nce brouzdá po netu,sleduje všemžné horní dolní ligy ve Finsku a jiných zemích a daří se mu…2000se určitě vyhrát dají lehce i za den,stčí správně si tipnout..záleží nač sází,jaký je kurs,a kolik sází ![]()
Kajušice píše:
No jo,závislost je závislost…s tím asi moc nenaděláš…jedině ho někam zavřít do věže a bez internetu…
No jo. Vlastně mi vadí, že to vůbec dělá, ale i se bojim, aby nenadělal dluhy atp. A tím spíš, že tomu prd rozumím.
Co udělat se závislostí, je asi na další diskuzi… ![]()
závislost je zabiják všeho a vím o čem mluvím-dkud vyhrává a uživí se tím,pak ano-ono je to podobné jako investiční makléři-ti taky jen hazardují a ještě s penězi ostatních.Ale nevím,zase pokud to člověk dělá opravdu tak,že leží od rána do večera v novinách a hledá výsledky horní dolní,samzřejmě tito lidé to mají pak v hlavě-je to jejich živbytí,nikoliv závislost.Člověk,co si vydělává v zaměstnání taky není hned workoholik.A samzřejmě jestli musí hrát a sázet,ale i když prohraje-což asi ale nikdy zakladatelka 100% nebude vědět-pak je to špatně úplně a je to na odbornou pomoc…
Můj expřítel sázel na zápasy, občas vyhrál, občas prohrál, ale celkově bylo hodně moc v mínusu.
Rozešli jsme se kvůli tomu.
Ano vyhrát se dá,když tomu rozumí.Ale musí se v tom fakt vyznat,sledovat tabulky,sledovat kde se jaký hráč zranil atd.My si s přítelem taky jednou za čas vsadíme,ale za málo a z legrace,třeba když hrajou češi fotbal nebo hokej atd. aby byl ještě větší adrenalin,když na to koukáme
Ale neděláme to kvůli penězům.
Jinak je to asi hazard jako každý jiný.Neznám nikoho,kdo by se tím živil.Podle mě má tvůj přítel jen štěstí,vyhrávat donekonečna nejde.Nebo se tomu opravdu věnuje,má přehled a od rána do večera nedělá nic jiného než že studuje sport.Fakt záleží za kolik sází,jestli jeden nebo 10 zápasů a jaké tam jsou kurzy.
Profi sázkaři dokážou vydělat klidně 80-100 tisíc za měsíc… Ale je to i o náhodě, výsledek je nejistý. Fakt to chce mít přehled o sportovnímdění a stejně je člověk pak napjatý, jak to dopadlo a jestli neprodělal…
Znám takové lidi, ale já do toho nejdu.
Proč by nemohl?jestli se sportu věnuje,a rozumí tomu,tak může vyhrát kolik bude chtít.Tak si přivydělávají důchodci,kteří mají čar se tomu věnovat.Může vyhrát 2 tisíce ale na dalším vsázení je může opět prohrát.Musí znát dobře týmy a hráče,a má to v kapse.
Ano dá se vyhrát, i já si bčas vsadila na fotbal a vůbec tomu nerozumím a vyhrála jsem. Jen pozor na závislost, kterou to může způsobit, znám takového, který musel podstoupit léčbu.
Podle mého názoru (několik let jsem u sportovního sázení pracovala) běžný člověk nevydělá. Neříkám, že nemůže párkrát vyhrát, ale v důsledku je v lepším případě „neztrátový“, většinou ale spíš nacpe sázkové společnosti mnohem víc peněz než vyhrál (když vyhrál jednou, tak proč by nemohl podruhé, že?) Závislost bych rozhodně taky nepodceňovala, kolik jsem jenom viděla chlapů (ale i ženských) jak denodenně přijdou vsadit tu svou po drobácích nasbíranou dvacku nebo pade.
Jasně, je pár borců, kteří se sázením úspěšně živí (jak píše Jura), ale to je trošku jiná kategorie. To jsou lidi, kteří nehledí na korunu, mají na sázení kapitál a sázejí vyšší částky (v řádu desetitisíců), tím pádem jsou výhry taky v těchto relacích. Zásadní u nich ale je to, že pokud sázka nevyjde (projedou třeba dvacet tisíc naráz), tak to nijak nenaruší jejich rodinný rozpočet - jsou to víceméně profíci s dostatečným provozním kapitálem.
Přítelův argument, že to dělá pro peníze (chce sobě nebo rodině přilepšit) neberu, je to pro něj určitě spíš hra a dokázání si toho, že sportu rozumí (holt je to hravý chlap). Pokud máš strach, že rozfofruje vaše peníze, tak bych mu určitě stanovila limit (do fiktivního sázení musíš nalít na svůj účet určitou sumu a s tou pak hraješ).
Přítel sází na internetu na sport. Někdy i 2 tis. Kč během 2 dnů… Nevím, zda mi říká pravdu, v sázení se nevyznám. Má s tímto někdo zkušenost? Nemám z toho radost, že sází, věnuje tomu dost času, ale nic nenadělám. Má argument-peníze. Tak nevím, zda mu věřit, kde ty peníze bere..?