Dárky holkám 10 a 13 roků

458
12.12.13 23:31

Dáky holkám 10 a 13 roků

Co koupit pro holčičky které uz mají 10 a druhá 13 let k Vánocům???Ja jé vůbec neznám, nevím co koupit. poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
12.12.13 23:37

@cumlanek
desetileté bych se nebála koupit nějaké puzzle třeba, se zvířátkama, tím si myslím nic nepokazíš.. Třináctileté mě jako první napadla šála :mrgreen: nebo nějaký pěkný šátek, to už bude slečna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
12.12.13 23:45

Mě napadlo CD. Každé podle jejího vkusu. Znáš-li? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
12.12.13 23:47

My jsme neteri kupovali vselijaky ty laboratore na mydla, sperky a tak… To holky v tomhle veku bavi ;) vzdycky je z toho nadsena :palec: a nebo pekny tricko, to potesi taky kazdou holku ;)

• Citovat
  • Upravit
15814
12.12.13 23:59

Tak stejné staré holky mám doma :mrgreen: jak zmiňuje @Barushe laboratoře, tak ta moje desetiletá by je brala :palec: taky by brala šminky a i nějaké hezké oblečení. to by brala i ta starší (ta o šminky moc nestojí, i když, pravda, v deseti o ně stála taky). starší teď dostala vrtulník na ovládání (nějaký obyč z akce v Tescu) a je z něj nadšená… to i mladší holka (a ještě mladší kluk). obě holky chtějí knížky, ale každá podle svého vkusu.

ale celkově když je neznáš, tak těžko radit. rodičů se optat nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.12.13 00:25

Tak to puzzle jé výborný nápad. tak jé půjdu okouknout zitra do obchodu :palec: ale te starší to zatím netuším. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
13.12.13 00:37

Desetileté jak píše @Lejaa třeba to puzzle. u té starší bych byla trošku obezřetnější - jestli je parádivka, nebo jestli ještě ne. Pokud by byla, tak klidně nějaký tričko, nebo nějaký bižu naušnice, (šátek si nejsem jistá, jestli holčina v tomto věku ocení). Pokud sportují, tak něco na sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
13.12.13 00:53

Jestli jedna dostane puzzle a druha šminky nebo tak něco, tak to bude masakr!!!
Důležitý je, aby dostaly něco podobnyho, jinak se porvou o jeden dárek. Znám z vlastní zkušenosti. Bud oběma sponky, laboratoř nebo knížku nebo oblečení… Taky nejsou spatny laky a nálepky na nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.12.13 01:18

Tak me napadlo koupit té 13 lete tu knížku. ale o čem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.12.13 04:00

Třináctiletá? :nevim: Upíří deníky :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11896
13.12.13 09:00

Ty laboratoře pro 10letou jsou dobrý nápad, když bylo dceři 10, dostala ekosystém a dost ji to bavilo. Teď ve 13 je to trochu těžší, určitě ocení sluchátka (nechápu, jak je to možné, ale nevydrží jí nikdy déle než 2 měsíce), knížky čte momentálně jen o puberťácích, možná nějakou voňavku..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.13 09:24

@cumlanek my desetileté kupovali mikinu s ušima, nějaké oblečení, co si přála, pak hru Evropa - otázky a odpovědi (minulý rok dostala česko), hru Ubongo, nějaké dívčí románky a lego friends. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.12.13 09:26

Ty sponky taky nejsou špatný nápad.. A to se dá dát oboum, aby se teda nepraly. Lak a šminky bych rozhodně nekupovala, protože nevíte jak to mají doma nastavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.12.13 09:38

Možná by to šlo, jak píše @martina.se Nějakou společnou hru a každé nějakou maličkost, aby měly něco pro sebe. Třeba něco do těch vlasů. ;)

• Citovat
  • Upravit
4201
27.10.16 16:20

Jakou kabelku pro 10ti letou slečnu?

Zdravím dámy i pány, :mavam:

tak nějak tu máme přání pro Ježíška a Ježíšek se neumí rozhodnout jakou kabelku :think:. Ono specifikace přání byla „nějakou pěknou kabelku“ :nevim: - mno a nějak netuším co mezi 10ti letýma teďka frčí. Ráda bych se vyhnula „víkendovým“ záležitostem s nějakýma figurkama z TV (aby s ní mohla ven i na jaře, že :mrgreen: ).. Značku Converse má oblíbenou na keckách (i když nosí jinou, levnější variantu) - takže jsem našla menší kabelku přes rameno Converse a taky jednu kytičkovanou.. jestli máte ještě nějaký tip, prosím budu moc ráda. Něco tak do 500 Kč, přes rameno.. (Hrozně se mi líbila ta červená s puntíky nebo co to je, ovšem všude vyprodáno…) Jo a holka je spíš sportovní typ než „princezna“..

A ještě dotaz na konec.. co je prosím Vás „sliz extra hnusný“?? Ano, taky je to z dopisu pro ježíška, ale to je jako k jídlu nebo..? 8o 8o 8o

Děkuji, děkuji a děkuji :mrgreen: :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný