Dálkové studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
20.1.14 20:11

Ahojte,
Rada bych si dodelala sš, jen tapu, zda je lepsi individuální studijní plan nebo dálkové studium.. jsem zatim na rd. Mam ukonceny 3. rocnik, ale nemam vyuc.list..tudíž je to jako bych tam nechodila. :oops: mam nejakou sanci, ze me vemou i se zaklad. vzdelanim..? Studovat bych chtela na jiny skole, nez na kterou jsem chodila…

Dekuji vsem za odpovedi a tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
20.1.14 20:18

@BoDaViDoVe Je,byla jsem na tom podobne, nevim odkud jsi, ale vyšli mi vstříc na hotelovce v Praze.

• Citovat
  • Upravit
1110
20.1.14 20:18

@BoDaViDoVe záleží, co a kde chceš studovat…ale připrav se, že to budeš nejspíš studovat od prváku. u nás na střední studoval jeden kluk, co zároveň ještě dělal konzervatoř a dával to v pohodě, měl individuál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
20.1.14 20:22

@Adduše ano, s tim ja pocitam, ze pujdu od prvaku, to me netrapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
20.1.14 20:24

Na soukromých školách ti většinou nějaký ten rok uznají, nemusela bys od prváku. Nejlepší je dle mého dálkové studium tak, aby se konalo 1-2× měsíčně. Je to taková kombinace dálkového a individuálu :lol: Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
20.1.14 20:24

@-Nora-
s dalkovym studiem ci Isp..? Rada bych hotelovku v brne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
20.1.14 20:28

@BoDaViDoVe Tak s Brnem zkušenost nemam. Mam zkušenost s tou Prahou. S dálkovým studiem.

• Citovat
  • Upravit
120
2.2.14 10:46

Dálkové studium

Dobrý den, chci se zeptat, zda tady na Vysočině v okolí Havl.Brod, Jihlava, Ždár atd jsou školy s nástavbovým studiem a jaké? Chtěla bych s maturitou a dálkově a nemohu absolutně nic najít, bud ta škola to neděla skrz málo uchazečů, nebo je to soukromá a to si já dovolit nemohu, potřebaovala bych nutně poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
2.2.14 12:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.2.14 12:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.2.14 22:13

Zdravím, je mi 16 a studuji obor pecovatelka.Jsem v prvním ročníku. Nasla jsem si pritele na Vsetíně.
Chtela bych tam za ním. Myslíte, ze najdu skolu s dalkovym studiem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.2.14 15:52

@zoenka V 16 letech za přítelem? :roll: Jinak abych odpověděla na tvou otázku, tak si myslím, že to nebude úplně jednoduché. Dálkové studium většinou poskytují soukromé školy (budeš mít na něj?, kdo to bude sponzorovat?), ty samozřejmě navíc nejsou všude… takže nejdříve hledat dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.14 16:22

No uplne stehovat ne :P nevim chci najít nejake reseni, ale asi to opravdu jednoduche nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.2.14 09:30

@zoenka Každopádně si to opravdu pozjišťuj dopředu, co a jak, než skutečně něco podnikneš. S tím dálkovým to není zase až tak nejjednodušší, většinou to opravdu nabízejí ty soukromé školy, státní většinou max. individuál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.4.14 16:07

Ahoj můžete mi někdo řict kolik tak stoji ročně dalkové studium? :nevim: ted se hlasím na zdravotni asistentku do Mostu a ještě ani nevím kolik mě to bude vlastně stát. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze