Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jde tu prosím nějak zablokovat uživatel nebo ztlumit nebo něco? Abych já neviděla jeho a on mě ( zprávy / příspěvky )? Díky. ![]()
Zablokovat uživateli možnost číst něčí příspěvky by bylo ve výsledku dost blbý. Jak jsem si všimla, jsou tu jedinci s averzí vůči pár uživatelům a ten by zablokoval číst uživateli XY, ten druhý uživatelům A-Z atd. Ve výsledku bychom si asi moc nepočetli ![]()
@Erinne Ano, admini to nikdy nechtěli povolit s tím, že diskuse by pak nedávaly smysl. Tak hlavně že teď všechny dávají, když se povolilo promítnout změny příspěvku do citací, ty komenty pak reagují na úplně změněný nebo smazaný příspěvek. ![]()
Jde vypnout některá nebo veškerá upozornění.
Občas na toto téma diskuze proběhnou. Myslím si, že by úplně stačila možnost nastavit uživatele, které MĚ (myšleno konkrétního uživatele) nemohou citovat a zmiňovat. Bez skrývání obsahu. Utlumilo by to vášně a zabránilo dalšímu prohlubování konfliktu.
Příspěvek upraven 11.08.24 v 04:12
Nejde, už sem to tu mnohokrát navrhoval a zamítnuli to
. Přitom by to vyřešilo tolik zbytečných konfliktu a byl by tu větší klid. Všude mají mute list, jen tady prostě nebude ![]()
@Lorre píše: Více
A to je dobře. ![]()
Nemysli si, že když zrovna teď dělám „jako“ mrtvýho brouka, že máš ode mě už navždycky klid.
![]()
@Lorre píše: Více
Nevyřešilo by to vůbec nic. Jen by byl bordel v diskuzích. Prostě to nečti, je to jednoduchý.
Pokud te nekdo stalkuje nebo stabilne obtezuje nadmíru, muzes to resit s adminy.
Muzes napsat soukromou zpravu na „admin“
Jinak na popichovace je nejlepsi ignor, na hadku museji byt dva ![]()
@Vajka04 píše: Více
Copak se přihodilo?
Pokud je někdo vulgární, stačí nahlásit adminovi, pokud ti vadí odlišné názory, pak je nejjednodušší je nečíst. ![]()
@free333 píše: Více
nedostala sluníčkové odpovědi
https://www.emimino.cz/…ankovani/13/?…
@free333 Ne nejsem uražená, opravdu se neurazim od nějaký cizí odpovědi na nějaký stránce 😑
Já bych to taky uvítala, kdyby někdo napsal skript, který by mi nezobrazoval inkarnace Pírka, když zase vysadí léky a začne sázet desítky nesmyslných příspěvků za sebou. Že by diskuze nedávaly smysl? No to takhle taky nedávají
Jo ještě bych ocenila, kdyby se mi nezobrazovaly diskuze založené uživatelem Rotha ![]()
@The_Assassin 56687856 b
![]()
Tak zrovna Rotha mi nijak nevadí. ![]()
Alespoň si nehraje na chytrýho a kolikrát se u těch jeho úplně spontánních blbin i zasměju. ![]()