Dali byste mu peníze? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4383
18.11.22 17:38
@TO_IT píše:
Dneska v obchoďáku chlápek na lavičce, jestli mu můžeme pomoci. Ne, nemohu pomoci někomu kdo ve všední den žebrá v teple obchoďáku pohodlně usazený na lavičce. Má jít pracovat :roll:Z tohoto jsem vyléčená

Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
18.11.22 17:40
@Monchichik píše:
@Kelsey No to bys mohla takhle rozdat celou výplatu, když jsi měkkoň :mrgreen: :mrgreen:

Neboj. Vyhýbám se obloukem takovým lidem. O chleba nebo koupit jednorázově jídlo nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
18.11.22 17:41
@Kelsey píše:
Neboj. Vyhýbám se obloukem takovým lidem. O chleba nebo koupit jednorázově jídlo nestojí.

jak kdo. Jednou mě prosil bezdomovec o něco sladkého. Zrovna jsem šla nakoupit, tak jsem mu koupila perníky a byl rád,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
18.11.22 17:57

A telefon neměl, že by si zavolal příbuzným, ať si pro něj dojedou? :lol: Obvykle je tahle storka s tim, že někdo nemá na lístky, u žebračisek dost oblíbená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32051
18.11.22 18:07

@vokishka jo, tak to bych mu koupila taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
18.11.22 18:16

Jednou jsem dala jedné paní na vlak, podle vzhledu jsem jí věřila a opravdu si šla koupit jízdenku. Říkala, že ji pustili z nemocnice, nemá u sebe peníze a potřebuje se dostat domu.Pak mi ještě děkovala a říkala, že až mě někdy potká, tak mi to dá. Prostě se nechala propustit a bylo jí blbý říct, že se nemá jak dostat domu. Odjela vlakem, který jel o chvilku dříve, než jel náš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
18.11.22 18:19
@Kelsey píše:

U nás jeden seděl vedle obchodu, tak jsem šla a koupila mu sušenku, housky, nějakou limonádu a tu tašku jsem mu předala. Nečekal to, ale byl rád a odešel(možná si to šel někam v klidu sníst).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
18.11.22 18:27

Hurá je víkend :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
18.11.22 18:29
@Zdeněk IV píše:
Ne, jízdenku si ve vlaku opravdu koupil, jel až do Bylnice, že prý tam má známé, potom mi zase říkal, že to jsou cizí a pořád se ptal na práci, tak jsem mu řekl, ať jde na úřad práce.

Doufám, že jsi mu neřekl, kolik máš naspořeno.

• Citovat
  • Upravit
Zdeněk IV
18.11.22 18:38

Uslava

@Uslava píše:

Ne, takové věci cizím lidem neříkám.

• Citovat
  • Upravit
4043
18.11.22 18:41
@Zdeněk IV píše:
Ne, takové věci cizím lidem neříkám.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My víme…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
18.11.22 18:55
@Uslava píše:

tím ohromuje jen nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.11.22 18:57

@Zdeněk IV ano, dala bych mu 200,– ;) Nekolikrat jsem to jiz v zivote udelala, mam pochopeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.11.22 19:06
@Zdeněk IV píše:
Včera v Bojkovicích na zastávce mě oslovil jeden týpek, no chválil se, že jezdí pořád na černo a že prý měl údajně pokutu 5 000 Kč a že šel pěšky 10 Km a že ho bolely dost nohy. Dluhy on nemá, jen, že je bez práce a že nechce jít na úřad práce, bylo mu 50 let.Ano, dal jsem mu 100 Kč, cesta mu stála 47 Kč, viděl jsem ho poprvé a taky doufám, že naposled, protože potom by chtěl určitě další prachy! Ne, výmysl to fakt není, přijel jsem včera z práce a dnes mám volno, svátek máme přehozený na pátek. ;-)

Tomuhle chlapíkovi asi ne, ale docela nedávno jsem dala pár drobných nějaké mladé holce na autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
18.11.22 19:27
@vokishka píše:
tím ohromuje jen nás

Oni tihle bezelstni lidé mohou dost narazit. A @Zdeněk IV takový člověk asi je. Bylo by mi ho líto.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!