Učitelky ve školce, jste nemocné?

36556
8.9.14 22:36

Učitelky ve školce - jste nemocné?

Vždycky mě zajímalo, jak jsou na tom učitelky v mateřince s nemocností. Chytáte to od prťat, nebo už jste dokonale promořené a neskolí vás nic? :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9024
8.9.14 22:39
@Bábrdl píše:
Vždycky mě zajímalo, jak jsou na tom učitelky v mateřince s nemocností. Chytáte to od prťat, nebo už jste dokonale promořené a neskolí vás nic? :mrgreen: :kytka:

Mám z minulosti osobni zkušenost. Byla jsem první rok působení v MŠ dost nemocná, ale další cca 3 roky po té uz nic vážného, ale to jsem přešla do ZUŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.9.14 22:40

Já jsem teda učitelka na 1.stupni. Vždycky jsem byla nemocná, když jsem dostala novou třídu. Listopad, prosinec to jistil - chřipka. Dalších 5 let byl klid.
Možná to tak mají i mateřinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
8.9.14 22:42

Tak ja jsem v druzině a hned v pátek jsem lehla a proležela cely víkend :roll:
Noví prvňáčci---nové bacily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
8.9.14 22:42

Po prázdninách jsem měla vždycky anginu i dvě po sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
8.9.14 22:49

Tak já jsem promořená, loni angína a předtím pět let klid. Jen mám každý rok rýmu. Nechala jsem se očkovat proti pneumokokům a řekla bych, že je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
8.9.14 23:07

Momentalne nepracuju, ale dr.mi rikala, ze trva cca rok, nez si ucitelka zvykne. Ja byla ten rok fakt porad na hromade, hlavne anginy, na ktere jsem nikdy netrpela. Preslo to az jsem otehotnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
8.9.14 23:30

Teď jsem na rodičovské, ale v práci jsem byla vždycky nemocná. Pokaždé v zimě kašel a rýma a jednou zápal plic, to už bylo na delší dobu. Jediný školní rok jsem byla zdravá, když jsem byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
8.9.14 23:53

Prvni rok ve skolce jsem byla 14 dni zdrava a pak 14 dni ryma..a tak se to opakovalo cely rok. Pak uz jsem byla imunni a to i na horsi nemoci infekcni. Pata nemoc, spala, nestovice…

@sarusa4 mne ted jako tehotny taky nic nebylo. Ani ryma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.9.14 00:39

Zajímavé. To jsem si myslela, že jsou učitelky „odolnější“. Ale ono to asi v takovém semeništi bacilů ani nejde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
9.9.14 01:01

@sarusa4 @Kyslíková tak s tím těhotenstvím je to fakt zajímavé, že jsme to měly všechny tři :palec: aspoň je vidět, jak je naše tělo dokonale nastavené :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
9.9.14 03:30

Ja trpim v praci na bolavy krk, hlasivky, kazdy podzim viroza krku. v tehotenstvi jsem se vice hlidala, aby na me deti nic neprskly, nićene me doktorka radeji nechala doma, sice az od pateho mesice, ale byla to jistota, pry je skolka rizikove pracoviste, tak nevim…

• Citovat
  • Upravit
3571
9.9.14 05:44

Ahoj holky, pracují ve školce 6 let, že začátku jsem měla kde co, přes zánět spojivek, přes střevní chřipku po obyčejné nachlazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.9.14 07:48

Ahojky, ja prvni 2 roky v MS jsem chytla od deti kde co, od viroveho nachlazeni po strevni chripku :D vzdy jsem pracovni tyden nejak prezila a pak se o vikendu lecila :D posledni dva roky to uz byly jen 1× rocne chripky..ucila jsem 4 roky a ted jsem na materske a jsem konecne bez rym a jinych neduhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.9.14 07:54

Jo a v tehotenstvi jsem byla doma hned od zacatku..Dr. nechtel ani slyset, ze bych pracovala v MS jako tehule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí