Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co koupit pro holčičky které uz mají 10 a druhá 13 let k Vánocům???Ja jé vůbec neznám, nevím co koupit. poraďte
@cumlanek
desetileté bych se nebála koupit nějaké puzzle třeba, se zvířátkama, tím si myslím nic nepokazíš.. Třináctileté mě jako první napadla šála
nebo nějaký pěkný šátek, to už bude slečna
My jsme neteri kupovali vselijaky ty laboratore na mydla, sperky a tak… To holky v tomhle veku bavi
vzdycky je z toho nadsena
a nebo pekny tricko, to potesi taky kazdou holku ![]()
Tak stejné staré holky mám doma
jak zmiňuje @Barushe laboratoře, tak ta moje desetiletá by je brala
taky by brala šminky a i nějaké hezké oblečení. to by brala i ta starší (ta o šminky moc nestojí, i když, pravda, v deseti o ně stála taky). starší teď dostala vrtulník na ovládání (nějaký obyč z akce v Tescu) a je z něj nadšená… to i mladší holka (a ještě mladší kluk). obě holky chtějí knížky, ale každá podle svého vkusu.
ale celkově když je neznáš, tak těžko radit. rodičů se optat nemůžeš?
Tak to puzzle jé výborný nápad. tak jé půjdu okouknout zitra do obchodu
ale te starší to zatím netuším. ![]()
Desetileté jak píše @Lejaa třeba to puzzle. u té starší bych byla trošku obezřetnější - jestli je parádivka, nebo jestli ještě ne. Pokud by byla, tak klidně nějaký tričko, nebo nějaký bižu naušnice, (šátek si nejsem jistá, jestli holčina v tomto věku ocení). Pokud sportují, tak něco na sport.
Jestli jedna dostane puzzle a druha šminky nebo tak něco, tak to bude masakr!!!
Důležitý je, aby dostaly něco podobnyho, jinak se porvou o jeden dárek. Znám z vlastní zkušenosti. Bud oběma sponky, laboratoř nebo knížku nebo oblečení… Taky nejsou spatny laky a nálepky na nehty
Ty laboratoře pro 10letou jsou dobrý nápad, když bylo dceři 10, dostala ekosystém a dost ji to bavilo. Teď ve 13 je to trochu těžší, určitě ocení sluchátka (nechápu, jak je to možné, ale nevydrží jí nikdy déle než 2 měsíce), knížky čte momentálně jen o puberťácích, možná nějakou voňavku..?
@cumlanek my desetileté kupovali mikinu s ušima, nějaké oblečení, co si přála, pak hru Evropa - otázky a odpovědi (minulý rok dostala česko), hru Ubongo, nějaké dívčí románky a lego friends. ![]()
Ty sponky taky nejsou špatný nápad.. A to se dá dát oboum, aby se teda nepraly. Lak a šminky bych rozhodně nekupovala, protože nevíte jak to mají doma nastavené.
Možná by to šlo, jak píše @martina.se Nějakou společnou hru a každé nějakou maličkost, aby měly něco pro sebe. Třeba něco do těch vlasů. ![]()
Zdravím dámy i pány, ![]()
tak nějak tu máme přání pro Ježíška a Ježíšek se neumí rozhodnout jakou kabelku
. Ono specifikace přání byla „nějakou pěknou kabelku“
- mno a nějak netuším co mezi 10ti letýma teďka frčí. Ráda bych se vyhnula „víkendovým“ záležitostem s nějakýma figurkama z TV (aby s ní mohla ven i na jaře, že
).. Značku Converse má oblíbenou na keckách (i když nosí jinou, levnější variantu) - takže jsem našla menší kabelku přes rameno Converse a taky jednu kytičkovanou.. jestli máte ještě nějaký tip, prosím budu moc ráda. Něco tak do 500 Kč, přes rameno.. (Hrozně se mi líbila ta červená s puntíky nebo co to je, ovšem všude vyprodáno…) Jo a holka je spíš sportovní typ než „princezna“..
A ještě dotaz na konec.. co je prosím Vás „sliz extra hnusný“?? Ano, taky je to z dopisu pro ježíška, ale to je jako k jídlu nebo..?
![]()
Děkuji, děkuji a děkuji
![]()