Dá se vyprat plesnivé oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9859
13.2.11 10:53

Dá se vyprat plesnivé oblečení?

Ahoj to moje střevo chlap mi přinesl nevim jak dlouho odhozené tričko z kufru auta (když auto po čase kydal) a je na něm plíseň. :roll: Ne nijak moc, ale asi tak 50 plesnivých teček ano. :zed:

Jsem ho vyprala v arielu, plíseň tam neni, ale tečky zůstaly. :cert:

Nevíte, jestli to půjde něčím dolů, nebo mu to mám rovnou vetknout tam kam slunce nesvítí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepř. lemaz
13.2.11 11:01

Obávám se, že plíseň vyžrala barvu. Zkus to vyprat ještě jednou a uvidíš. Pak snad jen obarvit - nebo jaké pracovní.

• Citovat
  • Upravit
22163
13.2.11 11:28

ne ty tečky zůstanou! to dolů nedostaneš… toť má vlastní zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
13.2.11 11:30

Jo, jo, tečky bohužel dolů nedostaneš. Mně se to teda ničím nepodařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.2.11 11:35

Vetkni.
Sundat to nejde (možná savem, ale to odbarví celé triko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
13.2.11 11:48

Ok děkuji za zkušenosti :kytka: :hug:

Dám mu na vybranou. Buďto vetknout nebo ho prohnat kamnama (tričko,ne přítele) :mrgreen:

Já z něj jednou udělám 4 malý do školky! :pocitac: Nedávno mi přišel v „hodobóžovym“ oblečení celej od nafty, teď tohle…jo a kdybyste nevěděli, jak zaprasit úplně nové džíny…ještě s cedulkou, tak se na to zeptejte toho mého umělce. Stačí koupit, hodit do kufru od auta, nechat je tam několik měsíců, během té doby na ně házet různé věci, nejlépe rezervu, basu s pivama, kterou předtím postavíte do bláta a podobně :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.2.11 11:52

Dostaneš! Mně zabrala sůl na skvrny - kupovala jsem Ulrich (mají ji většinou v obchodech s látkovýma plenama a spol.), ale mají ji i v DM za poloviční cenu - tu jejich značku DenkMit (ale nevím, jestli je tak dobrá - nemám vyzkoušeno). Triko jsem namočila, bohatě posolila všecky tečky a nechala přes noc. Ráno byla plíseň pryč a barva (jasně červená) zůstala úplně neporušená, tričko je jak nové. A že bylo triko plesnivé fest :roll:

Radil to tu kdysi kdosi na eMiminu, fakt jenom ojedinělá rada mezi savama a vyhozením trička a fakt to funguje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
14.2.11 14:03

já jí dostala dolu vanišem,plíseň už se neukázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie