Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rmot píše: Více
To s tema smajlikama, nepletes si to s mimibazarem?
@Tarena píše: Více
máš pravdu, pletu
V tom případě jsem o emiminu za dvacet let jeho existence ani neslyšel
Takže ono to s tím věhlasem emimina nebude tak žhavé ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
Lidi se tady ptají - to je právě to, většina nově založených diskusí a dotazů je od anonymů a nováčků a navíc mají většinou stejný rukopis. Jak píšeš o sociálních bublinách - ta moje není jistě nijak výjimečná.
Nemůže a nikdy to nebude průměr, o tom sociální bublina je. Když odbocim, pak z toho vznikají překvapeni u voleb - “vzdyt toho a onoho by skoro nikdo nevolil”.
Já nezpochybňuju ze trollové jsou a není jich málo. Ale zpochybnuju, ze je za to někdo platí, spis to má někdo jako zábavu až uchylku.
Tak moje mami - taky důchodkyně - surfuje po internetu jak vzteklá
A co vím, tak není sama. Její kamarádky taky.
V jedné diskuzi admin psal, ze v roce 2015 bylo 200K registrovaných uživatelů a 1750 z toho aktivních. V roce 2019 prý registrovaných 350K. Což je dle mého úplně v pohodě s tím, ze pak tu bude fakt ta spousta lidi, co si proste občas proklikne odkaz na diskuzi, která je zajima.
Jinak bych spis tusila, ze plkani tohoto typu čtou vyšší desítky lidi max. 😁
Tak on si asi udělá každý, kdo sem nějaký pátek chodí, obrázek sám, jak to tu je s tou reálnou návštěvností ![]()
Za tu dobu, co sem chodím a vzhledem k přístupu majitelů/správců emimina, úpravám webu nahrávajícím anonymnímu trolení, atd, bych se druhé variantě v anketě vůbec nedivil. Ostatně výsledek ankety také o něčem vypovídá.
@Erinne píše: Více
Jojo, také znám hodně důchodců, jejichž revírem je internet
Ale když tak proberu důchodce, co znám, tak je jich menšina.
Jak si můžeš udělat obrázek u reálné návštěvnosti když nějakých 80% nenapíše nikdy nic, protože se ani nezaregistruji?😁
Jinak anketa je zavádějící, nehlasovala jsem, protože predpokladam ze ani jedna odpověď není správně. 😁
No tak to by se dalo spočítat snadno ne?
Pokud píšeš, že sem 80% nic nenapíše, tak při pár desítkách reálně píšících uživatelů za měsíc by to po zaokrouhlení na stovku, ať se to dobře počítá, dělalo 500 návštěvníků celkem - to by byl sakra rozdíl od toho milionu a půl ![]()
Psala jsem, kolik tu bylo registraci. Od toho jsem odvodila těch 80% neregistrovaných, ne naopak. 😁
A v roce 2015 bylo pravidelně se prihlasujicich 1750. Tipla bych, ze to číslo nebude moc jiné. Jsem tu dost pravidelně a jasne, v určitém typu diskuzi člověk potkává tak 20 nicků nejčastěji, ale i tak tu dost denně vidím nicky se stovkami příspěvku, o kterých jsem nikdy dřív neslysela.
Psala jsi „nějakých 80% nenapíše nikdy nic, protože se ani nezaregistruji“, z toho jsem vycházel, že když 80 procent nic nenapíše, tak logicky 20% ze 100% celku návštěvníků napíše
Mě to přijde jako jednoduchá slovní matematická úloha ![]()
Myslím, že to tu mám v poslední době dost pročtené a je minimum nováčků, co překročí hranici pár stovek příspěvků. Většina založí téma a zmizí v propadlišti dějin s maximálně pár desítkami příspěvků na kontě. Následně se objeví jiný nick, který založí další témata a má stejné slovosledné anomálie, styl vyjadřovaní a podobný slovník ![]()
Kdo? Mě přijde, že kdokoliv kdo má do zadku díru ![]()
Někdy je to fakt těžkej bizár ![]()
Hele a ty jako předpokládáš, že většina lidí se dá na netu dle psaní rozeznat? Jako jde krásně rozeznat kdo píše na mobilu a kdo na počítači, kdo měl problémy dostudovat základku a kdo šel v pohodě dál, občas jde poznat, z jakého kraje kdo pochází. Ale odhadovat podle toho stejné lidi je trochu nafoukané
Já třeba doteď psala na mobilu, tam píšu trochu jinak než na PC.
Psala jsem, že nenapíšou nikdy nic, ne že napíšou do jedné diskuze a po měsíci co se znovu přihlásí napíšou do nějaké uzavřené skupiny se stejným termínem porodu, a po 14 dnech si zase otevřou diskuzi. To je podle mě naprostá většina uživatelů, naopak mnohem méně je těch stálic, co sem chodí několikrát denně (ahoj
). Tudíž jsem myslela tím zcela logicky to, že ti co jsou registrovaní MOHOU psát, ne že píšou, ale mohou. Neregistrovaný nenapíše samozřejmě nic. 80-20 je poměr zhruba vycházející z počtů co zde udávali v roce 2019, teď to bude dost možná jinak vzhledem ke změně přihlašování, to muselo vyfiltrovat hromadu starých účtů. K tomu jak to bylo dřív, tak to vypadá, že z registrovaných pravidelně přispívalo JEDNO procento.
Kamarádka, co je učitelka češtiny, s oblibou říká, že psaný projev je jako otisk prstu
Můžeš ho zkoušet měnit, ale při dostatečném množství textu je stejně většina lidí rozpoznatelná ![]()
Někdy jsem zde několikrát denně (ahoj
) a někdy sem třeba dva týdny nejdu. Podle nálady prokrastinovat a celkové vytíženosti.
Ohledně matematických slovních úloh evidentně nejsme kompatibilní - já se staromódně řídím matematickými výpočty ![]()