Dali byste mu peníze? :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@TO_IT píše:
Dneska v obchoďáku chlápek na lavičce, jestli mu můžeme pomoci. Ne, nemohu pomoci někomu kdo ve všední den žebrá v teple obchoďáku pohodlně usazený na lavičce. Má jít pracovatZ tohoto jsem vyléčená
Přesně tak!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Kelsey No to bys mohla takhle rozdat celou výplatu, když jsi měkkoň![]()
Neboj. Vyhýbám se obloukem takovým lidem. O chleba nebo koupit jednorázově jídlo nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Neboj. Vyhýbám se obloukem takovým lidem. O chleba nebo koupit jednorázově jídlo nestojí.
jak kdo. Jednou mě prosil bezdomovec o něco sladkého. Zrovna jsem šla nakoupit, tak jsem mu koupila perníky a byl rád,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A telefon neměl, že by si zavolal příbuzným, ať si pro něj dojedou?
Obvykle je tahle storka s tim, že někdo nemá na lístky, u žebračisek dost oblíbená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou jsem dala jedné paní na vlak, podle vzhledu jsem jí věřila a opravdu si šla koupit jízdenku. Říkala, že ji pustili z nemocnice, nemá u sebe peníze a potřebuje se dostat domu.Pak mi ještě děkovala a říkala, že až mě někdy potká, tak mi to dá. Prostě se nechala propustit a bylo jí blbý říct, že se nemá jak dostat domu. Odjela vlakem, který jel o chvilku dříve, než jel náš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
U nás jeden seděl vedle obchodu, tak jsem šla a koupila mu sušenku, housky, nějakou limonádu a tu tašku jsem mu předala. Nečekal to, ale byl rád a odešel(možná si to šel někam v klidu sníst).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeněk IV píše:
Ne, jízdenku si ve vlaku opravdu koupil, jel až do Bylnice, že prý tam má známé, potom mi zase říkal, že to jsou cizí a pořád se ptal na práci, tak jsem mu řekl, ať jde na úřad práce.
Doufám, že jsi mu neřekl, kolik máš naspořeno.
- Citovat
- Upravit
Uslava
@Uslava píše:
Ne, takové věci cizím lidem neříkám.
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uslava píše:
tím ohromuje jen nás
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeněk IV ano, dala bych mu 200,–
Nekolikrat jsem to jiz v zivote udelala, mam pochopeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeněk IV píše:
Včera v Bojkovicích na zastávce mě oslovil jeden týpek, no chválil se, že jezdí pořád na černo a že prý měl údajně pokutu 5 000 Kč a že šel pěšky 10 Km a že ho bolely dost nohy. Dluhy on nemá, jen, že je bez práce a že nechce jít na úřad práce, bylo mu 50 let.Ano, dal jsem mu 100 Kč, cesta mu stála 47 Kč, viděl jsem ho poprvé a taky doufám, že naposled, protože potom by chtěl určitě další prachy! Ne, výmysl to fakt není, přijel jsem včera z práce a dnes mám volno, svátek máme přehozený na pátek.
Tomuhle chlapíkovi asi ne, ale docela nedávno jsem dala pár drobných nějaké mladé holce na autobus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tím ohromuje jen nás
Oni tihle bezelstni lidé mohou dost narazit. A @Zdeněk IV takový člověk asi je. Bylo by mi ho líto.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!