Dali byste dítě do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
388
4.3.18 18:52

Děkuji moc za názory všem! Nechám ji doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.3.18 18:52
@cverunka píše:
Poprosila bych tchýni, aby ti jí tam zavedla :mrgreen:

Já taky. A bez smajlíku. Přišlo by mi to úplně normální. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.3.18 19:15

Já bych určitě dala, tchýně má pravdu, proč s vámi bude zavřená doma, když si může hrát v kolektivu? Pokud ale je vám opravdu špatně a prostě nezvládnete jít ven, abyste ji tam dovedla, pak to je samozřejmě jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4456
4.3.18 19:18
@Bábrdl píše:
Já taky. A bez smajlíku. Přišlo by mi to úplně normální. :think:

No, je to smutné, ale ne všude je to normální. U nás by to třeba neprošlo, proto ten smajlík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
4.3.18 19:26

Dala bych jen v případě, ze by odvedl a vyzvedl nekdo jiný. Nemocná bych v mrazu nikam nechodila a menší dítě bych taky nebrala ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.3.18 19:29
@megy.misa píše:
Já bych určitě dala, tchýně má pravdu, proč s vámi bude zavřená doma, když si může hrát v kolektivu? Pokud ale je vám opravdu špatně a prostě nezvládnete jít ven, abyste ji tam dovedla, pak to je samozřejmě jiná.

I nkdyž jí není „opravdu špatně“, tím couráním si prodlouží léčbu tak o týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
4.3.18 19:30
@Jana206 píše:
Dala bych jen v případě, ze by odvedl a vyzvedl nekdo jiný. Nemocná bych v mrazu nikam nechodila a menší dítě bych taky nebrala ven.

Napsala jsi přesně to co jsem chtěla napsat já. A dost rázně bych tchyni řekla, že na její názor se jí nikdo neptal (samozřejmě bych to řekla slušně, ale důrazně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26236
4.3.18 19:30

Ja s miminem chytli od starsiho rymu a kasel. Ten je zdravej jak ripa a do skolky teda chodi. Mne pomuze kazda hodinu, kdy je ve skolce :) I se obetuju a dojedu si pro nej. I kdyz v patek, se zanetem v prsu a teplotou 39 jsem myslela, ze padnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.3.18 19:32

Tohle si musis rozhodnout sama, protoze ty znas sve moznosti.
Kdyz mi jedno ze tri onemocni (dva skolkari a mladsi skolacka), tak zdrave dite do skolky chodi.
Kdyz mi skolkar onemocni, tak i skolacka chodi. Ze nebude zbytecne zameskavat. A predskolacku nestahuji, ze chci, aby si zvykala na rezim.
Ale u nas minimalni nemocnost, takze nastesti nemusime temer vubec resit. Bacile jsem zacala chytat ja, ale od jinych deti a moje maji uz lepsi imunitu, ze nic nechyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
4.3.18 19:44

@BlueFox prede dvěma týdny jsme ležely s chlapcem oba a děti jsme měli doma. Bylo nám fakt mizerně, takže jsme odvézt děti prostě nezvladali. Navíc ta moznost, že jsou infekční. Takže ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.3.18 19:50

@BlueFox Tohle budeme řešit zítra - partner a mladší dítě nemocné, já a starší dítě zdravé. Já jdu do práce a staršího syna do školky odvedu a z ní přivedu, on by se tady s marody nudil a oni by neměli tolik klidu na odpočinek a spaní. Kdyby ale nebyl doma nikdo zdravý, kdyby musel vodit nemocný rodič s nemocným dítětem, tak bych se na to vyprdla a zdravé nechala doma - z mého pohledu je to moc náročné řešení. Nejde o to, kdo má pravdu, ale kdo to jak cítí a komu to jak vyhovuje. Na tvém místě bych tchyni řekla, že buď to nechá na tobě, nebo bude vodit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
4.3.18 19:51

No, mně dali v sobotu večer na pohotovosti Penicilin, protože jsem nemohla ani chodit, měli jsme v únoru vsichni hnusnou chřipku, pak na to nasedla bakterie a teď se to asi vrátilo, protože jsem měla předtím poddávkované ATB.Dnes už chodit můžu, ale jsem strašně slabá. Tak proto jsem si říkala, že bych radši nikam necourala. Jenže teď jsem zjistila, že má malej 38,8 dnes začal i dost kašlat, takže stejně pojedeme ráno k doktorce, ať mu udělá crp, aby třeba taky nepotřeboval ATB, takže stejně budu courat po venku :( Manžel musí z domu autem v 7,15 a doktorka je až v 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33441
4.3.18 19:52

@BlueFox Udělej to podle sebe a neřeš kdo má pravdu. Stejně se doma nakazí, tak bych to zas tak neřešila, jedině že by si jí babička vzala k sobě než se ty a druhé dítko uzdravíte :mrgreen: To ale asi nehrozí že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30785
4.3.18 20:00

Ja takhle vetsinou vodim. Protoze se zdrave dite ve skolce aspon vyvetra a doma je pak o neco klidnejsi, nez kdyz jsme vsichni doma cely den. Kdyz ma tedy marod hodne vysoke horecky, tak nejdem. Ale mne je to takhle pohodlne, udelej to podle sebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
4.3.18 20:13

@arinecka Ona chodí do práce. Takze to nejde, ale o víkendech k ní občas děti chodí a starší tam i přespává někdy. To zas ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí