Vaginální krém Dalacin v 1. trimestru

101
10.2.11 14:59

Dalacin v 1.trimestru

Zdravím všechny těhulky,a poprosila bych o radu.Jsem v 11.tt a doktor mi na základě výsledků stěrů napsal Dalacin vag.krém.V příb.letáku se ale píše,že se má používat až od 2.trimestru.Na jednu stranu si říkám,že doktor ví co dělá,ale taky mám obavy,aby to neublížilo mimi.Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4220
10.2.11 16:01

Ahoj,
já ho měla taky…spoustu léků se „nesmí“ … doktoři vědí, co dělají. V letáku se ty farmaceutický společnosti jistí. A nějak se to vyléčit musí. Neboj, bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.7.19 06:59

Ahoj, jsem na tom podobně, dle kalkulačky jsem 4+3 tt a opravdu jak na potvoru zase tohle, a to jsem byla s malou dcerou akorát na bazéně a nevěděla, že jsem těhu. Mám velikou obavu, říkám si, že lékařka ví, co dělá, na druhou stranu o ní nejde, že jo. Nerozhoduje o svém dítěti. Březnu jsem prodělala výškrab a tak jsem z toho špatná. Máte někdo zkušenost, kdo už porodil? díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.7.19 18:19
@Loan píše:
Ahoj,
já ho měla taky…spoustu léků se „nesmí“ … doktoři vědí, co dělají. V letáku se ty farmaceutický společnosti jistí. A nějak se to vyléčit musí. Neboj, bude to ok.

ahoj Loan, psala jsi, že jsi ho měla taky, tím jsi chtěla říct, že mimi bylo po narození OK? já ho měla taky ten Dalacin krém od 4+3 tt na sedm dní :/ díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí