Kdo zakládá diskuse?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30947
22.6.24 14:54

Ja sama sebe schvalne prolustrovala a okolo 20 temat za 12.5 roku. Vetsinu prispevku mam z uzavrenky, to je muj hlavni motivator pro opakovane navstevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11573
22.6.24 16:32

Muhehe, dobrá diskuze, ale trochu konspirační, nechce se mi věřit, že by bylo Emimino tak podlé, tak přízemní, že by si vymýšlelo témata a příběhy samo, jen aby udrželo čtenáře.

Mrkni na mě. Já jsem kluk bez fantazie. Má mozková kapacita a inteligence není dost vysoká na to, abych vás tady pořádně vyšokoval a povodil si vás. A mě vlastně nebaví psát umělé dotazy, které nejsou myšleny vážně. Kdysi mi jistá žena řekla, že to umím perem a jazykem a jestli bych nechtěl psát erotické romány („Roztrhl ji kalhotky svou fungl novou zubní protézou.“). Jenže já tehdy byl ještě panoš. Jak můžu psát o něčem, co jsem nezažil a znal pouze z filmů a knih pro již školkou nepovinné?

Mně už párkrát napadlo, jestli existuje téma, který se na Emiminu neprobíralo. Už dávno jsem pochopil, že Emimino není jen o mateřství, což by mělo být jeho hlavní téma, ale že se tady probírá život komplexně. Dokonce mi připadá, že v posledních letech tady mateřství ustoupilo a bavíme se hlavně o provokativních nebo zábavných tématech, jako třeba prst v zadku nebo otěhotnění přes tepláky.

Co když už se skoro všechno probralo, spousta uživatelek to tady zabalila, takže probíráme pitchovinky? Mně to nevadí. Naopak. Já děti nemám, vztahový expert taky nejsem, Rosenberg taky ne (to abych vám pomohl s orgasmama), takže můj přínos pro tyhle stránky je zcela minimální.

Ale napadlo mě, že pro spoustu lidí může Emimino fungovat jako druh socializace. Mě lidi baví a rád si s nima povídám, nepotřebuju poradit, to občas spíš lidi kolem mě a já se zeptám tady místo nich.

Rozhodně ale chci, aby Emimino pokračovalo dál, i když nebudu lhát, že diskuzní fóra obecně skomíraj, a jejich návštěvnost klesá. Vytlačujou je Skupiny na soc. sítích, ale za 50 let zas budou trendy v mateřství jiný a prvorodičky a prvomatky budou potřebovat místo, kde pokecat, kde najít radu, útěchu, naději. Vlastně je to tady takovej mateřskej klášter (a já jsem matka představená).

P. S. Chybí ti možnost 3: Plosky
P. P. S. Abys za tohle kacířské téma nebyl exkomunikován a vyloučen z místní komunity. Dorazí sem ještě větší taťka, než jsem já, a zavře se nad tebou voda, nikdy nevíš, voe ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
22.6.24 17:39

Hezké víkendové odpoledne,

mohu vás ujistit, že adminský tým žádná „fake“ témata na nahnání pozornosti netvoří (kéž by tomu tak bylo, alespoň bych měl méně detektivní práce s troll příspěvky :lol: ). Náš web dle statistik navštíví měsíčně více než milion a půl uživatelů, i kdyby pouhé procento z nich založilo měsíčně 1 příspěvek, tak je tu denně poměrně dost témat (což opravdu je). Sám jsem si to v praxi ověřil, v mém osobním životě zná eMimino většina mých známých, ať už mužů či žen, mladších či starších.
Změny, které za poslední měsíce můžete pociťovat jsou hlavně důsledkem směrnice DSA a nebo úprav QoL pro lepší a snažší používání webu, určitě nechceme nějakým způsobem chránit porušovače pravidel.

Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8104
22.6.24 18:11
@admin píše: Více

Tu směrnici jsem četl a v podstatě to je celé o povinnosti umožnit cenzuru. Kdo koho bude cenzurovat už je otázka úhlu pohledu. Každopádně jsem tam nikde nenalezl nic o povinnosti umožnit uživatelům psát anonymní příspěvky, nebo umožnit zasahovat jednomu uživateli do obsahu příspěvku jiného uživatele (měnit v něm dodatečně obsah citací). To jen e-mimino se na to stále odvolává, zatímco všechna ostatní diskusní fora, které navštěvuji, nic takového nezavedly. Takže buď nám tu někdo kecá, nebo je e-mimi jediné diskusní forum v republice, které ctí zákony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8104
22.6.24 18:37

Ještě k těm statistikám - milion a půl jedinečných uživatelů za měsíc nemají často ani velké mezinárodní servery, vedle kterých je e-mimino nenápadný školní projekt :) Házet čísly, které si nikdo z nás nemůže ověřit, je o ničem. Ale to, co všichni vidíme jako realitu, je skutečné množství stálých uživatelů, které je spíše komorní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13915
22.6.24 21:34
@rmot píše: Více

Já bych se ani tomu číslu moc nedivila. Vždycky když jsem hledala něco přes Google (vztahove, detske, zdravotní tema), tak diskuze na emiminu byla mezi prvními odkazy i před tím, než jsem sem začala chodit. Takže si dovedu představit, ze sem míří jednorázově hodně lidi. Ale jen malá část z nich se podívá i jinam🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8104
22.6.24 21:54
@Lily-of-the-valley píše: Více

Já jsem na internetu od jeho příchodu do české republiky, tj. krátce po revoluci. E-mimino vzniklo někdy kolem roku 2000 podle toho, co jsem dohledal. A já na něm byl poprvé v roce 2021, když jsem ho „objevil“ a založil si tu účet. Většina chlapů sem nevleze nikdy. To by musela většina ženských alespoň jednou měsíčně na emimino včetně mladých, kteří už klasický web neřeší a důchodkyň jako moje mami, která internet ignoruje. Posuď sama, nakolik je to reálné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
22.6.24 22:01

To budou i opakovane navstevy. Ja to treba rozkliknu nejmin 10× za den. Pokud to tak delaji i ostatni, tak to muze naskakat,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8104
22.6.24 22:10
@vokishka píše: Více

Jenže to už není jedinečný přístup. Ten se za každého uživatele počítá pouze jednou. Na to se právě používají cookies a další metody, aby server poznal, že jsi to zase ty a že už jsi tu byla :) Pokud e-mimino do statistik místo jedinečných přístupů počítá počet zobrazení stránek, tak to bych potom tomu milionu a půl věřil :) Ale to by potom nebyla nijak osnivá hodnota a hlavně by to vůbec nic nevypovídalo nic o reálném počtu lidí, co navštíví e-mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
22.6.24 22:13

@rmot a zapocita se to jednou, i kdyz vystridam mobil, tablet a pocitac? Poznaji, ze jsem to porad ja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8104
22.6.24 22:24
@vokishka píše: Více

Pokud ses z těch všech zařízení někdy přihlásila na emimino, tak by to většina serverů poznala. Jak to má zpracované konkrétně e-mimino se asi nedozvíme. Ona se i různě kříží identifikace mezi různými servery, to je to odsouhlasování cookies pro zpracování „třetími stranami“. V podstatě se potom sdílí data o tobě všude možně, všetně identifikátoru tvých cookies v prohlížečích. Je to promakaný systém pro cílení reklam a případné jiné využití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13915
22.6.24 22:34

Pochybuju, emimino je fenomén a za mě ho zna skoro každý. 😁 navíc sem chodí i někteří Slováci, ale to bude asi malé číslo.

Jinak bych tipovala ze to složení bude obdobne jako u pravidelných uživatelů, takových 90%+ ženy. Jako jestli se vážně bavime o jedinečných návštěvách, tak sem proste drtivá většina lidi přijde přes odkaz na vyhledávání nebo někdo presdili něco na fb (často jako bizar). A hned zase odejde. 🤷‍♀️ v ČR žije 5,4 milionu zen. Věkem se zde vyskytují nejčastěji kategorie 25-60, to je velký rozptyl. Ale kolikrát i fakt mladí, protože to podle mě funguje jako náhrada bravíčka😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8104
22.6.24 22:53
@Lily-of-the-valley píše: Více

Opravil bych to na to, že emimino BYL fenomén. I já o něm před hodně lety zaslechl, ale jen v tom kontextu, že to je ten server, kde je víc smajlíků než písmenek :) Nenapadlo by mě tenkrát sem vůbec vlézt. Nechci ti brát iluze, ale mladí fakt webová fóra neřeší. Vidím to u svého potomka a dalších „čerstvě“ dospělých. Ti už většinou nejedou ani facebook, ale jejich internetový svět se skládá z instagramu, tiktoku, discordu a několika dalších aplikací, na kterých názvy bych se musel zeptat :) A co jsem si nedavno udělal malý průzkum mezi kamarádkami, kdy jsem sondoval, jaká je šance, že mě tu někdo pozná, tak jsem našel jen jednu, která věděla, o čem e-mimino je. A to neberu v potaz, kolik lidí neřeší celkově internet a bere ho spíše jako nutné zlo dnešní doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.6.24 23:06

Já bych řekla, že nejvíc diskusí v poslední době tady zakládá Rotha. Že by ho taky platilo eMimino? :think: :D. Pak je tu pár takových rýpalek, které se do člověka, který položí normální dotaz se žádostí o radu, jenom hnusně naváží… Taky nějak nemám chuť tady žádat o nějakou radu nebo otvírat nějaké vážné téma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13915
22.6.24 23:07

No každý má svoji sociální bublinu, takže co říkáš je určitě pravda v těch několika desítkách lidi, kterými se obklopuješ. 🙂 já mám kolem sebe hodně patnactiletych děcek, co používají internet stejně jako bylo běžné před deseti lety (plus samozřejmě sítě, které nebyly). A naopak dost často oceňuji tu prehistoričnost toho, ze mohou být úplně anonymní, nepropojeni se svým jménem, obličejem.
Jinak já taky mivala emimino spojené s těmi bizary co se objevovaly spis na mimibazaru, holt to “mimi” mě mátlo😁
Víc než 4 miliony Čechů se přihlašují na Facebook DENNĚ, skoro 6 ho má a nechodí tam pravidelně. To je takové minimální číslo lidí, kteří se zcela jistě internetu nevyhýbají a mohou občas zamířit i sem. 🙂

Na emiminu je fakt pěkné to, ze když mi například doktor oznámí špatně výsledky screeningu, nemusím se vyptavat na sociálních sítích (dneska už i anonymně - ale stejně vidím, kdo v té skupině je a tím padem mohu občas odvozovat, přemýšlet jinak). Jdu na úplně anonymní server, na který muže zajít úplně každá matka, nejspíš tam někoho s podobným problémem najdu, a sdílím, řeším (nebo ve většině jen čtu). A jako vzdyt to sám vidíš. Tady se lidi ptají od doporučení na auto přes prací prášky až po radu jak řešit šikanu ve skole. 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová