Dali byste dítě do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
388
4.3.18 20:25

Tak ještě jednou díky za názory, jdu spát, protože mi začíná být hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33360
4.3.18 20:27
@BlueFox píše:
@arinecka Ona chodí do práce. Takze to nejde, ale o víkendech k ní občas děti chodí a starší tam i přespává někdy. To zas ano.

To byl vtip, četla jsem že chodí do práce :mrgreen: Udělej to jak chceš ty, pokud to zvládneš tak jí odvedeš, pokud ne tak zůstane doma. Dokud chodí do školky tak o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.3.18 22:35

Tak urcite si do toho nenech kecat jestli jsi hodne unavena tak nedavej a nechej doma, a jestli se neco tchyni nelibi tak at se postara ONA! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
4.3.18 23:22

Já bych toto s tchýní vůbec neřešila a udělala si to podle toho, jak mně to v dané situaci víc vyhovuje. Teď jsou mrazy, takže pokud bych měla nemocný i mladší dítě a mně bylo blbě, tak bych určitě s malým nemocným dítětem necourala do mrazu jen kvůli tomu, aby si starší chvilku pohrálo ve školce. Pak bude mít to menší nemocný z toho zápal plic, skončíte v nemocnici a teprv bude co řešit… Zařiď se podle sebe. Moje tchýně taky často zkouší „radit mi“ (= nařizovat, co mám udělat), ale mě to zas nějak nerozhází. Když mi její řešení nevyhovuje, tak prostě jen slušně řeknu, že děkuju, ale že mně to vyhovuje jinak a rozloučím se a ukončím hovor. Nenechala bych se nějak nervovat, když jsem nemocná a je mi blbě. Vůbec to neřeš a v klidu se uzdravujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.18 07:47
@Bábrdl píše:
I nkdyž jí není „opravdu špatně“, tím couráním si prodlouží léčbu tak o týden…

Zase na druhou stranu, dvě krátké cesty na čerstvém vzduchu jsou pro nemocný organismus daleko méně náročné, než celodení obskakování nemocného a zdravého dítěte :think: Navíc v dnešní době je spousta způsobů jak si na chvíli ulevit, teple se obléct a šupky. /Plně stejně by mohla zakladatelka polemizovat, jestli jít s dítětem k lékaři, když je jí špatně. Nehledě na to, že pokud manžel nezačíná v práci v 5 ráno, tak může odvéz on po cestě do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
5.3.18 20:14

@xacxa K tomu lékaři jsem stejně jela s mladším (psala jsem výše) a zítra starší šupajdí do školky, protože tak zlobili milánkové, že raději ty dvě cesty vydržím, než toto :? :D A atb už zabírají asi, tak je to lepší. V reklamách maminky vydrží prý všechno, ale někdy si myslím, že pokud to jde, mohlo by nám být umožněno pár dní prostě vypnout a ležet. Bohuzel, ne každá z nás si to může dovolit.Tak hlavně ať už přijde to slibované jaro a přeju Vám všem, ať se nemoci vyhýbají obloukem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24127
5.3.18 20:26

@BlueFox já bych tam dítě autem dovezla a pak odvezla. Vzhledem k tomu, že já i v době své nemoci tak i v době nemocí dětí pracuji, takže bych zdravé dítě odvedla, abych měla více času na své léčení a práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24127
5.3.18 20:27

@BlueFox tobě i dětem taky ať jste brzy zdraví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie