Dali byste mu peníze? :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Já tak jednou jela busem a tam si přisedla holka a začala srdcervoucí story, jak jí přítel vyhodil a ona nemá ani na vlak..nic se jí nedala.. Druhý den jsem jela busem na druhý konec města a zase jsem jí potkala.. zase šla za mnou a nepoznala mě. Tak jí říkám, tuto pohádku jsem slyšela už včera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedala. Nevěřím takovým lidem. Ale nedávno v Praze na náplavce jsem dala deset korun paní, která tam hrála na housle. Hrála hezky a jenom hrála, nežebrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Nedala. Nevěřím takovým lidem. Ale nedávno v Praze na náplavce jsem dala deset korun paní, která tam hrála na housle. Hrála hezky a jenom hrála, nežebrala.
To jsem učila dítko, když bylo malé, kdo hraje, tomu můžeme dát penízky, kdo jen žebrá, tak ne. Stálo mě to docela dost, u nás v centru má hudební produkci stále někdo ![]()
Jinak nedávám, říkám, že platím kartou, čekám až bude chtít někdo na jídlo, pak jsem ochotná je jít koupit, ještě se mi to nestalo. Stejně tak bych byla ochotná zaplatit tu jízdenku, ale hotovost nikdy, i kdybych ji tedy u sebe měla.
Před lety se jedna žebračka na zastávce MHD děsně rozčilovala, že mají všichni jen karty a co má ona chudák dělat, málem jsem jí řekla, že má jít do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
V Pardubicích na nádraží chodí týpek dává kartičky že je hluchoněmý a chce prachy… No před lety když jsem ještě chodila do školy chtěl 20 teď už chce 50 korunu.
Nevim jestli je to ten samý… Možná jich tam chodí víc.