Dálkové studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
18.10.12 20:21
@Michaela23 píše:
@gabi.design tak to jsme dvě, taky si chodím do školy odpočinout a pokecat o jiných věcech, než o dětech :mrgreen: a praxe mě baví ze všeho nejvíc, takže na tu se pokaždé těším :mrgreen:

No je to bomba. Já vždycky přijdu domů úplně odpočatá. A jak říkáš - člověk řeší i něco jiného, né pořád jen děti a je to k nezaplacení. Mě chvílema doma už hrabalo, říkala jsem si, jestli nepůjdu dřív do práce, že to nemůžu dát, že se ze mě stane na rodičáku mešuge. :mrgreen: A stačilo si jen podat přihlášku do školy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.12 15:44

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jak je to s individuálním studiem? Dovolí to na každé škole?

• Citovat
  • Upravit
29436
23.10.12 18:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jak je to s individuálním studiem? Dovolí to na každé škole?

To záleží pouze na škole, rozhodně nejsou povinni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.10.12 10:27

Ahoj holky, vy se do skoly chodite odreagovat? :) Taky jsem to tak chtela, ale vybrala jsem si ekonomicky obor a je to pro me dost narocne. Je teda fakt, ze clovek aspon resi neco jineho nez deti :) Muzu se zeptat, jake obory studujete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
30.10.12 15:29
@maddy píše:
Ahoj holky, vy se do skoly chodite odreagovat? :) Taky jsem to tak chtela, ale vybrala jsem si ekonomicky obor a je to pro me dost narocne. Je teda fakt, ze clovek aspon resi neco jineho nez deti :) Muzu se zeptat, jake obory studujete vy?

Lékařská fakulta - obor Porodní asistentka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.12 12:07
@maddy píše:
Ahoj holky, vy se do skoly chodite odreagovat? :) Taky jsem to tak chtela, ale vybrala jsem si ekonomicky obor a je to pro me dost narocne. Je teda fakt, ze clovek aspon resi neco jineho nez deti :) Muzu se zeptat, jake obory studujete vy?
..

Příspěvek upraven 31.10.15 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.11.12 11:52

Ahoj holky diky za odpovedi, mate vybrane zajimave obory :palec:
Tak trochu vam zavidim, ze vas to tak bavi :) Ale ja se s tou matikou taky snad nejak poperu :pankac:
Tak se mejte a preju hodne uspechu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gafferinda
29.11.12 14:50

dálkové studium Liberec!!!

Ahoj já právě koukám na netu a hledám dálkové studium v liberci nemám dodělanou integrovanou stavební a chtěla bych ji dodělat taky dálkově, může mi tady někdo poradit co je třeba taky z liberce a už dálkově studuje jak si to mám zařídit???děkuju :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.13 20:05

Ahoj holky, je to pro mě citlivé téma a hlavně sem chodí manželova maminka a ti to nevědí. Mám jen základku a chtěla bych si dodělat střední školu ale dálkově. Jde to? Nejlépe rovnou maturitu. Jen teda nevím obor. Hledala jsem na netu nějaké školy ale nic jsem nenašla. A na soukromou školu nepůjdu ta je dost drahá. Ale nevadí mi dojíždění. A jsem z Brna Můžete mi poradit? Jo a jsem na RD a na jaře přibude mimčo, tak by mě zajímalo jak to zvládají maminky co mají doma děti. Díky moc za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10905
4.1.13 20:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.13 20:15

Dík tam už jsem se koukala a až na jednu jsou všechny soukromé… Což je dost drahé. A navíc jsem technický antitalent a tím se vylučuje i ta státní. Ale díky ;)

• Citovat
  • Upravit
10905
4.1.13 20:36

Knihovníci mají příspěvek 1600 Kč, ale není tam, za jakou dobu :think:
A ta Břeclav - logistika už je daleko?
Nebo večerní zdrávka v Brně… zkus si poštelovat filtry, ale předpokládám, že tam budou mít komplet nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.13 20:37

Ahoj, chtěla bych dálkově studovat cestovní ruch na Střední škole gastronomické a hotelové Praha Braník, nemáte s ní prosím někdo zkušenost? díky :) (anonymně kvůli rodině)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.13 22:53

Ahoj všem, jsem na mateřský a chtěla bych dálkově studovat spíš o víkendu. Hledám nějakou školu v Liberci mám jen základku. Kdyby měl někdo zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
243
25.2.13 14:39

Ahoj…všimla jsem si téhle diskuze ale moc jsem ji nečetla snad se nebudu opakovat:D Já chodím na dálkové studium :) Mám doma ročního syna, otěhotněla jsem ve čtvrtém ročníku, takže si teď školu dodělávám dálkově…chodím na obchodní akademii někdy jen v úterý někdy dvakrát týdně…je to dřina, ale vyplatí se to:) já mám školu zadarmo, ale slyšela jsem, že jsou většinou placené a někdy je zapotřebí mít i výuční list…:) Tak držím palce at něco najdete a at se Vám daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze