Dal mi pocit lásky

Anonymní
10.2.22 10:00

Dal mi pocit lásky

Ahoj, doufám, že nebude vadit, když se Vám tu anonymně svěřím, nesvěřuji se rodině a ani kamarádům, tak bych chtěla aspoň tady Vám.

Poznala jsem kluka, psali jsme si 24/7, chodili jsme spolu ven, hrozně jsme si rozuměli, smáli se každé hovadině, to objetí od něho bylo vždycky tak úžasné, zkrátka já se s ním cítila v bezpečí, tak v pohodě, za hodila jsem všechny problémy, když jsme byli spolu. Dokonce jsem ho seznámila s rodiči, zkrátka jsem myslela, že budem něco víc než kamarádi, choval se ke mě tak hezky :,(
Poslední náš venek, byl jeden z nejhezčích. A pak když dojel domu, tak to všechno skončilo. Dal mi pocit lásky a odešel. Řekla jsem mu, že mi s nim bylo dobře, že nechci aby mě někdy opustil. On mi řekl, že mu je semnou fajn, ale seznámil se s jinou holkou, se kterou mu je taky vlastně fajn. Říkal, že vztah nechce, že nechce přijít o fajn kamarádku.

Jsem z toho tak špatná, zase jsem někomu verila, někomu, komu jsem neměla. Hrozne mě bolí u srdce, když vim, ze se mě na něho budou rodiče ptat, co jim jako řeknu? Nechci aby mě litovali, vim ze rodiče by to taky mrzelo. Měli ho rádi a já vlastně taky.
Mám takovej pocit, že teď mě při životě nic už nedrží. :,(

Zní to všechno pomateně, ale nějak jsem to ze sebe dostat musela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35681
10.2.22 10:04

Takových ještě bude. To přejde. Aspoň byl čestnej a skončil to a nehrál to na vás na obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76405
10.2.22 10:22

Je to smutné, ale časem to přebolí, a ještě se ti to stane víckrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.2.22 10:42
@Anonymní píše:
Ahoj, doufám, že nebude vadit, když se Vám tu anonymně svěřím, nesvěřuji se rodině a ani kamarádům, tak bych chtěla aspoň tady Vám.

Poznala jsem kluka, psali jsme si 24/7, chodili jsme spolu ven, hrozně jsme si rozuměli, smáli se každé hovadině, to objetí od něho bylo vždycky tak úžasné, zkrátka já se s ním cítila v bezpečí, tak v pohodě, za hodila jsem všechny problémy, když jsme byli spolu. Dokonce jsem ho seznámila s rodiči, zkrátka jsem myslela, že budem něco víc než kamarádi, choval se ke mě tak hezky :,(
Poslední náš venek, byl jeden z nejhezčích. A pak když dojel domu, tak to všechno skončilo. Dal mi pocit lásky a odešel. Řekla jsem mu, že mi s nim bylo dobře, že nechci aby mě někdy opustil. On mi řekl, že mu je semnou fajn, ale seznámil se s jinou holkou, se kterou mu je taky vlastně fajn. Říkal, že vztah nechce, že nechce přijít o fajn kamarádku.

Jsem z toho tak špatná, zase jsem někomu verila, někomu, komu jsem neměla. Hrozne mě bolí u srdce, když vim, ze se mě na něho budou rodiče ptat, co jim jako řeknu? Nechci aby mě litovali, vim ze rodiče by to taky mrzelo. Měli ho rádi a já vlastně taky.
Mám takovej pocit, že teď mě při životě nic už nedrží. :,(

Zní to všechno pomateně, ale nějak jsem to ze sebe dostat musela

Tak se to občas stává. Ty jsi zamilovana a on ne. Při životě tě drží víc než jeden hloupý kluk, co tě opustil. Rodičům řekni, že jste se rozešli. Co jiného… Ti se nezamilovali, tak je to zas tak trápit nebude. Nemáte spolu za sebou deset let manželstvú a dvě děti. To pak už k srdci zeťák přece jen přiroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.2.22 10:48

Tím jsme si prošli snad všechny. :hug: Už jsi zamilovaná, mělas pocit, že by to mohlo být oboustranné a on pak couvne. Kdyby ti ten kluk přes svůj vnitřní nesouhlas sliboval budoucnost, vyznával lásku, zašli byste do intimností, stejně by to dřív nebo později nevydržel a rozešli byste se. Bolelo by to taky, možná i víc. Takové oťukávání je prospěšné i pro tebe, sama si časem uvědomíš i díky zpětným zkušenostem, co od kluka vlastně chceš. Randění, obejmutí, pohlazení, pocit souznění a jak ty píšeš „pocit lásky“ je krásný zážitek, není to však všechno, abys byla po zbytek života spokojená. Takových a lepších zážitků na tebe čeká ještě hromada. Rozhodně trable s láskou nestojí za řeči o tom, že tě nic nedrží při životě. Doufám, že to byl jen nešťastný výkřik a nemyslíš to vážně. Máš milující rodiče, kamarády a představ si, jaké životní sny si můžeš splnit. Učinit celé okolí nešťastné kvůli „jednomu kvítí“, to za to opravdu nestojí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
10.2.22 11:02

Tak on tě hrál jako kamarádku no. :nevim: Takových ještě bude. Nic si z toho nedělej, to jsme si zažili všichni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.22 20:06

Nechci znít obhrouble, ale takových ještě bude. :mrgreen:
Bylo by fajn zapracovat třeba na tom nejít okamžitě do zamilovanosti po hlavě, to představování rodičům jsem třeba vůbec nepochopila (prostě předčasné). Dost možná jsi ho i vyděsila, jakým hopem věci bereš. Každopádně klid, zkoukni nějaký seroš a příště budeš zase o trochu vyzrálejší a zkušenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 21:09

@Kočka nedomácí
Vyděsila?? On chtěl jít k nám, on chtěl poznat rodiče :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie