Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj dostala jsem dalacin krem na zanět ale když jsem četla ty nežádoucí učinky vůbec se mi do toho nechce…poradte měla jste ho některá a pomohl vám? a co ty neždoucí učinky?
Nežádoucí účinky. Je mi líto, ale podívej se na jiné letáky. Spousta léků má možné nežádoucí účinky, tomu se nevyhneš. Uvidíš, jak bude konkrétně na tebe působit
Měla jsem Dalacin tablety - antibiotika na zánět zubu. Neumřela jsem, nic se mi nestalo, nežádoucí účinek se žádný neprojevil. Naopak bolest rychle ustoupila až mě překvapilo jak rychle se mi ulevilo. ![]()
Kdybych nebrala léky jen kvůli těm elaborátům co jsou u každého léku nebo masti, nebo krému, asi bych si nemohla vzít ani tabletku na bolení hlavy. Všechny nějaké nežádoucí účinky můžou mít, ale nikde není psáno, že se skutečně vyskytnou.
Musíš vyzkoušet a uvidíš. ![]()
Obnovuji diskuzi. Mam Dalicin vag.krem - ma se tim mazat i partner?
Dalacin jsem mela na zanet..po sestinedeli, nez. ucinky strasny po e dnech, bolest bricha a prujem, bohuzel to lezlo do mleka a mala 3 dny trpela nez jsme prisli na to co ji je..takze letel hned do kose..ale pomohl, jen jsem ho nedobrala..
@Anonymní píše:
A ma se mazat i chlap tim Dalacinem?
Muj nemusel
@hanka1120 Mela,s vedlejsima ucinkama, viz koment vejs
za me uz ne..sice pimohl ale to behani na wc a trpeni dcery?
Tak jsem dnes taky vyfásla Dalacin, jen se chci zeptat, má to prý zahubit bakterie, ale vím, že veškerá ATB zase způsobí kvasinky. Myslíte, že to fakt vyléčí všechno? POužívali jste něco po tom Dalacinu - Fermalac, apod.? Díky moc
Dobrý den,
jsem v sedmém týdnu těhotenství a dnes jsem byla u doktora a ten mi řekl že mám nález na děložním čípku a dal mi ten dalacin. Nežádoucí učinky jsou šílený ale hlavně mě zajmá, jestli to neuškodí dítěti…mám šílený strach ale říkám si že snad by mi doktor nepředepsal snad něco co by mě nebo miminku škodilo…ale vyděšená jsem k smrti.,,,prosím o radu zda máte podobně zkušenosti nebo co si o tom myslíte. Díky Jana