Neomezené vycházky na rizikovém těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23919
8.2.11 21:24
Izabella..protože to dělá podle toho jak moc rizikové těhotenství máš či nemáš..nedělá to proto,že by se jí nechtělo ti dát více vycházek,ale proto,že tvůj stav na víc v :-D vycházek neodpovídá :-D

Podle těch příspěvku tady to vůbec není podle toho, jak moc je to těhotenství rizikové. Prostě to každý doktor napíše, jak se mu zlíbí. Neměří prostě všichni stejným metrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 21:27

to už,ale záleží na dohodě s doktorem..pokud se s nim domluvíš,tak by neměl být problém…a není mi nikdo trnem v oku,jen jsem napsala svůj názor.. :kytka: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.2.11 22:26

Mám neschopenku, protože pracuji jako sestra na psychiatrii u starých lidí a špinila jsem po námaze. Vycházky mi Dr dala celodenní, že nemá cenu těhulkám přikazovat kdy mají a nemají chodit ven, když je jim třeba špatně a podobně. Řekla, ať vycházky využívám uměrně svémnu stavu. je o doktorovi, jak si vycházky obhájí, může je dát. kamarádka zas měla vycházky 8-20 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.2.11 22:32
Lusisek píše:
Asi takhle, bohužel někde i v dnešní době jde, jít na rizikové aniž by mi něco bylo…nechápu, že to někteří gynekologové dovolí, ale je to tak. To je opravdu nefér.
Pokud je rizikové oprávněné, jsem za neomezené vycházky.

ahojky..chápu tě,ale taky jsem se hned ptala na neschopenku…podle mě jsem na ní měla právo..mám za sebou tři potraty a mám leidenskou mutaci,kterou mi zjistily až na genetice…ta nemoc může za ty tři potraty,..a podle mě má právo každá maminka jít na neschopenku,která nemůže vykonávat svou práci..a pokud je práce kde jenom maminka sedí tak nevidim důvod proč by nemohla dále chodit do práce :wink:
a maminka když je na rizikovém tak jsou omezené vycházky na místě…taky jsem na rizikovém a mám vycházky jen od 13:00 hod do 17:OO hod a stěžuju si?Nestěžuju..vy máte všechny maminky větší vycházky než já,co bych za vaše vycházky dala..tak si pořád nestěžujte..nezlobte se na mě,ale pokud to tak váš lékař udělal tak k tomu měl jasný důvod,…

LORAINE:Nerada bych jim křivdila, ale myslím, že v těhotenství by opravdu měly být vycházky neomezené. …to co tu píšeš je nesmysl..nezlob se,ale je to tak…ano vycházky by měli být povolené,ale ne neomezené…těhulka se má šetřit a ne trajdat..jen na procházku,zařídit si popřípadě věci a ne trajdat…pokud v těhotenství chceš mít vycházky neomezemné tak si neměla chodit na neschopenku a pracovat a mohla si mít neomezené vycházky..nezlobte se na mě holky,ale vaše názory mě opravdu zaráží :nevim: :zed:

Přece neznamená, že když mám neomezené vycházky, budu někde pořád trajdat a unavovat se. jde o tom, že se mužu v klidu vyspat qa jít si koupit do krámu housku, kdy chci. že můžu jet občas na návštěvu za mamkou do vzdálenější vesnice a nemusím tam sedět jen 10 minut, abych stihla dojet domu kvůli vycházkám. Že můžu jít ven, když se udělá hezky a pod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
8.2.11 23:35

Neda mi to abych nenapsala.Ja jsem na rizikovem tehotenstvi,jsem po ivf a delam dost namahavou praci,ale i kdybych ji nedelala tak si o neschopenku reknu.Vychazky neomezene nemam ale mam domluveno ze kdyby mi prisla kontrola tak se to nejak udela.
Ti co maji vychazky neomezene je jen dobre a meli by je mit vsechny tehulky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
8.2.11 23:37

Já jsem také na neschopence s neomezenýma vycházkama. A dostala jsem jí z důvodu toho, že práci kterou jsem měla bych právě nesměla ze zákona vykonávat vůbec. Takže přišla automaticky.
A opravdu za to žádná těhule nemůže. Tady fakt záleží jak to doktor napíše. Některý je ochotný a některý ne. A ikdyž je mám neomezené tak to hned neznamená, že jsem celý den venku. Naopak. Na procházku jdu třeba jen po obědě. Opravdu nemá smysl se tady dohadovat. A jak už tu bylo psáno, byl dán jen dotaz na to, jestli neomezené vycházky jdou. A to ANO jdou. Ale pokud není doktor ochoten je vypsat, tak za to jednoduše žádná těhule nemůže.

• Citovat
  • Upravit
179
9.2.11 08:01

Já mám vycházky od 9 - 11hod a odpoledne od 16 - 18hod. Vůbec si nestěžuju. Ze začátku mě bylo pořád špatně takže jsem je dostala až v 14tt. Stihnu všechno co potřebuju, zajdu si do obchodu nebo ke kamarádce na plk. A když je hezky jdu se projít se psem aspoň na hodinku. Vždy vycházky dodržuju protože mám panickou hrůzu z toho že nebudu doma a mě příjde kontrola. Chodím cvičit s těhulkama, ale to se počítá jako bych byla u doktora takže tam strach z kontroly mít nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
9.2.11 08:20

Přesně, já třeba ze začátku ty 3 měsíce, kdy jsem zvracela a zvracela neměla žádné vycházky. Byla jsem ráda, když jsem si sedla na houpačku (houpat jsme se ale nemohla, jinak bylo hned :poblion: ) před domem a pustila si psíka. Potom jsem dostala ty vycházky od 9 - 18 hodin. Byl třeba týden, kdy jsem nikde nebyla, jen před domkem nebo na zahradě. Jindy jsem si třeba jeden den zajela za mamkou, cesta tam trvá hodinu a hodinu zpátky s přestupem, pokud je navazující spoj dobrý.Nikdy jsem netrajdala po městě, ale šla jsem si s manželem třeba zaplavat, projít se a nebo i něco vyřídit (otázka max. 3 hodin)kdykoliv, kdy jsem se cítila. Já jsem pro neomezené vycházky pro těhotné.

Příspěvek upraven 09.02.11 v 08:33

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.11 08:23

Tak já mám ani ne dvpuleté dítě a vycházky mám omezené 10-12 a 14-16. Přitom prcek od 12 do 15 hodin je vždycky doma, protože obědvá a pak jde spát… Takže výborný, nestíháme nic, zrušili jsme všechy jeho aktivity, sedíme doma na zadku a občas obejdeme na sídlišti panelák :zed: .
Nechci nikde courat, ale chci mít možnost s ním například jít v létě ven na hřiště, já bych si sedla na lavičku a koukala na něj, takhle kolem něj budu běhat doma, skáče po mně, neustále něco někam nosím, …

• Citovat
  • Upravit
20296
9.2.11 08:24

Já měla v podstatě neomezené - od 8 do 20 hod, s tím, že před 8 a po 20 hodině kontroly nechodí 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.2.11 09:04
Lusisek píše:
se máš :-D máš v poho těhulkování :lol:

Jojo, je to moc fajn. Člověk si fakt může takhle něco naplánovat, netlačí ho čas, takže zrovna teď nemusím třeba letět do obchodu, ale klidně třeba až za čtyři hodiny apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.2.11 09:17

Podle mě těhulka na rizikovým ví co si může dovolit a co jí dělá dobře, samozřejmě, že nebude nikde flámovat a pokud to jde tak proč ne neomezené vycházky, jsem pro. Přece to miminko chce a udělá pro něj maximum.
Já kdybych je neměla omezený tak snad ani nemám výbavičku pro mimi, manžel jezdí z práce až kolem páté, tak to bysme´nestihli ani nikam zajet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.2.11 09:24

Ahoj,
nečetla jsem celou diskuzi. Já měla rizikové těhu kvůli čekání dvojčat a kvůli práci, pracovala jsem jako sestra u důchodců. Takže tahání, zvedání, infekce, nemoci…no děs.
S doktorkou jsem si domluvila neozmezené vycházky, poslala žádost a napsala mi neomezeně, s tím, že kdyby žádost neschválili, tak mi je napíše od do. žádost prošla a nikdo nic neřešil. Já nikde nelítala ani neflámovala, ale občas jsem zajela odpočívat na chalupu, jezdila jsem za mámou, chodila ven se psem…a to se jaksi nedá s omezenýma vycházkama, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
9.2.11 10:54
Lusisek píše:
buď ráda já na rizikovém mám jen od 13:00 hod do 17:00hod a za tu dobu se nedá stihnout ani kafe u kamarádky… :-D

Říkáš, že omezené vycházky jsou v pořádku tak si nestěžuj, že nestihneš kafe u kamarádky!!!! Trošičku si protiřečíš nemyslíš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 12:40
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie