Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky chci se zeptat zda si myslíte že je možné mít na začátku těhotenství kvasinkový zánět. stalo se vámto některé?děkuji za odpovědi
Možné to je a v těhotenství obzvlášť
Borax Globule tuším že, snad to nepíšu blbě. Jsou volně k dostání a moje dr mi je doporučila s tím, že nic moc jiného mi v počátcích těhu ani napsat nemůže
A fungují ![]()
Pak jsem taky slyšela, že pomáhá bílý jogurt zavedený do pochvy a další babské rady…
Každopádně doporučuji navštívit lékaře ![]()
rozhodně, sliznice je náchylnější, někdy je to snad i jeden z příznaků těhu…já to měla taky pořád, te´d to ustupuje, před těhu jsem na to teda, ale taky trpěla…
vím že kvas. zánět se může dostat kdykoliv ale dočetla jsem se že v těho. jsou ženy na to náchylnější. a mě je tak nějak divně a pobolívá mě břicho a zdá se mi že ho mám i tvrdé. takto divně mi bylo i při prvním těh. u doktorky jsem byla napsala mi vaginální tablety a už je to lepší ale břicho mě pobolívá pořád. vzhledem k tomu že u prvního těhotenství jsem musela přesvěčovat mudr já že jsem těhu tak si nejsem jistá zda by napadlo že je možné těho. udělám si raději test a uvidíme. chtěla jsem jen vědět zda je to možný začátek těhotenství. všem děkuji za názory a odpovědi
Já jsem měla kvasinkový zánět asi v 7.tt a teď ve 22.tt znova.Bývá to prý v těhotenství hodně časté.
prosím o radu.. přečetla jsem si tady tu diskusi, že je zanet casty v tehotenstvi a myslite, ze je mozne, abych ho dostala jeste pred ocekavanou menses?my se teda s pritelem snazim uz tri mesice, nikdy zadny problem, az tento mesic
diky
Rada bych se podelila o muj zpusob reseni zanetu kvasinek. saty a sukne- to je moje rada. od te doby co nosim saty a sukne nemam problem, zmenila jsem uplne satnik. a i kdyz jsem byla tehotna tak jsem kvasinky nemela. a to dostanou kvasinky i ty zeny co na to nikdy netrpeli. hodne stesti
Souhlasim…plus bavlnene spodni pradlo (velice sexy…ale preci jen lepsi nez kvasinky) a myti se tzv. „mydlem bez mydla“, ktere je setrnejsi k prirozene flore. Ja pouzivam Lipikar od Roche Posay, je skvele i na moji alergickou plet s atopickym exemem. Jakmile citim trochu svedeni, pridam navic specialni mydlo na intimni hygienu od B Derma nebo tak nejak…a zatim jsem nikdy nedosla az k bobulim, pokazdy to ustoupi vcas.