Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jsem malinká a hubená a čekala jsem dvojčata, pás jsem nosila a díky němu mě záda bolely míň a taky to prý zabraňuje tomu, aby se břišní svaly tak roztahovaly, nedělají se tolik strije a líp se bříško vrací do původního stavu. a mohu potvrdit…
kup si nějaký přímo ve zdravotních potřebách! ![]()
Díky za reakci. Můžeš doporučit nějaký konkrétní? Já zvažuju od Anity Baby belt, na jiné jsem moc nenarazila. Děkuju.
ten od anity měla kámoška a dobrý. mě ve zdravotních potřebách doporučili tento http://www.manitera.cz/…podpurny-pas a dokonce tam měli i jeden s kšandama ![]()
Asi v 8.měsíci jsem si taky chtěla koupit podpůrný pás ve zdr.potř., ale pani prodavačka chtěla doporučení od ortopeda nebo gyndaře, že prý se to nedá použít vždycky a že prý tak ve 4.měsíci a ne takhle pozdě (a já si to vždycky myslela naopak)
Nějak jsem to nepochopila a tak jsem si nic nekoupila ![]()
kláraK píše:
Asi v 8.měsíci jsem si taky chtěla koupit podpůrný pás ve zdr.potř., ale pani prodavačka chtěla doporučení od ortopeda nebo gyndaře, že prý se to nedá použít vždycky a že prý tak ve 4.měsíci a ne takhle pozdě (a já si to vždycky myslela naopak)Nějak jsem to nepochopila a tak jsem si nic nekoupila
No tak to nějak nechápu, jako nevim k čemu by ti byl ve 4. měsíci, když ještě touhle dobou břicho žádný neni a doporučení fakt žádný nepotřebuješ a pokud je a to vim, že je normálně prodejný, tak na to fakt nic nepotřebuješ, to byla zase nějaká moc chytrá lékárnice ne? V pokročilym těhu je to dost velká opora, mě pomáhal a záda mě tolik nebolely.
Souhlasim s Bin,nase princezny jsem diky nemu donosila do 38. tydne a uleva pro zada ohromna ![]()
Já ho mámtaky jsem v 5.měsíci a kamarádka mi říkala,že ho mám nosit hned jak jsem zjistila,že jsem těhotná.Nepochopila jsem to,protože mi spíš překážel než pomáhal.Je to na větší bříška a určitě to pomůže.Teď už to vím. ![]()
Ahoj, no mě ho napsala sama mudr. ale vůbec mě neseděl, nemohla jsem s ním nic dělat..
tak jsem radši trpěla ![]()
ahojky holky pas mam taky jsem v patym a moc mi pomaha a nedovedu si predstavit ze by mi ho ve 38. tydnu neprodali kdyz musis mit zada tolik bolavy normalne bych si ho koupila nekde jinde ![]()
Ahoj já jsem si ho nechala napsat od svého gynekologa a neplatila jsem ani korunu
, jsem u ZP MNV a pas jsem poridila ve zdravotnich potrebach, se zadama jsem mela problem uz od zacatku tehu, pas jsem si poridila kolem 5 mesice. Pouzivam ho prevazne pri fyzicke zatezi nebo kdyz dlouho stojim - treba u zehleni a vareni…pokud se jen tak valim nebo doma pobehavam tak ho nenosim, aby svaly neochably..
Já mám pás od firmy snížek ze zdravotnických potřeb, univerzální velikost, na suchý zip, cena 414 kč a jsem spokojena. Jsem ve 27tt a začla jsem ho nosit, je to dobrá podpora na bříško. Je krásně elastický, jen mi to trochu vadí když sedím, ale to asi jen já jsem citlivka. Jinak se mi to líbí
Zvažuji koupi podpůrného těhotenského pásu. Slyšela jsem ale i názory, které jeho používání úplně nedoporučují. Nevím přesně proč, možná aby se příslušné svaly nepřestaly namáhat, nevím. Máte s tím nějaké zkušenosti? Děkuji.