Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, učila jsem devět let, dvakrát do roka ztráta hlasivek, jednou teploty kolem 38st, jinak nic, musím zaťukat:-D. Během těhu ve třídě epiemie chřipky, podezření na spálu a ještě cosi, přesto doktor odmítl mě nechat doma, tož tak ![]()
@DiváBára tak já na měsíc nastoupila a chtěla jsem být do listopadu (6 měsíc) ale dětičky začínají už teď prskat, tak chci dokončit září a skončit ![]()
Ahoj, chci se zeptat - když jste začínaly jako učitelky ve škole, nestalo se vám náhodou, že jste měly problém doma, se sexualitou, se sexem?
já jo..najednou jsem byla v roli někoho staršího, moudrého, zkušeného co má rozdávat znalosti a řád a moudrost atd a doma jsem to nemohla spustit z mysli a štítil se mi sex..nebo připdalo mi to neslušné, blbé, hloupé, trapné…a taky že j to na mně ve škole pak poznat, že jsem měla sex, a stydšla jsem se..no hrůza…:(
měly jste to jako začínající učitelky taky? přejde to?
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat - když jste začínaly jako učitelky ve škole, nestalo se vám náhodou, že jste měly problém doma, se sexualitou, se sexem?já jo..najednou jsem byla v roli někoho staršího, moudrého, zkušeného co má rozdávat znalosti a řád a moudrost atd a doma jsem to nemohla spustit z mysli a štítil se mi sex..nebo připdalo mi to neslušné, blbé, hloupé, trapné…a taky že j to na mně ve škole pak poznat, že jsem měla sex, a stydšla jsem se..no hrůza…:(
měly jste to jako začínající učitelky taky? přejde to?
Delat ve skolce tak mam taky strach ze sexu, kdyz si predstavim tu kupu deti tam
![]()
A ty to máš napsáno na čele? A i kdyby, děti ve školce neumí číst ![]()
Nejsem učitelka, ale myslím, že podobným problémem prochází i spousta matek. Neumí pak večer odpoutat to mateřství a stát se „milenkou“. učíš krátce? Věřím, že se to poddá
Musíš si připustit, že můžeš být i učitelka ve školce i žít dál svůj život se vším všudy
@Nainuva píše:
Nejsem učitelka, ale myslím, že podobným problémem prochází i spousta matek. Neumí pak večer odpoutat to mateřství a stát se „milenkou“. učíš krátce? Věřím, že se to poddáMusíš si připustit, že můžeš být i učitelka ve školce i žít dál svůj život se vším všudy
jo, učím krátce. s těmi matkami je o asi podobné… jj, neumím se odpoutat, přecvaknout z vychovatelky na milenku ![]()