Neomezené vycházky na rizikovém těhotenství?

Anonymní
8.2.11 17:12

Neomezené vychýzky?

Ahoj, zajímalo by mě jestli máte neomezené vycházky na rizikovém těhotenství… já je mám omezené a doktor mi řekl, že neomezené se nedávají, jak to tedy je? Ráda bych jela na elý den na výlet… ale nevím jak to řešit. A jak je to s kontrolou? kolikrát když Vás nezastihnou doma můžete přijít o nemocenskou? Děkuji za informace…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
70
8.2.11 17:14

Mě dal doktor od 10 do 12 a od 14 do 16hod. a víc ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.11 17:17

Já mám neomezené, pokud tě kontrola nezastihne, můžou ti zrušit nemocenskou nebo dát pokutu.

• Citovat
  • Upravit
2811
8.2.11 17:17

ja mela neomezene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.2.11 17:20

Já měla také neomezené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623

Ahojky, já jsem pracovala jako zootechnička, takže mám neschopenku už od začátku. Jelikož mi nic není, tak mi taky přišlo jako blbost mít vycházky od-do. Ale bohužel celodenní prý nemůže dát, že je zákaz :-( Tak mám vycházky od 10:OO do 19:00. Pořád lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

samozrejme omezene, pokud chces na celodenni vylet, tak jsi natolik v dobre kondici, ze nepotrebujes neschopenku na rizikove tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
8.2.11 17:21

Ja mela neomezene vychazky,kontrola nikdy neprisla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.11 17:22

Rizikové těhotenství bývá také z důvodu namáhavé a těžké práce v zaměstnání… ne jen z důvodu flákání…

• Citovat
  • Upravit
LucieHo
8.2.11 17:24
Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě jestli máte neomezené vycházky na rizikovém těhotenství… já je mám omezené a doktor mi řekl, že neomezené se nedávají, jak to tedy je? Ráda bych jela na elý den na výlet… ale nevím jak to řešit. A jak je to s kontrolou? kolikrát když Vás nezastihnou doma můžete přijít o nemocenskou? Děkuji za informace…

Ahoj, já měla vycházky od 9 - 18 hodin, takže pohoda. Doktorka mi říkala, že to tak těhotným dává. Akorát musíš brát v úvahu, že jsi na rizikovém, takže to nepřehánět. Nebo pokud to máš z jiného důvodu (práce s jedy atd.) tak to je jiná. U mne kontrola nikdy nebyla. Když tě nezastihnou doma, tak ti nechají prý upozornění a ty jim musíš buď zavolat nebo osobně dojít vysvětlit, kde jsi byla. Ale stačí se domluvit např. s nějakým svým doktorem nebo, že jsi musela jít do lékárny. Většinou prý těhotné moc nekontrolují nebo už potom ani nepříjdou, záleží spíš i na kraji. Já chtěla být týden u našich, tak jsem to nahlásila doktorce a kdyby náhodou, tak by jim řekla, že to mám domluvené.

Příspěvek upraven 08.02.11 v 17:25

• Citovat
  • Upravit
4742
8.2.11 17:25

Tak já měla u jednoho blbce od 10-14!!!! Že jinak vycházky nedává. Jsem od něj odešla. Přes poledne pako, kdy jsem zrovna musela třeba nakoupit a uvařit.
U nového - jen škrtl staré hodiny a řekl, není problém a napsal mi nějak od 9 do 18 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.2.11 17:26

Já si teda taky myslím, že celodenní vycházky nejsou žádná neschopenka. Ale nic proti těm, co je mají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.2.11 17:26

Já si jdu pro nemocenskou teď ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jaké vycházky mi dá, ale kámoška má od 8-20, tak doufám, že mi je taky tak nějak dá…protože mám naplánované kurzy a plavání a cvičení a kdesi cosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.2.11 17:31

Já měla u obou těhotenství neomezené, z čehož mi vyplývá, že to jde a zakázané to není…
Flooa - Proč by nemohla být neschopenka s celodenními vycházkami? Co třeba úrazy, se zlomenou rukou přece nemusí nikdo ležet doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.2.11 17:36
Anonymní píše:
Rizikové těhotenství bývá také z důvodu namáhavé a těžké práce v zaměstnání… ne jen z důvodu flákání…

myslim, ze kdyz je prace namahava, ma zamestnavatel tehotnou dat na pozici, v niz nebude tehotenstvi prekazkou
pokud tak nemuze ucinit a lekar je vstricny a napise neschopenku, neni snad takovy problem dodrzet vychazky, ne?

ja kontrolu zazila dvakrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky