Dálkové studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Být tebou určitě bych to zkusila…jak říkám je to dřina…já to mam od 1 do 6 takže celý den zabraný…ale jednou se mi to vyplatí snad
Já jsem z Ostravy a škola na kterou chodím je jediná neplacená a jedna z mála, která přijímá se základním vzděláním…Držím moc palce at Ti to vyjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MamuškaLuci moc díky za povzbuzení
celkem mě to láká, ale jak to dopadne netuším, ale když to nezkusím, tak to nezjistím
.I já Ti přeju, aby vše vyšlo
.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych dálkově studovat cestovní ruch na Střední škole gastronomické a hotelové Praha Braník, nemáte s ní prosím někdo zkušenost? díky(anonymně kvůli rodině)
Ahoj tak ejsem nasla tuhle skolu ale pry matematika ekonomie a managment nic moc a potrpi si na jazyky a tak se bojm aby jsem to vubec dala s detma na zadech
- Citovat
- Upravit
@miska11111 píše:
Ahoj tak ejsem nasla tuhle skolu ale pry matematika ekonomie a managment nic moc a potrpi si na jazyky a tak se bojm aby jsem to vubec dala s detma na zadech
Jak to myslíš, nic moc? Je fakt, že tam je matematika až od 2 ročníku, ale pro mě jen dobře. Nemusím jí. Tak jazyky, mají ještě nějaký program na AJ přes internet, pak ti dají i nějaky diplom nebo tak něco. Já jsem právě spíš přes ty jazyky a čj, než matematiku a ekonomii. Jinou školu dálkově s tímto zaměřením v dosahu nemám. A to jsem z Ústeckého kraje. Takže mi nic jiného ani nezbývá když chci cestovní ruch.
- Citovat
- Upravit
A je dobrý že se tam jezdí jen 2 krát do měsíce. Nejdřív mi přišla vysoká cena, ale to se platí asi všude a slyšela jsem, že se říká, že u soukromých škol jsou benevolentnější. A výjdou ti vstříc.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A je dobrý že se tam jezdí jen 2 krát do měsíce. Nejdřív mi přišla vysoká cena, ale to se platí asi všude a slyšela jsem, že se říká, že u soukromých škol jsou benevolentnější. A výjdou ti vstříc.Jelikoz ted hodne kamarádek studuje na soukromých školách tak věř že je to naopak nemají sebemenší důvod nechat jít do dalšího ročníku však jim platíš a čím déle studuješ tím lépe. Jinak při státní maturitě je to stejně o ničem prostě musíš umět. Ještě jsem našla mezi kamarádkami náhodně dnes jednu co tam přímo studuje obor podnikání a jako že by to bylo lehké to opravdu není ale přihlášku si tam dám dnes jsem ji vytiskla a vyplnila ještě k dr. a ověřit vysvědčení. No uvidím třeba se tam potkáme
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, nevěděla byste nějaká o nějaké dálkové střední škole kolem Hradce Králové? Mám za sebou 2,5 roku průmyslovky. ale musela jsem ji přerušit kvůli těhotenství. Ráda bych si dokončila maturitu. Předem díky moc za rady
- Citovat
- Upravit
@miska11111 píše:@Anonymní píše:
A je dobrý že se tam jezdí jen 2 krát do měsíce. Nejdřív mi přišla vysoká cena, ale to se platí asi všude a slyšela jsem, že se říká, že u soukromých škol jsou benevolentnější. A výjdou ti vstříc.Jelikoz ted hodne kamarádek studuje na soukromých školách tak věř že je to naopak nemají sebemenší důvod nechat jít do dalšího ročníku však jim platíš a čím déle studuješ tím lépe. Jinak při státní maturitě je to stejně o ničem prostě musíš umět. Ještě jsem našla mezi kamarádkami náhodně dnes jednu co tam přímo studuje obor podnikání a jako že by to bylo lehké to opravdu není ale přihlášku si tam dám dnes jsem ji vytiskla a vyplnila ještě k dr. a ověřit vysvědčení. No uvidím třeba se tam potkámeAha, no tak to se asi podívám ještě po nějaké jiné. A jak to myslí s tím ověřením? stačí ho okopírovat ne?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Aha, no tak to se asi podívám ještě po nějaké jiné. A jak to myslí s tím ověřením? stačí ho okopírovat ne?
@Anonymní píše:
Aha, no tak to se asi podívám ještě po nějaké jiné. A jak to myslí s tím ověřením? stačí ho okopírovat ne?
Ne overena kopie na urade mestkem kazdem skoro to delaji
- Citovat
- Upravit
Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda-li nemáte někdo zkušenosti s přijetím přihlášky i po termínu? Na Fakultách Praha, Brno, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím štěpule77, já mám danou přihlášku na hotelovou školu v Hradci, kde budu dělat dálkově 3 roky. Do školy se jezdí tuším 1krát za 14 dní v so. a ne. Ale to není průmyslovka…asi bych volila něco v tom samém duchu, záleží čemu se chceš věnovat…jinak v Králové Hradeckém kraji je i víc škol, ale na dálkové studium nevím.
- Citovat
- Upravit
Ahoj lenisko 15,hotelovka by mi vůbec nevadila, ale neni ta škola jenom nástavbová, nemusíš před tím mít alespon výuční list? Dík za odpověd.
- Citovat
- Upravit
Jdu nakonec do distančního studia v Žatci ekonomie a podnikání 4 roky asi nejlepší co se dá najít časově tak snad mě přijmou
Přihlášku už mám poslanou teď jen čekat
- Citovat
- Upravit
Ahoj
chci se zeptat nestuduje náhodou tady někdo dálkově na České zemědělské univerzitě v Praze obor Veřejnou správu a regionální rozvoj
- Citovat
- Upravit
@MamuškaLuci díky
já právě koukala na net a teda v Liberci možnosti minimální. Bydlet v Praze, tak je to o ničem jiném. Mám děti tři a nejmladšímu budou 2 roky. Starší jsou velcí, tak by to mohlo jít. Manžel mě hodně podporuje a vlastně to byl jeho nápad. Po základce jsem dělala kuchařinu a tenkrát jsem musela pod nátlakem školy odejít a bohužel i vyhrožovali. Dodnes nevím co jsem provedla. Nejvíc mě mrzí, že rodiče to tak nechali a vůbec se mě nezastali a tím mi pokazili budoucnost.Dost mi to vadí a proto chci nějakou školu ještě zkusit.