Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dal jsem si tu „práci“ a naklikal si třicet nově založených diskusí. Z toho 27 bylo založeno anonymy, nebo nováčky a jen 3 diskuse byly založeny někým, kdo má alespoň 100 příspěvků a není tu pár dní. O kvalitě těch nově zakládaných diskusí se můžeme denně přesvědčit, většina z nich smrdí vymyšlenými příběhy po pár přečtených písmenech.
Co myslíte - je to jen tím, že se někdo fakt nudí a baví se trollením, nebo si e-mimino udržuje „návštěvnost“, aby mělo na co lákat inzerenty? ![]()
A vsimni si, ze tema je vetsinou hodne podobne, vcera to bylo ohledne dlouhodobeho vztahu bez intimnosti, kdy rano to psal jakoby muz (takovy sileny uknouranek) a odpoledne zena. stavba vety uplne stejna, dlouhe pasaze, styl psani jak pres kopirak… pak do toho jeste dalsi 2 temata obdobneho razu, ale dle stylu od jineho copywritera… dnes bych rekla, ze bude tema vztahy soucasneho partnera s ex
.
Vzdyt tu nekdo i psal, ze narazil na inzerat e-pipi, ze hledaji nekoho presne takoveho, co to tu ma ‚ozivovat‘. Ocividne uz par mesicu je tato pozice obsazena…
@rmot Ano, dělají to admini, už jsem to psal před xlety, že tady uměle vytváří biosféru pro co nejvíce shlédnutí a prokliky. Jinak by tenhle web byl fakticky mrtvý.
JJ, přesně, je to byznys, většina témat fake, ale slouží to jako dobrá sociální sonda do společnosti a když u toho pracuješ nebo vaříš nebo děláš cokoliv jinýho a máš to jen spuštěný jako pod-okno, tak každého volba, zda se tohoto bizáru chce účastnit.. já se tu třeba vypsala ze svých soukr. věcí, což mi pomohlo na úrovni psychoterapie a dokážu v pár tématech velmi fundovaně odepsat/poradit,
takže si to nechávám jako zábavu, ale rozhodně je to JINDE než před pár lety a je to tu o lživých tématech a klikání, o tom není zcela žádných pochyb a dá se to i dobře detekovat, když je tu člověk pár let… ![]()
admini záměrně ještě rozvolnili anonymy, takže je tu provokace na provokaci
ale však nám nikdo nedrží devítku u hlavy, abychom sem chodili ![]()
krásný víkend
Copyrighti, trollové, dost často evidentně i novináři podklad pro článek, blázni (Rotha a podobní) převažují. Občas někdo stálý si dělá jen prču a ten zbytek, to je možná troška, která má problém a myslí to vážně.
Založila jsem za těch několik let par témat, jedno si pamatuji ze anonymně, bylo to pro mě citlivé. A taky mi lidi psali ze trolím. Takže je to těžké…
U většiny příspěvku se snažím k tomu přistupovat tak, ze se jedna o realitu. Někde to je jasne hned, ze to je trolling, jinde to trvá par stránek. Nevím, neřeším, je nás tu docela dost a skoro každý určitě založil nějaké anonymní tema. 🤷♀️ takže spousta z nich je skutečná, nebo minimálně ze skutečnosti vycházející 😁
@Lucy75 píše: Více
S těmi anonymy máš pravdu a v podstatě tomu šla naproti a ta změna citací. Dřív když se někdo zamotal do svých vymyšlených příběhů a začal přepisovat předchozí příspěvky, tak ty originály zůstávali v citacích ostatních. Teď to pro mě nepochopitelně udělali tak, aby se to po přepsání původního příspěvku změnilo i ve všech citacích, takže každý může lhát, až se mu od huby práší a když ho při tom někdo vychytá, tak udělá prostě edit.
@Lily-of-the-valley píše: Více
no právě o tom to je, že nás tu moc není. Zkus si někam vedle na papír pár dní psát, kdo všechno ze stálých uživatelů něco napsal a uvidíš, že se tu v podstatě baví jen pár desítek uživatelů a k tomu obrovská hromada anonymů a nováčků.
@rmot píše: Více
Já si to uvedomuju. A celkove jen velmi málo anonymů beru vážně. Rozciluji mě prave ta nová pravidla, kde už muže psát anonymně kdokoliv cokoliv a admin to nechá být, protože už prakticky neexistuje zneužití anonymu.
Na druhou stranu sem chodím pořád rada a nevadí mi plkat v trolící diskuzi o zajímavém tématu😁
@markytka3 píše: Více
ono i ty nové nicky „slovočísla“
ach jo, jde to tady pěkně do kopru… a zajímavé je, že se ty nové diskuze nikdy pořádně nerozběhnou…
Občas si u nějakého tématu člověk odpočine
Že buď je to troll, nebo to někdo nemá v hlavě v pořádku ![]()
@rmot píše: Více
prostě se do mne někdo pustil/pustili a nebyla jsem v kondici to úplně ustát.. pak se zpoději pár lidí omlouvilo a nechala jsem to být… nebylo vhodné rýpat do baby, co se po 18 letech rozvádí a pustila do seznamek vervou sobě vlastní
následky si přece nese každý sám, není nutné nikoho urážet.
Vzhledem k tomu, že tady člověk dostane sodu i za „dobrý den“, tak se moc nedivím, že se stálým uživatelkám/uživatelům nechce zakládat diskuze, natož pod vlastním nickem. Je to takové, no, masochistické ![]()
Když to je fakt zajímavé téma, tak mi také nevadí, že je to viditelně troll. A pokud je za tím redakce, tak se divím, že než takovou šaškárnu, prostě nezvolí otevřené zakládání témat redakcí. Vždyť pokud by to nebyly kraviny, tak by pod tím lidi diskutovali stejně. A navíc by to vypadalo, že si uživatele hýčkají a starají se jim o zábavu.