Dárek pro osmiletou holčinu

2965
12.12.13 16:55

dárek pro osmiletou holčinu

Dobrý den, potřebovala bych poradit s dárkem pro osmiletou slečnu. cenový limit je 500,–kč. Bohužel její zájmy neznám, je to vzdálená příbuzná, tak spíš něco univerzálního, co holčičky v jejím věku zajímá. předem díky za rady. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.zizi
12.12.13 17:05

Knizkou nic nezkazis si myslim

• Citovat
  • Upravit
6536
12.12.13 17:18

Já bych koupila kreativní sadu, kreslení na kameny, výroba přívěšků, samolepek, lesku na rty, parfémů, mýdel, svíček, nebo takové bádání chemická laboratoř, krystaly, hodně toho mají od Albi, ale zadej si kreativní sady pro holky a hodně ti toho najde často do té 500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.12.13 17:19

Taška k vymalování, mají různé motivy
nebo něco z řady Style me up, třeba výrobu šperků
oboje koupíš v hračkářství (sparkys, bambule apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.12.13 17:22

Co treba knizka? ;) Nevim jestli existuje takova ta co pise o treba 15ti letech a tak… :D kdybych si tak na ten nazev vzpomela :nevim: :mrgreen:
http://www.knihypro.cz/…-3-pro-holky
Snad tam neco najdes :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
12.12.13 17:32

Mám osmiletou slečnu. Miluje vše na tvoření. Robo ryba je taky teď hit ;-) Knížkou se nemusíš trefit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
12.12.13 17:39

@Makin já bych koupila něco na tvoření…Fimo, korálky…nevím, navštiv nějaký obchod pro tvořílky…

• Citovat
  • Upravit
2965
12.12.13 17:47

Holky díky! tohle mi stačí. Doma máme tříletou, takže jsem neměla tucha, co rády osmileté holčičky. zkusím koupit nějaké to tvoření náramků a spol. ještě něco vymyslet pro jejího 14tiletého bráchu :roll:, takže se nedivte založené další diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
12.12.13 17:58

@Makin pro 14tiletého kluka, co knížku: Špaček v porcelánu aneb Etiketa, vole! - je suprová, jinak nějakou knihu o počítačích, či tak…nevím pro ty kluky se tak špatně kupuje, můj v březnu 15tiletý bratr má rád bmx kola, jestli víš co to je já už jo :)tak kolo na skákání prodávají se i miniatury na jezdění s prsty ale dájí se s tím dělat různý triky a nebo to mého bratra dost baví, tak Fingerboard - malý skateboardek daljí se s tím také různé triky…asi už víc nevím kdyby mě něco napadlo písnu Ti SZ M :) :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15575
12.12.13 18:22
@Makin píše:
Holky díky! tohle mi stačí. Doma máme tříletou, takže jsem neměla tucha, co rády osmileté holčičky. zkusím koupit nějaké to tvoření náramků a spol. ještě něco vymyslet pro jejího 14tiletého bráchu :roll:, takže se nedivte založené další diskuzi…

Pro 14 ti letyho…by knizka nebyla spatna :think: naka PC hra? :) Nebo nake tricko mikinu? Akorat bys nemusela trefit vkus a velikost :? Mozna sluchatka k mobilu mp3 ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
12.12.13 18:28

Já neteři - 9 let - kupovala kosmetickou sadu Monster High - nevím jak se to píše. ještě by měla být nějaká sada na tvoření lesku narty nebo něco podobnýho, jestli je „parádnice“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný